välj dina vägar men sikta på ödet

Text tagen från 2010-10-08, det sjukaste är att jag känner likadant de här året,

Jag är också förbannad på en till person, någon som stått mig nära länge, någon som jag glider ifrån med, någon jag kunde vara mig själv med förut. Men sen kom månaden och du blev en helt annan person, de är bara jobbigt att träffa dig och veta att du inte är som du brukar. Känns så patetiskt att jobba upp något när de ändå alltid slutar såhär. Ibland orkar jag inte ens tänka på dig bara för jag bara får en falsk sida tillbaka. Jag vet hur du blir, jag vet hur du är. Du är som en öppen bok, men de är jobbigt att alltid behöva påpeka samma sak. Jag tror inte de kommer bli som förut för jag orkar inte kämpa. Är de någon som måste kämpa är de du, och jag har ingen aning hur de ska fungera men de går väl antar jag.. tanken gör mig förbannad. jag har aldrig haft svårt att säga saker, men nu är de svårare än någonsin och jag klarar inte av att säga de, för jag vet att de kommer såra. Såra både dig och mig.BikBok, WesthillRedBird in my heart (L)

Cubus,

Accent!

CSN Erbjudande, How nice?

TwilFit

Beyoncé - Dance For You

Cocoo, 295kr

WeHeartIt

Gina Tricot, 199KR

JFR

JulKlappsTips, Klicka på bilden för att komma till Deras Sida!

Bubbleroom, 399kr

Tips!

Så fungerar det

T-zonen (näsa, haka och panna) är det område som oftast täpps igen av smuts, fett, makeup och pormaskar. För att få en klar hy måste porerna rengöras på djupet. NIVEA Laboratories har utvecklat NIVEA VISAGE Refining Clear-up strips för intensiv porrengöring i T-Zonen. Refining Clear-up Strip tar hänsyn till de speciella behoven hos normal till blandad hy.

Produktens verkan:

NIVEA VISAGE REFINING CLEAR-UP STRIPS avlägsnar grundligt pormaskar och rengör porerna intensivt:

 • Remsorna är berikade med citronsyra och en härlig citrondoft. Ger en fräsch och ren känsla på din hy när de rengörande remsorna, täckta med en speciell ingrediens, aktiveras av vatten. Binder smuts och de orenheter som täpper igen porerna.
 • Den speciella mjuka strukturen är väldigt mjuk mot hyn och remsan fäster ännu bättre på ojämna ansiktsdelar, särskilt näsan.

Resultat:

Porerna rengörs och hyn ser fräsch ut.

Källa. Niveas hemsida. Dessa finns lite överallt men på Hm, kicks och antagligen Åhlens !

Humor

LookBook

My Darkest Days - Porn Star Dancing

JhShop, 89kr

WeHeartIt


And The Beauty


Rihanna - Drunk On Love

LagerHaus!

BikBok,

LookBook,

Stil Rena Örhängen från Jhshop, 29kr!

Okej

Säg en anledning till varför man ska ha respekt för den här " rasen " om dom nu inte förtjänar de? Och nej jag syftar inte på alla.

GinaTricot,

Snabb Tips Från Mig ! =)

Jag tänkte "dela" med mig om ett tips som iallafall jag tycker hjälper oerhört mycket. Det är inget ovanligt alls, utan jag tycker att man ska Måla sina tånaglar i samma veva som man målar sina handnaglar.

Det är hur många som redan gör det men vissa kanske inte orkar eller sådär, men testa och göra de. Använd gärna en ljusrosa för då ( tycker iallafall jag! ) att man ser mycket brunare ut än vad man egentligen kanske är!

Ett litet snabb tips från mig hoppas de inte va allt för dåligt!

bild tagen från google

Modekungen,

News for tha girl!
välj dina vägar men sikta på ödet

We(Heart)It

Love RapunzelOfSweden!


Missa inte heller att dom kör en JulKalender fr.o.m 1 December!

JFR!

LookBook,

Halloj

Klockan är redan halv ett, hmm.. Den här veckan blir nog bra hoppas jag! Har börjat ta kontakt med människor jag tyvärr tappade kontakten med före min deprission men nu ska jag försöka må bättre iallafall, idag startar mitt nya liv typ?

har iaf precis duschat och tänkte fixa bloggen lite om internet inte sviker mig så de låter väl bra? Sealed

har målat naglnarna oxå, blev en liten rosa nyans för att inte göra de så, ja öh stort? För att bara veta själv att man har naglarna målade, och vilket de skulle vara bra för vet jag inte men men!

Om ni ser att jag skriver helt fucked är de som sagt deprissionen som fortfarande ligger och spökar så om ni följt mig i ett år vet precis hur de va förra året, hah stackarna Frown

Aja hoppas ni har det bra och ta hand om er!

@ Ticnet

Hardcore or what!
välj dina vägar men sikta på ödet

CSN erbjudande

.
välj dina vägar men sikta på ödet

fett ångest!

