välj dina vägar men sikta på ödet

Så vet du att just han gillar dig,

1. Han ringer för att höra hur din dag varit
SMS räknas inte, tyvärr. Det här är typen av telefonsamtal då han ringer i slutet av en vanlig dag bara för att höra hur du har haft det på jobbet. Killar hör sällan av sig om de inte har något speciellt att säga, så ringer han för att bara höra hur du mår är det stor chans att han har tänkt på dig hela dagen.

2. Han skippar grabbkvällen för att vara med dig

Killar är livrädda för att polarna ska tycka att de är toffliga. Så om han är beredd att skippa en killkväll för att hänga med dig har du honom i princip runt lillfingret.

3. Han föreslår att ses hemma hos dig
De flesta killar vill göra livet så enkelt som möjligt för sig, därför föreslår han oftast att ses hemma hos honom. Så när han vill ses hemma hos dig visar det att han bryr sig om dig och vill göra det lättare för dig spendera kvalitetstid tillsammans.

4. Han säger att han saknar dig

Det spelar ingen roll var eller hur han kommunicerar det här budskapet. De flesta killar är programmerade att vara självständiga, så om han säger att han saknar dig är det ett stort tecken på att han vill vara med dig.

5. Han tar din hand först
Killar är ganska känsliga när det kommer till att hålla hand. Så när han söker efter din hand visar det inte bara att han är bekväm med det – utan att han är stolt över att få vara den som är med dig.

6. Han har sex med dig – helt nykter

Det låter inte direkt romantiskt, men det här är ett typiskt tecken på att killen är seriös med er relation. När sexlivet inte beror på hur många glas vin ni har druckit under kvällen visar det att ni har en emotionell koppling.

7. Han vill prata om ert förhållande
Att prata om känslor är skrämmande för många killar. Så om han är tveksam till att prata om er och ert förhållande, men ändå gör det, visar det att han bryr sig och att er relation är viktig för honom.

8. Han vill hitta på saker
Att göra aktiviteter tillsammans är ofta reserverat för mer seriösa par – som att laga mat tillsammans eller göra en utflykt. Därför undviker killar som är rädda för att gå för fort fram detta. Dessutom vill de oftare vara sexiga eller roliga, så när han visar en gullig sida kan det vara ett tecken på att han är redo att slå sig till ro.


taget från improveme.se

Write a comment

Name
E-mail
URL
Comment

Comments to this post

SEARCH THIS BLOG

LINKS

ForHair.se Frossle.com Gratisbio.se www.cocoo.se