välj dina vägar men sikta på ödet

Filmer =)FilmTips,


Bob Funk har det lite jobbigt just nu. Hans fru har lämnat honom, han dricker alldeles för mycket och han har just fått sparken... av sin mamma! För att återupprätta sin heder och återskapa sitt forna liv gör han nu allt för att hålla sig på den smala vägen. Och inte blir det lättare av att han blir förälskad i kvinnan som anställts för att ersätta honom.

Milo Mot Mars

 

Från Disney och Oscar-belönade Robert Zemeckis (Bästa regi, Forrest Gump, 1994) kommer Milo mot mars - det galnaste äventyret på den här sidan galaxen! Gå ut med soporna, äta upp din broccoli - vad ska man egentligen med mammor till? Nioårige Milos (Seth Green) mamma (Joan Cusack) blir kidnappad och bortförd av marsianer för att de ska kunna utnyttja hennes utomordentliga förmåga att uppfostra barn. Först då inser Milo hur mycket hon betyder för honom och han gör allt för att rädda henne, vilket visar sig bli en tuff kamp mot klockan. Milo får hjälp från lite oväntat håll men frågan är om det räcker för att han ska lyckas med sin räddningsaktion. Komplett med ett utomjordiskt bonusmaterial är den här filmen verkligen en spännande och rolig resa!

Maktens Män

Detta är en berättelse om sex, ambitioner, lojalitet, svek och hämnd. I centrum står en ung presstalesman som faller offer för maktspelet som äger rum bakom kulisserna i det politiska livet, liksom för förrädiska manipulationer och lockelser.

 Regi: George Clooney
Genre: Drama
Skådespelare: George Clooney, Ryan Gosling, Marisa Tomei, Paul Giamatti
Speltid: 1h 41m

American Pie: The Wedding @ Tv4

American Pie: The Wedding


Jim Levenstein har äntligen samlat mod till att fria till sin flickvän, Michell Flaherty. Hon säger ja, men här börjar problemen för Jim. Tillsammans med Paul Finch och Kevin Myers måste Jim nu planera bröllopet. Oturligt nog befinner sig Steve Stifler i stan, och han bestämmer sig för att anordna en hemlig svensexa

Here we go.

Film recentions

I rymden finns inga stjärnor


Det är en film som handlar om en kille som "har" asberger och han är starkt rutinberoende. Han har gjort en egen lista för varje dag. Och varje dag ska se likadan ut för han gillar inte förändringar..


Vad ska man säga om den här filmen? Jo att dom har överdrivit enormt mycket med Asbergern. Visst alla är olika men bara för man har asberger så är man inte "sär". Han verkar ju ha någon stort problem alltså inte som asbergersyndrom.. Så jag säger som min syster: Dom får Asberger"barn" framstå som störda.


I övrigt var den väl helt okej, men om man är insatt i asberger världen så blir man lätt irriterad men ja, jag skulle varken rekomendera den eller säga att man skulle skita it.


SEARCH THIS BLOG

LINKS

ForHair.se Frossle.com Gratisbio.se www.cocoo.se