välj dina vägar men sikta på ödet

RapunzelOfSweden,RapunzelOfSweden,

RapunzelOfSweden,

BeautyNet.se

Love RapunzelOfSweden!


Missa inte heller att dom kör en JulKalender fr.o.m 1 December!

RapunzelOfSweden!

BeautyNet.se


 

Hårtabletter,

Så hemma igen, blev en snabbis. Är ju på stan hela tiden känns de som hah men fett värt Wink

Jag letade rund bland kläderna och hittade ganska mycket som vanligt, men jag har ju blivit smart när de gäller kläder hah. Ni kan ju gissa vad de innebärSealed

Köpte iaf hem hårtableterna Panto-3, jag har hört att dom är jätte bra så varför inte testa lixom? Dom kostar 152 kr på hälso&kost butiken i S-tälje. Jag får väl höra av mig om hur jag tkr dom fungerar!


Egentligen ska man inte behöva äta tabletter för att håret ska växa, vissa har en hårsväxt som stannar vid kanske axlarna och sen växer de bara inte längre. Och andras hår kan växa hur långt som helst. I mitt fall äre att jag inte får i mig de vitaminer som behövs, inte bara till håret utan i övrigt oxå.

Men om ni skulle vilja testa något som verkligen fungerar så rekomenderar jag Oleda Bakers hårvitaminer. Jag använde dom i sommras under lite mindre än tre månader och mitt hår växte över 10cm, sjuukt men helt sant. Dom hittar ni HÄR, dom kostar 330 kr ink frakt, och tabletterna räcker i 3 månader. Man ska ta en tablett per dag och jag tog dom precis innan middagsmaten Smile

Melrose.se

Svar på "kritik"?

Som du såg på inlägget så hade jag skrivit " egna erfarenheter", och de är de enda "jag har att göra med" i inlägget. Där skriver jag hur jag själv tyckt metoden varit bra, dvs jag har aldrig gjort de själv i någon annans hår, isf skulle jag skrivit hur den person upplevt de!

Bilderna och texten är tagna från Tajmahal och jag är tyvärr medveten om att jag inte länkade sidan direkt i inlägget vilket jag i framtiden började göra. Men ja kul att du vågade höra av dig!

Sistersfromhell.blogspot.com

Var nyss inne på en blogg där dom säljer löshår av alla olika slag, blev rejält sugen måste jag erkänna haha!

Är ni något intressarade av löshår KLICKA HÄR för att komma till deras blogg och hoppas ni hittar något isånafall!


 

Silikonträns

FÖR ATT FÄSTA DETTA LÖSHÅR BEHÖVER DU:

  • 1 PAKET AV SILCIONTEJP
  • 1-2 PAKET AV HÅRTRÄNS
  • KLÄMMOR

 TID ÅTGÅNGEN FÖR ATT UTFÖRA DENNA METOD:

Det tar ca 90 minuter att göra denna hårförlänging

 HUR LÄNGE SITTER LÖSHÅRET MED DENNA METODEN?

Denna hårförlängningsmetod sitter i 1-2 månader. Om en bit lossnar kan du enkelt fästa om den genom att sätta ny tejp. När du vill ta lös din hårförlängning använder du sig av LIQUID GOLD REMOVER.

 

 STEG 1- GÖR SÅ HÄR

 

Börja din hårförlängning med att tejpa och klippa alla dina bitar i 3-5 cm. Varje bit ska ha en bit som är lika stor.

Bena sedan ditt hår där du vill börja göra dn hårförlängning.

STEG 2- GÖR SÅ HÄR

 

Ta bort skyddstejepen på din första bit. Fäst den sedan med tejpsidan mot håret precis under din bena.

Du kan fördela ditt siliconträns på 3 rader i nacken och två rader på vardera sida.

STEG 3- GÖR SÅ HÄR

 

Lyft upp silicontränset samt medföljande hår. Ta bort hår som inte fastnat ordentligt i tejpen. Endat ett tunt lager av hår behövs på tejpen.