Känns som jag kollar på skräckfilm hah vi har ett litet "hus" på framsidan utanför mitt fönster, och lite av takpappet har lossnat tackvare "stormen" och jag kan inte göra ngt åt de och de bara lossnar mer och meeet daaah :( hah plus att jag väntar på snön varför har alla förut jag fått de ?:( sorligt juu aja hörs imorgon!
välj dina vägar men sikta på ödet

söndagsmys

Varför inte ..?
välj dina vägar men sikta på ödet

advents friande på JFR!

Och så klart äre fri frakt så passa på !
välj dina vägar men sikta på ödet

Stohej

Stavas de så? Jaja vem bryr sig om inte jag!

Har precis lagt mig i sängen, mår ganska dåligt faktiskt är typ illamående..? Har iaf haft en mysig kväll då mamma fixade träff eller vad man nu ska kalla de, chillkrök kanske passar in iofs. Aja senare ska jag fan försöka göra ngt inte bara vänta på att idioter runt om kring ska öppna käften!

Sugen jag blev på glass, aja godnatt

just nu

Kollar på tv3s hopplös och hatad av alla ,
välj dina vägar men sikta på ödet

Döööh

Finn ett fel!
välj dina vägar men sikta på ödet

Hm,

Ge bort den perfekta Julklappen, ett presentkort från Modekungen!

Hm,

Hm,

Hm

Cubus,

.
välj dina vägar men sikta på ödet

WeHeartIt

Apple,

Ännu en fördel med att vara SF BioMedlem!

Linkin Park - "New Divide"

LookBooK

Versace by HM, 199kr

We(Heart)It

Lagerhaus, 49kr!

LookBook,

Cocoo, 146kr

Modekungen, 799kr

BikBok NEWS

JhShop, 99kr

we(L)it

CoolStuff,

Stördinlägg

Alltså om ngn tar illa upp av mina rubriker eller mitt fula språk måste ni säga till Surprised

Har iaf kollat tv, gör de fortfarande.. Har kommit fram till att jag saknar massa personer, tråkigt att man inte heller kan prioritera bort skolan FAST de kan man ju så aa jag har bestämmt mig att träffa lite polare i helgen så de blir kuuuligt.

Jag ser oxå frammot nyår, ingen aning varför men aa eller jo jag har mina aningar varför meeeeeeeeen aa Wink

Ursh kollar "svenskar hemliga liv" typ, och han för in saker under huden.. Jag HATAR när man ser saker under huden ursh fan, men jag har inget emot att dom har saker under huden, förstår ni?

 

NU!

TOPMODEEEEEL WOHOOOO YEEEEEEEEEEEEEEEAH DRUGADDICTION!!!!! okej nej, ska laga mat kolla tv och chilla, cchiooo!

'Svar På Ingettal alls!'

Annah- Visst är den? Wink Och de är en klänning I NEW IN, inlägget!

Emelie- Tack så mycket! Nog för det tyvärr inte är födelsedag, utan namnsdag haha! Brukar aldrig fira namnsdagar men jag va skit sugen på tårta och fick en anledning till att få en haha, och presenten var ett headset. Mitt förra headset va inte tillräckligt bra för att lämna in ljudklipp till skolan och därför fick jag den Sealed

Men du var den enda som gissade och de va otroligt roligt så Tack!
Klippa HÄR för att komma in på Emelies blogg! Sealed

WeHeartIt Big,

Ragestache.com

Noll Disiplin - Idiot

Hm,

LookBook

yeeah

Har ni kommit på vad jag firar ?;)
välj dina vägar men sikta på ödet

New In!

JFR,

Hm,

I nr, 21 av NEWS, finns denna rabattsedel. Så ta ditt exemplar och hitta rabatten på baksidan av tidningen!

Dagens..?

Johan gick och var mest småsur - fel på jobbet, fel på arbetskamraterna, fel på kaffet, fel på chefen, fel på... Till slut tröttnade chefen och sa till på skarpen:

- Gör mig en tjänst! Ta ledigt resten av dagen åk hem och dra över frugan och kom tillbaka imorgon, du skall se att det gör dig gott och att du blir på bättre humör.

Johan stämplade ut och gick. Nästa dag kom Johan tillbaka, skinande som en sol och var på ett underbar humör. Chefen kallade till sig honom och sa:

- Hur gick de?

- Det va kanon! Hon var helt vild! Vi älskade hela eftermiddagen.

- Jag sa ju att du skulle må bättre!

- Ja, tack skall du ha för tipset! Himla trevligt hus ni bor i förrästen.

WeHeartIt

Veckans HoroSkop,

Oxen 21/4-21/5

I början av denna period känns årstiden verkligen mörk, du har ingen lust med någonting alls och dagarna segar sig förbi. Runt månadsskiftet blir det betydligt bättre, du får tillbaka livslusten och kommer ihåg vad som är roligt med vintern. Dessutom träffar du roliga människor.

