välj dina vägar men sikta på ödet

Ett år sen,

För ett år sen var livet ganska krångligt. Men just idag för ett år sen fick jag en stor kärlek och min kärlek har inte dött för den saken ÄN!

Jag började i praktiska och fick min kamera, älskade nikon I MISS U!

Men ännu roligare, för 4 år sen, 4 åårrrr sen, så väntade Mathias på mig utanför skolan. Jag sprang runt som en jävla idiot efter idrotten för att föna håret osv men mitt hår är så tjock så ja de blev ju inte direkt av.. Men jag träffade Mathias iaf och vi gick hem till mig och kollade film. Jag har träffade Mathias 1½ gång allvarligt innan de. Så jag va ganska jävla nervös. Men de gick väl bra Wink Vi kollade iaf på filmen och myste, efter blev de tacos. Efter tacosen så gick vi in på rummet och låg i sängen och myste satan tills han skulle bli hämtad vid 1.

Och anledningen till att jag berätta er detta är för att IDAG har vi varit tillsammans i 4 ÅR!

Ett grattis är vi väl värda? SealedFuska på prov!

Ååh jag måste berätta om ett prov vi hade.. Ännu en berättelse med Eddie tror jag? Wink Nej men jag har för mig att vi hade NO lektion och hade prov, och alla hade fastnat på en fråga som Eddie inte hade lärt oss. Men han va jätte bestämd om att han hade lärt oss de men nej nej.

Så i slutet av lektionen när eddie kollade bort så tog Erik upp boken, skrev upp svaret på en lapp. Sen väntade vi tills någon frågade om hjälp, då Erik la upp lappen på fönstret haha! Eddie märkte ingenting förens de va 5 minuter kvar på lektionen !Sealed

Ps. klart som fan man kollar på vad de står på lappen, eller? !

Christers gamla klassrum!

NoLektionen!

Hahahaa så sjukt roligt, den här dagen var dålig tills just det här hände har jag för mig!

Nej men i grundskolan så var vi indelade i grupper på NON, och våran grupp ( som alltid ) fick sluta tidigare och då gick jag ner till den andra gruppen och såg att Bohman, Jesper och Pralits var utanför och då frågade jag dom varför. Haha..

Pralits - kommer inte ihåg?
Jesper - gjorde konstig min
Bohman - Var röd i ansiktet

Det roliga med det här är att ingen av dom gjorde lixom något, och vi hade en lärare som var speciell ( eddie ). Jag tror han var enormt osäker haha så han slängde ut folk hejvilt och sa: Gå ut fem minuter kom inte tillbaka.

Andra kända meningar med han är : När fotbollbollen..
                                                          Vi ska blanda en väska osv.

 

Tagen på bargärning!

Haha, jag kollade igenom några bilder och hittade ett minne !

Jag kommer inte ihåg vilken årskurs jag gick i, men jag tror de va 8an? Men iallafall, som ni ser på bilden så är de "något" som är inringat där, och de "något" är jag!

Jag stod inne på toaletten och ordnade typ håret skulle jag tro, och sen skulle Victor ( en i min fd klass, sök på Victor Tärnström på google Wink ) gå in på toaletten och skulle jag gå ut men då höll han fast mig och lät som värsta våldtäcksmannen ( med all respekt Victor du är grym! ) så jag fick värsta paniken och slängde mig ut från toaletten.

Och av någon anledning så skulle Tova precis ta kort på Jenniefer ( tror jag )som står där. Men då fastnade jag på bilden istället haha ganska komiskt! Så jävla rolig dag det där va, sakna!

Musiktävling

I 4an eller 5an hade vi musiktävling som avslut på veckan. Ni vet när man fick ta med sig fredags mys så på sista lektionen så gjorde man något tillsammans med klassen.

Och vi hade musik tävling, vilket innebar att två i klassen skulle ta med sig varsin låt som dom tyckte va bra ( iallafall i början av tävlingen så att dom två kunde tävla motvarandra ). Sen spelade dom upp låtarna efter varandra och alla andra fick varsin lapp där dom skulle skriva vilken dom tyckte var bäst. Och den som fick flest röster fick stanna kvar en vecka till, om man kan säga så. Sen nästa vecka var de en ny person som hade med sig en låt och då tävlade den personen mot den som vann föregående vecka.

Men iallafall så hade Nordén vunnit vecka efter vecka med Lordis låt som vann eurovision song contest, kommer inte ihåg vad låten hette men ja alla vet vilken låt de va iaf hahaTongue out Sen när ingen annan ville ha med sig låtar så blev de ju jobbigt haha så Nordén hade istortsätt besegrat alla som hade med sig en låt, tills Annah kom med The Sounds-Livning in America. Och alla blev typ jätte tagna och röstade på den istället för Lordi. Så hon vann den veckan. Som ni kanske vet så är de ganska grova ord eller iallafall ord som man inte borde kunna när man gick i 4an/5an. Men iallafall alla tyckte den va bra så hon vann hela musiktävlingen för ingen vågade ta med sig en annan låt.

Så otroligt gulliga minnen haha x)

Ida

Jani vart ska jag börja. Ida. En grundskole kompis? Fast jag fortfarande har lite kontakt med henne.

Vi är så jäkla lika, hon är omtänksam. Försöker alltid förstå. Hon är en underbar människa. Man kan lugnt lita på henne, hon ställer alltid upp och jag ångrar ingenting jag gjort med henne.

Vi fick väl bäst kontakt i början av nian slutet av åttan? Hennes cykel, våra cykelturer med mig där bak haha kärlek! Fyfan va jag har haft kul med henne.

Hon är en sån person som kan överraska och hon kan göra mig lycklig utav att bara ge mig en hallonsoda. Hon kommer ihåg speceilla saker som hon tar vara på. Hon är ärlig precis som mig, jag vet att jag kan berätta precis allt till henne och hon kan göra detsamma till mig.

Ida är en sån människa jag alltid kommer älska. En sån människa får man leta länge efter.

Kärlek till dig gumman, jag saknar dig!<3

Minnen från grundskolan

Ny kategori! Ska skriva om mina saknade minnen, speciella minnen från grundskolan Laughing

Inleder den här katogorin med en svenska lektion. Våran klass va skit stökig men ändå så jävla bäst. Ingen lyssnade men ja vi lärde oss ändå något!

Det va en svenska lektion som Erik hade tagit typ Johans (?) hörlurar/MP3 och satte på sig dom. Satte på högsta volymen och diggade. Tillslut när alla är helt inne i lektionen så hör man bakom sig : Nananannana...

Alla vänder sig om och bah WTF ERIK?!
Då ler han och drar ner hörlurarna och bah : Vadå hör man?
Och då hör man låten i bakrunden : The kisses of the sun....

Så jävla bäst, Älskade min klass, gör de fortfarande. Killarna slog allt!

SEARCH THIS BLOG

LINKS

ForHair.se Frossle.com Gratisbio.se www.cocoo.se