välj dina vägar men sikta på ödet

Fringley.com!!

Tänkte tipsa er om en favorit affär jag har och har haft ganska länge, har lagt upp smycken därifrån förut och beställt hem oxå =)

Fringley.com har allt man vill ha till sin outfit. Armband, ringar, halsband osv och det är så sjukt billigt för de första, för de andra så äre fri frakt på allt! De kan inte bli bättre haha!

Deras leverans tid är skit snabb jag tror jag fick de jag beställde redan två dagar efter Wink Dom har en grym service oxå. Dock tycker jag de är synd att de är så många som missat dom, dom är underskattade haha, nej men seriöst om ni är ute efter billiga och saker som kommer bli uppskattade i tex julklapp, så kolla in på deras hemsida Fringley.com. Sen har dom såklart både facebook och instagram ( fringleystore ) Sealed

Här är ett smakprov, älskar den här!mohah.

Måndag

Min bror fyller år idag, han blir nästan lika gammal som mig, så idag ska jag ner till stälje och fira pöjken för er som vill veta lixom!

Har haft en enormt tråkig helg, halva förra veckan sög väl oxå. Men jag överlevde dom bara så jäkla jobbigt att behöva få skit gång på gång och den enda som kan få en stå på ben är inte här, suck.

Jag ska försöka få igång en rutin här i livet, WOHOOO ÄNTLIGEN skriker alla närstående. Grattis till er =)

Ja de va väl de jag ville säga, ha ett bra liv tills vi hörs igen !

 

Snälla säg att du läser de här.


välj dina vägar men sikta på ödet Snälla ta åt dig, du vet vem du är, de måste du göra. fan kom tillbaka

Onsdag, tankefylld onsdag

Äre ens onsdag..? I mitt huvud är de iaf =)

Jag vill skriva något här, jag vet inte vad men jag tror jag vill snacka om mig själv. Jag går oftast och tänkter på vad jag skulle kunna skriva på bloggen, eller jag tänker typ som om jag skriver ner de, förstår ni?
Som tex i morse när jag gjorde frukost tänkte jag på massa hissa och dissa grejs, och nu tänker jag på "lär känna mig" grejs. Jag är tankefylld som fan, jag brukar inte hålla tankarna inne men jag vet inte vem jag ska öppna käften för helt ärligt. Jag är en sån person som jätte gärna lyssnar på andra när dom snackar problem och försöker hjälpa dom, men varje gång jag öppnar mig för någon så blir allt bara fel. antagligen så svarar dom något osammanhängande som visar att dom inte lyssnat annars säger dom " de kommer bli bra, de kommer ordna sig" och helt ärligt hur fan kan dom säga de? Är dom några gudar eller som förespår framtiden? Haha alltså nej..

Den enda jag känner att jag kan prata med och som jag vet att jag får resons av är Annah, gamla goa annah. De finns ingen bättre än henne, thats life. och finns de någon bättre så varsegod och bevisa de. Hon läser, tar till sig och iaf försöker förstå. Hon hjälper mig inte genom att säga " de löser sig" eller " bit ihop", utan hon tar upp något som hänt i hennes liv eller en handling vi båda vet om där likheter och skillnader finns. Hon får mig förstå att jag iaf försöker. Och helt ärligt, handen på hjärtat HUR många av er som läser de här skulle sluta med precis allt ni gör just nu och springa/åka hem till mig om jag bad er när jag mådde dåligt? Nå..? Någon? Ingen förutom Annah och Mathias har gjort de. Annah kom till mig när en fruktansvärd sak hände, alltså jag va en kvar hemifrån. Hon va någonstans men hon övertalade sin mamma att skjutsa henne ut till mig vilket jag helt ärligt inte trodde någon skulle göra för mig. Och direkt när jag såg henne bröt jag ut i gråt, jag va så jävla glad över att hon kom när jag va så arg att jag höll på att svimma. Och vi tog en lång promenad och allt kändes 1000 ggr bättre. Hon stöttar mig igenom allt, alltså ja kärleken till henne är obeskrivlig. Kan skriva hur mkt postitivt som helst med henne och de är ganska sjukt för man brukar kunna plocka ut de negativa först, men icke. Annah min ängel, min skyddsängel och jag kommer inte kunna leva utan henne. Att bara veta att jag kan skicka ett sms till henne helt random och få tag på henne gör mig glad. Spelar ingen roll hur mkt vi glider ifrån varandra hur mkt vi en bråkat så kommer alla minnen ta över med storm, de finns så många bra minnen, underbara och jag önskar att de gick att spola tillbaka men som Annah sa, nu ska vi leva i framtiden. Och vem har inte sagt att vi kan uppleva lika bra minnen nu i framtiden om vi gjort de förr.

 

Okej de blev inte ens text om mig, eller lite för annah har format mig som person. hihi nu ska jag äta

HAHAHAHAH

HAHAHAH

SEARCH THIS BLOG

LINKS

ForHair.se Frossle.com Gratisbio.se www.cocoo.se