välj dina vägar men sikta på ödet

=)

http://www.nattstad.se/lavendelmosNattstad.se/lavendelmos

Jag kommer nog börja blogga på nattstad från och med när jag kommer hem från Thailand, då den här sidan aldrig kan samarbeta. Man kan aldrig få ngn hjälp med bloggen de enda man får till svar är " vi tar inte hand om de ärendet ". Plus att de tar evigheter att få upp en bild så jag hoppas verkligen att nattstad är bättre =)

Inköpt från Nelly

Text från förra året

För ett år sen var livet ganska krångligt. Men just idag för ett år sen fick jag en stor kärlek och min kärlek har inte dött för den saken ÄN!

Jag började i praktiska och fick min kamera, älskade nikon I MISS U!

Men ännu roligare, för 4 år sen, 4 åårrrr sen, så väntade Mathias på mig utanför skolan. Jag sprang runt som en jävla idiot efter idrotten för att föna håret osv men mitt hår är så tjock så ja de blev ju inte direkt av.. Men jag träffade Mathias iaf och vi gick hem till mig och kollade film. Jag har träffade Mathias 1½ gång allvarligt innan de. Så jag va ganska jävla nervös. Men de gick väl bra Vi kollade iaf på filmen och myste, efter blev de tacos. Efter tacosen så gick vi in på rummet och låg i sängen och myste satan tills han skulle bli hämtad vid 1.

Och anledningen till att jag berätta er detta är för att IDAG har vi varit tillsammans i 4 ÅR!

Ett grattis är vi väl värda?


Och med de vill jag säga Grattis till oss på våran 5års dag <3


Så vet du att just han gillar dig,

1. Han ringer för att höra hur din dag varit
SMS räknas inte, tyvärr. Det här är typen av telefonsamtal då han ringer i slutet av en vanlig dag bara för att höra hur du har haft det på jobbet. Killar hör sällan av sig om de inte har något speciellt att säga, så ringer han för att bara höra hur du mår är det stor chans att han har tänkt på dig hela dagen.

2. Han skippar grabbkvällen för att vara med dig

Killar är livrädda för att polarna ska tycka att de är toffliga. Så om han är beredd att skippa en killkväll för att hänga med dig har du honom i princip runt lillfingret.

3. Han föreslår att ses hemma hos dig
De flesta killar vill göra livet så enkelt som möjligt för sig, därför föreslår han oftast att ses hemma hos honom. Så när han vill ses hemma hos dig visar det att han bryr sig om dig och vill göra det lättare för dig spendera kvalitetstid tillsammans.

4. Han säger att han saknar dig

Det spelar ingen roll var eller hur han kommunicerar det här budskapet. De flesta killar är programmerade att vara självständiga, så om han säger att han saknar dig är det ett stort tecken på att han vill vara med dig.

5. Han tar din hand först
Killar är ganska känsliga när det kommer till att hålla hand. Så när han söker efter din hand visar det inte bara att han är bekväm med det – utan att han är stolt över att få vara den som är med dig.

6. Han har sex med dig – helt nykter

Det låter inte direkt romantiskt, men det här är ett typiskt tecken på att killen är seriös med er relation. När sexlivet inte beror på hur många glas vin ni har druckit under kvällen visar det att ni har en emotionell koppling.

7. Han vill prata om ert förhållande
Att prata om känslor är skrämmande för många killar. Så om han är tveksam till att prata om er och ert förhållande, men ändå gör det, visar det att han bryr sig och att er relation är viktig för honom.

8. Han vill hitta på saker
Att göra aktiviteter tillsammans är ofta reserverat för mer seriösa par – som att laga mat tillsammans eller göra en utflykt. Därför undviker killar som är rädda för att gå för fort fram detta. Dessutom vill de oftare vara sexiga eller roliga, så när han visar en gullig sida kan det vara ett tecken på att han är redo att slå sig till ro.

taget från improveme.se

Release 13/11-12


I want, grr Sealed

Killars kroppspråk

Han ler snett
Det finns en stor risk att den här killen bara är ute efter en flirt. Ett snett flin betyder att ena sidan av hans ansikte berättar en annan historia, och det finns en risk att han inte är uppriktig mot dig.