Tvillingarna 22/5-21/6

Det händer lite för många saker på samma gång och det finns en risk att du tappar kontrollen över någon av dina relationer. En kris kan uppstå, men den får du lätt fason på genom att helt enkelt sänka tempot och tänka efter. Stress är din värsta fiende just nu, så glöm inte att koppla av.

Kräftan 22/6-22/7

I november händer det inte mycket och ditt kärleksliv fungerar dessutom riktigt dåligt. Men december för med sig förändringar till det bättre. Inte bara blir det gott om romantik utan dessutom förbättras din ekonomi på ett sätt du nog inte hade räknat med. Trevlig start på månaden.

Lejonet 23/7-23/8

Gott om både kärlek och nöjen i början av perioden, men sedan seglar det upp en del mörka moln på kärlekshimlen. Antagligen handlar det om något praktiskt som du och din älskling bara inte kan lösa på ett sätt som passar er båda två. Risk för segslitna gräl och missförstånd.

Jungfrun 24/8-23/9

Det som är kvar av november blir inte så strålande men december däremot börjar med pomp och ståt. Nu tar vintern verkligen fart och det är dags för härliga fester, ljusa stunder med goda vänner, spännande nya förhoppningar och en rejäl portion tur i kärlek. Mycket att njuta av alltså.

Vågen 24/9-23/10

Du ägnar november åt dina relationer och december åt jobb och andra praktiska saker. Det här är en ganska okomplicerad uppdelning och de flesta förstår dig, men du har en vän som inte riktigt begriper hur du prioriterar och som kanske surar och känner sig bortglömd. I övrigt trevligt.

Skorpionen 24/10-22/11

December blir en mycket spännande månad för din del och det märker du redan dagarna innan månadsskiftet. Mest handlar det om kärlek, på den fronten slår det gnistor och riktigt stora saker kan hända. Men det finns också utrymme för nöjen och kanske en stimulerande vinterresa.

Skytten 23/11-21/12

I november handlar det mest om nöjen och kärlek. I december blir du tvungen att dra ner lite på det roliga för att istället fokusera på karriär eller studier. Du befinner dig i ett vägskäl där en extra ansträngning säkert känns motig men kan ge riktigt god utdelning på lite längre sikt.

Stenbocken 22/12-20/1

Du har en del bekymmer i början av perioden, men många av dessa går helt enkelt upp i rök i december. I vissa fall blir du förvånad över hur lätt det går att vända problemen till fördelar. Detta gäller inte bara privat utan också på jobbet och i andra praktiska sammanhang. Du trivs.

Vattumannen 21/1-18/2

Du har några livliga och romantiska dagar att njuta av innan december börjar och för med sig mer av livets allvar. Framför allt handlar det om ditt kärleksliv som når en punkt där en förändring är nödvändig. Du skulle föredra status quo men inser snart att det inte är ett alternativ.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här perioden börjar med några riktigt motiga dagar men sedan vänder det. Vintern har i själva verket mycket att bjuda på, bland annat nya kunskaper, kanske i form av en lovande utbildning av något slag. Dessutom bjuds det på skön romantik och flera seriösa kärlekslöften.

Väduren 21/3-20/4

Full fart i november men du sänker farten i december. Du känner att du behöver lite utrymme, att du har varit för upptagen och inte riktigt hunnit med dina egna känslor och intressen. I december blir du därför ganska stingslig och du fräser ifrån ordentligt när andra tjatar på dig.

källa. veckorevyn

Visste du att:

... En giraff springer i 57 KM/H?

... Isbjörnar är vänster hänta?

... Rhesushanar ( apor ) hänger ofta från trädgrenar med snoppen?

... Världens sömnigaste djur är sengångaren som sover bort 80% av sitt liv?

... Flodhästen är det djur i Afrika som dödar flest människor?

... Fjärillen smakar med fötterna?

... Elefanterna är det enda djur som inte kan hoppa?

Cocoo, 184kr

Hm,

WeHeartIt

Du har väl inte missat?

JhShop,

Hm,

GodNatt

Hej och hejdå typ?


är fett snuvig, irriterad osv.. Som vanligt!Sealed Hah nej men den här dagen har väl inte varit den bästa.


Ska gå och lägga mig nu och hoppas jag somnar, har fixar lite tills i morgon oxå.


Jag hoppas mamma läser de här för jag önskar mig en tårta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Då kan ni ju gissa vad jag firar imorgon? Sealed

JFR

Fyra utvalda earcuffs för 15kr inklusive FRI FRAKT!
välj dina vägar men sikta på ödet

hockeey

Sitter hos Mathias har precis lämnat in sista samhällsprovet och nu återstår bara uppdraget kvar. Intressant fakta huh?