STEG 4- GÖR SÅ HÄR

 

Ta bort skyddstejpen på nästa siliconträns bit. Fäst i hop den med den första biten. Du har nu ett fäste bestående av siliconträns - tejp - ditt hår- tejp - siliconträns.  Denna metod kallas "sandwich metoden. Pressa hårt ihop de båda bitarna så ingen luft finns emellan.

 

STEG 5- GÖR SÅ HÄR

 

När du har gjort ditt första fäste kan du värma det med en platttång på svag värme för extra hållbarhet. Gör likadant på kommande fästen om du önskar. Det är jätte viktigt för hållbarheten att varje bit pressas samman ordentligt så att det inte finns någon luft i fästet.

STEG 6- GÖR SÅ HÄR

 

Så här ser en färdig rad ut. Du kan ha ett avstånd på 1-3 cm mellan varje fäste. 

När du vill ta lös ditt ut ditt siliconträns så använder du dig av vår liquid gold remover. Dutta lite på siliconraden och massera in det. Kamma sedan lös fästet. 

 

Egna erfarenheter: Den här metoden äger! Jag har haft i mina silikontränsar i mer än två månader nu och de va inte förens igår första lossna. De är en rejält smidig metod, fästerna syns inte och det är skita lätt att lätta i.  Det enda negativa med det är att de kan klippa ganska rejält men ni ska ju inte hålla på med fästerna ändå så man klarar sig :)

HÅRTRÄNS MED MIKRORINGAR

FÖR ATT FÄSTA DETTA LÖSHÅR BEHÖVER DU:

TID ÅTGÅNGEN FÖR ATT UTFÖRA DENNA METOD:

 90 minuter att göra denna hårförlängning

 HUR LÄNGE SITTER LÖSHÅRET MED DENNA METODEN?

 Denna hårförlängnings metod sitter i ungefär 1-2 månader. När du känner att det är dags att ta ut din hårförlängning räcker det oftast med att lossa mikroringen och ta bort förlängningen eller dra upp hårtränset på önskad position och sedan försluta mikroringen igen.  Sköter du ditt löshår rätt kan håret hålla för flera hårförlängningar.

 STEG 1- GÖR SÅ HÄR

 

Gör en bena vågrätt i ditt egna hår. Mät och klipp en bit av hårtränset och fäst det med klämmor. Du börjar i nacken och jobbar dig uppåt. 

 

 

STEG 2- GÖR SÅ HÄR

 

Förbered hårförlängningen genom att trä en mikroring på mikroringskroken. Öppna upp kroken. 

STEG 3- GÖR SÅ HÄR

 

Ta en slinga hår från tränset och ditt egna hår, och tvinna i hop dem.  När du har gjort det tar du öglan på kroken och drar håret igenom mikroringen. Varje slinga bör vara rätt så tjock

STEG 4- GÖR SÅ HÄR

 

Ta tag i mikroringen och dra upp den. Se till att tränset och håret sitter nära hårbotten. Stäng mikroringen genom att nypa åt med tången. Upprepa dessa steg med ett mellanrum på 1-3 cm mellan varje mikroring. Antingen så börjar du i mitten och jobbar dig ut mot kanterna eller så går du kant till kant när du fäster raden. 

STEG 5- GÖR SÅ HÄR 

 

 

När du har gjort en rad så gör du lika på nästa. Kom ihåg att jobba dig uppåt. Avsluta när du tycker att tränskanten på din hårförlägning börjar synas.

 

 

 Egna erfarenheter:  Det här är nog den enda metod jag inte användt mig av. Antagligen för att det verkar vara en billig och erhörd lätt metod haha ;) Nej men jag har bara inte hört talas om den. Men nästa gång jag sätter in läshåret är det lugnt med den här metoden, så jag ser framemot det!

Borttagning- GÖR SÅ HÄR

 

När du vill ta lös eller fästa om din hårträns hårförlängning så öppnar du mikroringen genom att klämma upp den från sidorna. Spänn upp tränset om du vill fästa om löshåret. Annars så trär du ut håret för att ta lös hårtränset. 


 

 

 

SEARCH THIS BLOG

LINKS

ForHair.se Frossle.com Gratisbio.se www.cocoo.se