Han lyfter på ögonbrynen
När en kille ser någon han gillar lyfter han automatiskt på pannan, så håll utkik efter ögonbryn som skjuter i höjden om du vill veta om han gillar dig!

Han stoppar handen i fickan
Om han stoppar handen i främre jeansfickan eller hänger med tummen i sitt bälte betyder det att han omedvetet försöker göra dig uppmärksam på hans tillgångar mellan benen.

Han står med särade ben
Om en kille står med benen brett isär och med bäckenet mot dig betyder det att han vill ha dig i sin säng. Det är en ursprunglig biologisk instinkt och de flesta killar är inte sens medvetna om att de gör det.

Hans tår pekar mot varandra

Om hans tår pekar mot varandra betyder det att han är lite osäker på sig själv. Så om en kille står med den här posen i baren betyder det att han antagligen är intresserad, men behöver garantier för att intresset är ömsesidigt.

Han placerar bröstet mot dig

Om en kille placerar sina axlar och bröst mot dig trots att han pratar eller tittar på någon annan betyder det att du är den mest betydelsefulla personen i rummet för honom.

Han har en lång kvarhållande blick

Att ha en intensiv ögonkontakt i mer än fem sekunder sker inte naturligt. Det här är en teknik för att förföra dig.

Han lutar huvudet åt sidan
Om killen som du har utbytt blickar
med i baren senaste timmen lutar huvudet åt sidan betyder det att han
gillar det han ser, och kanske är det dags för dig att presentera dig?


från improveme.se

Tror du att vi kommer leva lyckliga i alla våra dar?

Pluggis

Epikuréernas konsekvensetik


Den epikureiska riktningen har sitt namn efter sin grundare, Epikuros. Både han och Zenon, grundaren av den motsatta riktningen – stoicismen – levde och verkade omkring 300 f Kr.


På denna sida hittar du mer om en av senantikens gentlemän: Hedbergska.


Både epikuréerna och stoikerna hade uppfattningar inom andra områden av filosofin också, inte bara inom etiken. Men etiken var det överordnade intresset för dem. Tiderna var oroliga; huvudfrågan för många människor blev därför hur man skulle kunna leva på rätt sätt och finna sinnesfrid.


Epikuros valde den materialistiska atomläran som sin metafysik. Varför? Jo, för Epikuros var det en trösterik lära att själen består av atomer som upplöses när man dör. Då har vi ju inget att frukta efteråt! ”Där döden finns, där finns inte vi, och där vi finns, där finns inte döden.”


Egendomligt nog avvisade Epikuros dock tanken på de stränga mekaniska lagarna för atomernas rörelser. Varför? Jo, för att vi inte skulle behöva tyngas av tanken på ett obönhörligt öde utan ha ett utrymme för vår fria vilja!


Lär dig vad som menas med hedonism! Observera att epikuréerna var egoistiska hedonister, och vad det innebär i deras fall.


De effekter som man skulle eftersträva var alltså den egna lusten eller njutningen. Men inte för stunden, utan i det långa loppet! Därför duger inte alltför våldsamma njutningar. Det är ataraxi/a som man ska försöka uppnå. Vad menas med det?


 


Om någon har tid över så kan ni få läsa de jag läser nu, och de är inte roligt. Fattar ingenting för när jag läser så börjar jag tänka på annat medans ögonen följer texten, och hur ska jag uppfatta vad de står när man läst klart hela texten och kommer på sig själv tänka på annat? livet är jobbigt Frown

SEARCH THIS BLOG

LINKS

ForHair.se Frossle.com Gratisbio.se www.cocoo.se