Det är hockey om en halv timme så är ganska stressad, men vad kan man göra? Cp inlägg, chopa

Tjingohling

Underbar rubrik! Vaknade eller snarare blev väckt av att älsk sprang upp och ner ur sängen för han tog medcin hela tiden. Har skiita ont i halsen så jag antar att förkylningen är påväg igen spännande!! Aja jag har gått och dragit benen efter mig sen drog jag till hedlandet ( ett lågklädvaruhus i mariefred ) och fick hem en klänning så nu försvann alla planer om outfit till nyår (!).. Fett depp tror att bloggen kmr ligga nere den här veckan oxå för jag måste proppa i mig massa matematik men sen kmr jag tillbaka wihooo

dagens update

Öh världens fail. Har spelat ps2 med älsk hela kvällen och upptäckte nu hur mkt klockan va så bi gick och la oss hahah roliigt! Men aja får se hur de blir med update senare. Håller på att bli sjuuuk woho! Guten nacht oder Guten morgen!

Eric Amarillo - 50 kvm

Cocoo, 184kr

lookbook,

5 värsta skönhetssynderna!

Synd 1: För mycket återfuktning

Applicerar du din dag- och nattcreme i tjocka lager, i tron om att du inte kan få för mycket aldrig av det goda? Tänk om. Faktum är att för mycket ansiktscreme får ditt ansikte att se blankt och svettigt ut. Dessutom får din makeup svårare att fästa.

Bryt ovanan: Var uppmärksam på hur din hy mår och beter sig. Kanske behöver ditt ansikte inte återfuktas precis överallt. Många människor är till exempel redan så feta i t-zonen att de inte behöver extra fukt i det området. Eller varför inte applicera ansiktscremen när ditt ansikte är fuktigt, då du automatiskt använder mindre av produkten.

Synd 2: Stress med mascaran

Många av oss är extra stressade på morgonen och lägger bara några sekunder på att borsta på mascara. Men att applicera mascara med några snabba rörelser gör att produkten bara lägger sig på ögonfransarnas toppar och gör att de ser klibbiga ut - och inte alls så långa eller tjocka som du vill.

Bryt ovanan: Ta god tid på dig att applicera mascaran på morgonen och se till att produkten fördelar sig jämnt från ögonfransarnas rot till topp. Enklast är att hålla mascaraborsten vertiklalt och borsta borsten fram och tillbaka över fransarna. Avsluta sedan med att svepa ett sista lager med borsten från roten till toppen.

Synd 3: Överdosera balsam

Att dränka ditt hår i balsam kommer inte få dina hårstrån starkare eller friskare. Istället får överdoseringen ditt hår att kännas extra tungt och fett, snarare än lätt och välvårdat.

Bryt ovanan: Se till att du inte applicerar balsam i hårbotten, eftersom din hårbottens naturliga hårolja redan sköter om att återfukta den biten av håret. Balsam ska endast appliceras i nedre halvan av ditt hår, med extra fokus på hårtopparna. Se till att du dessutom sköljer ur balsamet ordentligt, innan du hoppar ur duschen.

Synd 4: Sova med sminket på

När du kommer hem efter en lång dag, med eller utan en blöt utekväll, och kollapsar i soffan känns en ansiktstvätt i badrummet mycket avlägsen. Men faktum är att det gamla sminket kan täppa igen dina porer och orsaka att blemmor och finnar uppstår.

Bryt ovanan: Att snabbt skölja ansiktet med varmt vatten är faktiskt bättre än ingen tvätt alls. Samma sak gäller med några snabba drag med rengöringsservetter. Ha ett paket redo vid sängkanten, så har du inga dåliga ursäkter längre.

Synd 5: Ge din frisör fria händer

Vi har alla varit med om med en exalterad frisör som talar om för oss hur extra snygga vi skulle bli i en tjock lugg eller om vi kapade av våra utsparade länger. Och då är frestelsen stor att du faller till föga och låter frisören göra precis vad han eller hon vill - trots att det faktiskt är du som har bäst koll på i vilken frisyr du känner dig finast.

Bryt ovanan: Be gärna din frisör om hans eller henne åsikt men var inte rädd för att säga emot. Visst, de kanske har flera års erfarenhet men det är ju faktiskt bara du som exakt vet hur ditt hår beter sig. Eller hur? Känner du dig osäker på om du ska hoppa på den där nya frisyren som din frisör tjatar om, fundera hellre i ett par dagar än klipp dig på implus. Det tar lång tid för hår att växa ut

källa. veckorevyn

BikBok,

Korn - Narcissistic Cannibal

Gina Tricoooot,

PieceOfNorway,

SmartPowned,

WeHeartIt

Snabb Uppdate

Godkväll, fredag ja vad gör ni för något?

Jag har precis spelat med en enorm ångest ursh! Jag har förberett bloggen lite och jag hoppas ni kommer tillbaka och har tålamoda! De är bara några dagars slappblogg, men snart är jag på fötter!

Ska kolla modelljakten nu, de är svenska "topmodel" och sängs bara på kanal5play, så om ni oxå vill se får ni gå in där så hittar ni de snabbt.

Hoppas ni har en bra helg, puss på er!

