välj dina vägar men sikta på ödet

Nemän

Hejsan! Long time no see =)

Har hjälpt mamma att flytta så därför har de varit lite uppehåll här. Just nu har jag min första lediga dag på länge men den består av jobb haha, pluggar och är party fixare till min älskade Felicia. Hon är ute på sitt land och bara tar de lugnt medans jag letar kläder, ljus, insperatin, laser,strobe, ljud osv. Måste och kommer bli årets fest, såå underbart! Planera oxå två kryssningar som ska bli av så de är fullt upp haha =)

Håller dock nu på att fixa mina naglar för första gången på evigheter, tycker synd om dom ju.. Ska hitta någon ny form till ögonbrynen oxå som jag låtit växa ut för att variera lite.

Jag slänger upp en skiiit snygg klänning från Nelly som jag måste ha, och någon dag är den mina! Winkdagarna dom kommer är dagarna som går

när saker inte blir som man tänkt sig, när man inte får något svar, när man bölar över minnen, när man pratar deeptalk med dom man inte känner, när man vet att man kanske inte mår så bra, när man gör allt för andra, när man försöker fixa så att de blir bra, när man inte blir uppskattad, när man blir bortglömd, när man är utmattad och vill försvinna för en vecka.

NU KÖR VI!

SEARCH THIS BLOG

LINKS

ForHair.se Frossle.com Gratisbio.se www.cocoo.se