välj dina vägar men sikta på ödet

Fritjof & Pikanen - Säg då


Dissa videonrubrik

ååh dessa drömmar. vad ska man göra för att ens förstå dom? jag hoppas innerligt att dom går i uppfyllese. när jag vaknar vet jag inte vart jag ska ta vägen. vill slita av allt mitt hår och bara skrika. springa till personen jag drömmer om men jag vet att jag inte är välkommen, och de tar så jäkla hårt. vill spola tillbaka tiden. göra om allt, ändra lite saker som skulle gjort det ännu bättre. min hjärna säger nej och mitt hjärta sitter i ett fängelse inom mig, slår och skriker på att få komma ut och älska den person som gett mig så mycket. ingen kommer någonsin kunna ta dens plats aldrig, försök gärna men jag tvekar på att ni klarar de. ta mig tillbaka. ursh så himla jobbigt, vart ska jag ta vägen?

rubrik

ska jag de här bli min dagbok som de en gång var. ska jag skriva ut alla mina känslor som jag en gång gjorde. jag är för svag för att kunna prata om de. mathias är den enda jag kan prata med irl. er andra kan jag inte. livrädd för hur ni skulle reagera. de skulle jag aldrig palla. ursh. en dyster 18åring hur kommer de sig, varför jag under dom här två åren grävt ner mig så hårt, varför är jag deprimerad titt som tätt. jag är nog aldrig glad de verkar bara som de. de lätta leendet. den stora lögnen jag mår bra. jag orkar bara inte förklara, de tar en sån stor energi ursh.. jag vet inte. jag vill försvinna. skita i allt och bara dra. starta ett nytt liv helt enkelt.

Cocoo.se

Hej

jag tycker jag varit grym på att uppdatera haha, dont you?

Jag har iaf legat sjuk, varit på kryssning och fått tillbaka en av mina kärlekar. Just nu sitter jag och väntar på svar från min naturkunskapslärare ( tror jag ) , så ska lägga mig i sängen och umgås med min sjuka pojkvän - vi ska kolla film okej? haha

Tänkte att jag skulle lägga upp en fin produkt som har med datorer att göra då min bror klagar på mig att jag är dålig. Denna produkt är ändå jäkligt mode inriktad så den passar ju in här på min blogg. Och såklart kommer den från Cocoo.se!

Och för er som gillar söta smycken !

20% på Linn-lay.se uppge koden SOLO

.
välj dina vägar men sikta på ödet

COCOO

kan inte sova och då håller min ängel mig sällskap,

words dont help me now

jag kan inte vara själviskt nu, jag är inte den personen som är självisk. jag tänker hellre på andra än vad jag själv vill, jag lägger hellre tid på andra än mig själv. men är jag självisk nu när jag tänker på dom andra? är jag självisk när jag tänker på dom andra. när jag själv säger stop för den inte kommer gå. om fler odds hade talat om för mig att de skulle gå. att allt förändras på en sekund. att tankarna bara flyger iväg utan någon förvarning. och helt plötsligt är man ensam, inte ensam men själv. helt själv. är de här för jag är sjuk eller är de för jag inte vill, kanske för jag inte vågar nej. jag vågar allt om de inte handlar om att svika någon. någon som betyder top i mitt liv. någon som ger mig kraft. någon som jag faktiskt litar på. någon som jag kanske får känslor för. någon jag är rädd om. ändå gör jag såhär. jag är inte självisk men i det här läget är jag kluven. jag vill gråta men tårarna vägrar, jag stirrar och allt runt omkring försvinner. jag kommer aldrig vara tillräckligt bra. jag har en livstid att gottgöra. en livstid på att bli tillräckligt bra. jag måste bara lära mig att en vacker dag står bara jag kvar

De är inte dom som säger att dom finns utan dom som visar de

Woho jag har blivit sjuk! Sådär lagom till dansen oxå.. Lovelife!
Har haft sån fruktansvärd huvudvärk hela veckan, i torsdags fick jag feber men den gick över och besökte mig igår natt igen. Tacksam för åter besöket.. Är helt död så lär väl skriva när jag iaf kan sitta upp! :)

SEARCH THIS BLOG

LINKS

ForHair.se Frossle.com Gratisbio.se www.cocoo.se