Bubbleroom, 199kr

Bubbleroom boys.

LookBook, maniac edition

Haddaway - What is love

We(Heart)It

Så fixar du snygga armar, källa aftonbladet!

1.? Armarnas framsida

Stå axel/höftbrett på gummibandet. Var rak i ryggen och spänn magen. Lyft upp och ner 3x8-12 gånger.

2. Axlar

Utgå från grundpositionen. Lyft armarna rak ut precis så långt att de inte kommer högre än axelhöjd. Upprepa 3x6–10 gånger.

3. Armarnas baksida

Håll snodden bakom ryggen. Starta med armen bakom huvudet och sträck ut. Upprepa 3x8– 10 gånger på varje arm.

4. Axlarnas baksida

Sitt ner med rak rygg och något spänd mage. Placera snodden runt fötterna och dra bakåt så långt det går utan att skuldrorna åker upp.

Mina älskade vänner!

Godnatt nu!

Hoppas verkligen ni haft en bra dag!

Jag har pluggat hela dagen och det här är just därför bloggen hamnar lite på snett, imorgon kommer lite inlägg upp iaf och jag hoppas ni verkligen inte tappar tålamodet till min blogg för att den är tråkig förtillfället Frown

Ni är heeelt underbara som ändå går in här på bloggen och på något sätt ska jag gott göra er då jag kan lugna ner lite med plugget.

För er som inte vet så pluggar jag distans plus har sömnproblem haha ingen bra kombination men jag lever iallafall!Wink

Sov gott nu och ha en otroligt fin Fredag min älskade läsare!!

en Natalie som blir så erhört glad över er som läser!

Vila

Köp biljetter idag och är du inte medlem så måste du ju såklart bli de!

Jag är med!

Är skit glad över att så många ända tittar in på bloggen fast den ligger nere, de får mig vilja kämpa!

Men jag fick ett inlägg om en tävling som jag nu är med i och jag hoppas ni oxå vill de! Klicka på bilden för att komma till tävlingen =)

Sorgset hejdå..

Är hemma nu och ska testa en sak som kommer göra att bloggen står stilla i minst 20 timmar.. Tyvärr är de här de enda sättet att testa de jag nu vill..
Jag lär nog blogga lite imorgon men de lär bog stå ganska still meen förhoppningsvis får ni en mycket gladare Natalie och jag mår förhoppningsvis bättre!!
Jag är skit glad över er jag träffat över bloggen och vissa vill jag jätte gärna hålla kontakten med utanför bloggen, så jag hoppas ni också vill de!
Ha de bra nu och gör de som är bäst för dig!

Påväg hem!

Filmen var bra men jävligt förutsäg bar tyvärr men men om man sett de första och gillat twillight så ska man såklart se den :) men hörs när jag är hemma ciiaao!

HAHAHAHAH jag döör, älska!

Versace by HM

Tio Sanningar About Me!


 1. Jag har en tendens att spotta inomhus. ( inte losknar.. )

 2. Jag vill alltid vara ute i god tid,

 3. Jag har vaknat upp gråtandes två dagar på den här veckan.

 4. Jag kommer alltid ihåg mina drömmar och kan förklara dom detaljerat

 5. Jag älskar min Tiger så otroligt mkt fast han typ är dement Sealed ( kanske drf han gillar mig..?Innocent )

 6. Jag prioriterar mina naglar sist

 7. Jag solar solarium fast jag inte blir brun hah x)

 8. Jag måste motionera varje dag annars mår jag skit =(

 9. Jag är mer rock människa än pop

 10. Jag tycker julafton är överskattat

Gina Tricot,

Nordljus, 349r


There are two ways of spreading light: To be the candle or the mirror that reflects it.

update!

Jag är på heron nu och filmen börjar snart så de blir dåligt med uppdatering nu på kvällen, för jag hoppas ju ni oxå ska kolla breakingdawn puss!
välj dina vägar men sikta på ödet

We(Heart)It

Modekungen, 799kr

JhShop, 119kr

Shayne Ward - Breathless

RutStore,

Rivéra Maison,

Shoppa Hela Outfiten På Nelly.com!

Hm sanning eller vad tror ni?

Rutstore, X-mas Socks,

Berg Flyttar in @ tv4

Berg flyttar in

Del 3 av 8. Carina Berg packar väskan och flyttar in hos Lotta Engberg i hennes villa utanför Allingsås. Det blir ett chockartat första möte för Carina men hon är inte sen att hämnas. Lotta berättar bland annat om hur det var att representera Sverige i Eurovision song contest strax efter att hon fött barn 1987.

Cocoo,

Tove Styrke - Call My Name

Modekungen,

Tower Heist

bikbok

3skönhetstips för dig med känslighud,

Känslig hy är känslig för kyla, värme, parfymerade produkter, sol och torr luft. Flammar och kliar lätt.

TIPS #1: Så rengör du känslig hy!

Satsa på produkter som är fria från parfym, färgämnen och andra tillsatser som kan orsaka irritationer. Det finns många hudvårdsserier som riktar sig mot känslig hy, från billigare budgetalternativ till dyrare lyx. Ju dyrare behöver inte vara desto bättre, så prova dig fram. Prova nya produkter i armvecket och introducera nya produkter en i taget.

TIPS #2: Så återfuktar du känslig hy!

Satsa gärna på cremer som innehåller solskyddsfaktor, eftersom din hy är extra känslig för solens strålar. Att peela känslig hy går bra, om du använder uttalat milda produkter och är lätt på handen. Också känslig hy behöver en fuktboost då och då, det bästa alternativet är en som är uttalat anpassad för känslig hy. Känner du dig osäker, prova i armvecket först.

TIPS #3: Foundation för känslig hy!

Mineralbaserade foundations är värda ett försök, eftersom de innehåller lugnande och vårdande ingredienser som till exempel zink. Undvik foundations som innehåller olja, eftersom de kan irritera dn känsliga hy. Varianter som verkar anti-age kan också ge upphov till irritation.

källa. veckorevyn

JhShop, 29kr

Versace by HM

we(L)it

Accent,

BloggTips!

Trend4You.se, 79kr

Carlings,

Hurmor eller?

LookBooK,

Tips av mig =)

 • Om du vill undvika oren hud, prova att tvätta ansiktet med en handduk som du inte haft någon annan stans på kroppen. Använd alltså en torr ansiktshandduk som du torkar bort att blött i ansiktet. Jag har använt en liten handduk från lagerhaus och mitt ansikte har blivit mycket finare!

Jfr,

Kent - Utan Dina Andetag

Gina Tricot,

Cocoo, 184kr

CoolStuff,

We(Heart)It

Cubus,

Godmitt på dagen middag!

Ser ut som bloggen klarat sig jäkla bra under natten vilket jag tycker är jätte skönt! Men vem vet krånglet kanske slår till senare Frown aja vi får väl se!

Idag måste jag ner till stan och sola, behöver verkligen koppla av. Sover skit dåligt på nätterna men men börjar bli van Wink Ska iaf försöka få med älskling ner dit och ikväll * fan va jag tjatar* är de breaking dawn!! Längtar haha!

Vad de någon av er som gick på TWIDAY? Vad tyckte ni isf? Sealed

Vila NEWS,

FilmTips,


Bob Funk har det lite jobbigt just nu. Hans fru har lämnat honom, han dricker alldeles för mycket och han har just fått sparken... av sin mamma! För att återupprätta sin heder och återskapa sitt forna liv gör han nu allt för att hålla sig på den smala vägen. Och inte blir det lättare av att han blir förälskad i kvinnan som anställts för att ersätta honom.

KyssJohanna, 1 795kr

BikBok,

SmartPhowned.com

Kimstore, 79 kr

Cubus,

Nelly, 650kr

NordLjus, 49kr

Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

Hm,

We(Heart)It

TwoShabbyChicks,

Nelly,

JhShop

lookbook

SofiesPärlor

Trend4You

We(Heart)It

Billig och bra!

onepiece by bikbok

Ligger i min "onepiece", fryser så sjukt jäkla mkt hela tiden ursh.. Aja jag kollar lite tv osv ska försöka sova nu. Bloggen strular så imorgon kan de bli skit men hoppas de löser sig, säger sry redan nu! Hoppas ni hare bra <3
välj dina vägar men sikta på ödet

GodNatt!!

Har precis som vanligt kommit hem från min promenad, de är riktigt fint ute nu på kvällarna! Konstigt att de blir fint direkt när de blir minus..?

Aja, ska fixa runt lite saker innan jag går och lägger mig. Imorgon blire BreakingDawn! Kommer böla sönder, fett fruktansvärt haha nejmen de går nog bra Sealed Ångrar dock att jag inte gick på TWIDAY idag, haha *ångest*, världspremiären av breaking dawn är ju faktiskt om en timme!

Ja ja va jag tjatar, men hoppas ni iaf haft en bra dag !

 

LookBooK

Figurita Repetida, så jävla sann eller håller ni inte med?

BikBok,

We(Heart)It

Gina Tricot,

NordLjus,


'Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning how to dance in the rain.'

Nelly,

Yellowcard - For You, And Your Denial

Tack Så Mycket Men...!

Tack så grymt mycket tjejen! Men jag skulle jätte gärna vilja titta in på din blogg också och länken du gav fungerade inte, så om du ser de här snälla ge mig en annan länk!! Sealed

Cocoo, 146 kr

CoolStuff, vem vill inte ha sånahär lixom?

We(Heart)It

Så sonar du hårsynderna,


Så sonar du hårsynderna


Alla har vi gjort saker som sliter på vårt hår. Här är vad du kan göra för att reparera skadan. 


Schamponera sparsamt
Helt ska du inte tvätta håret mer än tre gånger i veckan. Om du känner att du måste göra det oftare, så försök att bara schamponera själva hårbotten, där håret tenderar att bli flottigt. Använd stärkande, reparerande schampon och skölj ur med så kallt vatten du klarar av, skriver Allure.

Torka på rätt sätt

Värmen från hårtorken sliter på håret, men du behöver inte sluta föna håret helt. Försök dock att inte använda alltför hög temperatur och torka det helst inte när det är drypande vått. Börja istället med att handdukstorka håret med en handduk av mikrofiber, som är mer skonsamt för håret än frotté. Krama sedan i en värmeskyddande produkt innan du börjar blåsa med hårtorken.

Använd rätt värmeverktyg

Plattänger och locktänger sliter mycket på håret, så försök att använda dem sparsamt. Använd alltid en värmeskyddande produkt i håret innan du lockar eller plattar det och lämna aldrig verktyget länge i håret – max fem sekunder. Och använd aldrig något annat än värmeverktyg med keramisk beläggning.

Vårda färgat hår

Färgar eller bleker du håret? Se då till att välja produkter anpassade för färgat hår. När du färgar utväxten, se till att verkligen bara applicera färg i hårbottnen, då färgen sliter på håret.

källa. improveme

Lindex, 449kr

BikBok,

Piercing.nu

namnlös

Dagens Blogg..?

Tjenixeen!
Jag tänkte en sak, nämligen nu när de är så många söta som kommenterar och kollar in på min blogg så tänkte jag faktiskt kolla med er om ni skulle vara intresserade utav "Dagens blogg"? Sealed

Jag själv ÄLSKAR att kolla runt på andra bloggar så de skulle vara en chans för mig att uppleva era bloggar samt på insperation, så de skulle vara jätte kul om ni skulle vilja att jag kör igång en sån "tävling" varje dag? Sealed

Om ni är intresserade så kan ni ju kommentera redan nu så får jag se hur många de blir och självklart om de är någon enstaka som är intresserad just nu så blir ju du dagens blogg!

Kär Och Galen @ kanal5 klockan 20.00

Kär & Galen

I detta avsnitt: Tvåbarnsföräldrarna Mona Gunnarsson, 32, och Mathias Olsson, 35, från Örebro tävlar mot Linda Claesson, 34, och David Malajesku, 38, som har tre barn tillsammans och bor i Lerum.Två par tävlar i varje avsnitt i roliga, galna och spektakulära grenar. Det par som vinner får sen tävla vidare om fina priser innan vigseln och bröllopsfesten tar vid.Programledare: Sofia Wistam

 

Vad är 'BodyButter?'

Body butter


Body butter (kroppssmör på svenska) är en hudvårdsprodukt som fungerar som balsam, fast för torr hud. Har du torr hud är body butter en perfekt hudvårdsprodukt att applicera på din hud. Visserligen finns body lotion, men body butter är mycket effektivare på riktigt torr hud. Body butter är en fastare och tjockare variant av bodylotion. För att body butter ska få den fasta formen innehåller den fetter från bland annat smör, nötter och vax. Body butter är en fuktighetskräm utan onödiga tillsatser då majoriteten av alla body butter-märken är framtagna helt utan konstgjorda ämnen. Detta gör att du inte behöver oroa dig över att du smörjer in din kropp med främmande ämnen som kan skada din kropp. Du kan även använda body butter utan att känna att du uppmuntrar till djurtester då body butter inte är testade på djur.


källa. bodybutter.se

BikBok Insperation!

Nelly, DÖ SNYGG!

Vill du vara med i BigBrother? Ansök NU!

S%C3%B6ktrailer%20Big%20Brother%202012


Sök HÄR!

Kelly Clarkson - Hear Me

DISS

Shiet nu blir de bara en diss här känner jag, haha urshdå men aa den är inte så farlig!

 • När man går inte på en sida och någon slags musik sätts igång och man blir livrädd och man märker att man tydligen hade skiit hög musik på datorn.. Jag får iallafall panik haha, vad tycker ni om de? Sealed

we(L)it

NordLjus,

Modekungen,

jhshop, mina nya älsklings butik!

Så kommer du igång med träningen,

Fälla: Sötsug klockan 15

Att sötsuget kommer krypande klockan tre på eftermiddagen, är du inte ensam om att uppleva. Faktum är att det är bevisat: 15.09 är det klockslag flest bryter eventuella dieter och frossar i sötsaker. Orsaken är enkel. Det var lång tid sedan vi åt sist, vi har varit uppe länge och tröttheten gör att fokus skiftar till enkla energikällor som godis.

Så tacklar du den: Gardera dig

Då klockan tre-suget överraskar lika lite som försenade tåg under vinterhalvåret, gardera gärna med frukt och lite nötter. Frukten smakar sött och ger fibrer, vilket bidrar till mättnadskänsla. Nötterna är en smart protein- och fettkälla.

Fälla: Du hinner inte från jobbet, hem OCH till träningen

 Av alla saker som går att göra, känns att åka hem, packa träningsväskan och sedan pallra sig till träningen som det minst lockande.

Så tacklar du den: Gör det på morgonen

Vem säger att du måste åka hem från jobbet och sen till träningen? Packa väskan redan kvällen före och ställ den vid dörren, så du bokstavligen snubblar över den. Förvara mörkt bröd, kalkon och avokado på jobbet för mellanmål när arbetsdagen är slut. Efter träningen, då kan du åka hem.

Fälla: Roliga aktiviteter krockar med träningen

 Shoppingtur med vännerna. En after work med spaningchans på snyggingen två skrivbord bort. En kväll där du blir ett med soffan framför tv:n. I princip allt som inte involverar träning verkar roligare än det där aerobicspasset du bokade in för några dagar sedan.

Så tacklar du den: Träningskompis

Varför inte slå två flugor i en smäll? Umgås medan ni tränar: gå en power walk och avsluta med en god, hälsosam frukost. En träningskompis minskar dessutom risken att ställa in i sista stund och gör det roligare att svettas.

veckorevyn

Så jäkla sant x)

LookBooK,

Dagens vill ha!

Sjukt kuuul!


Imorgon smäller de haha har sett frammot filmen så jävla länge!! Nog för jag kommer sitta och böla hahah jag bölar alltid till filmer nu för tiden, är den sorlig, rolig, överlyckliga stunder haha gråter allitd Cry


Är de någon av er som ska på TWIDAY idag eller väntar ni tills imorgon ( eller ni kanske inte vill se den huh)? Sealed

Carlings,

hah varning för ful bild x) ( och nej de är ingen attention whore, jag tycker seriöst att den är ful hahaha, skratta med mig då!)

Accent,

Gina Tricot,

We(Heart)It

KanDee, 135 kr

JackAndJones,

BikBok,

Cubus,

Bubbleroom,

HM,

Nelly,

TwoShabbyChicks,

JFR, 29kr

RutStore,

We(Heart)It

Trend4You - Väggtexter


Visste du att :

... att det finns dubbelt så många kreditkort i USA än vad det finns personer i USA?

... att 64% av svenska singeltjejer anser sig bättre än genomsnittet i sängen?

... att under andra världskriget sjönk en tysk ubåt pga en trasig toalett?

... att i det antika Rom användes urin som hårvårdsprodukt?

... att på ett dygn sväljer vi i genomsnitt en liter saliv?

BloggTips!

Så Lockar Du Håret På Bästa Sätt

Vilket verktyg ska jag använda mig av?

LOCKTÅNG
En locktång passar bra för dig som har kort till mellanlångt hår. Har du riktigt långt hår går locktången bra att göra slappare lockar med. En smal locktång resulterar i ett riktigt lockigt hårsvall samtidigt som en tjockare locktång ger dig en vågig frisyr.

PLATTÅNG
Plattången är en bra investering för dig som gillar att variera din frisyr. Plattången fungar utmärkt både till att locka håret, göra det vågigt, spikrakt och passar alla hårtyper. En riktig allt-i-allo!

VÄRMESPOLAR
Värmespolar funkar bäst för dig som har hår som är längre än till axlarna. Satsa på ceramiska värmespolar för att slippa slitage. Med värmespolar kan du få allt från korkskruvar till utborstade vågor!

FLÄTOR
Ett gammalt troget husmorsknep är att gå och lägga sig med fuktigt hår i flätor. Denna metod ger dig lösa vågor istället för riktiga lockar. OBS! Gör inte det här till en vana. Håret mår varken bra av att slitas med hårband när det är blött eller vara fuktigt under en längre tid.

SPOLAR + HÅRFÖN

Här behövs vanliga spolar, en hårfön, tid och tålamod! Rulla upp fuktigt (och även här, värmeskyddat!) hår på spolar som du senar fönar torrt. Släpp ut lockarna när hela håret har svalnat.

Knepen som ger hållbara lockar

RENGÖR
Har du volymprodukter och hårspray i håret kan det smälta och brännas fast på ditt lockverktyg.  Vissa mousse kan fungera för att hålla lockarna starka. Fråga din frisör!

TORRT HÅR!
Se till att ditt hår är helt torrt när det ska lockas, eftersom fuktigt hår slits värre av värmen.

VÄRMESKYDD
Förebygg slitet hår med en värmeskyddande produkt. Ett måste när du ska använda plattång och locktång!

SEKTIONER
Använd dig av hårklämmor och dela upp håret i sektioner. Locka sedan sektion efter sektion, med underhåret först, så missar du inte en slinga!

GLÖM INTE HÅRSPRAY!
För att få lockarna att hålla är hårspray efteråt ett måste.

LÅT SVALNA

Rör inte lockarna förrän de svalnat helt – annars är håret rakt igen inom några få timmar.

VÅRDA
Lockar du håret ofta? Glöm då inte bort att skämma bort håret med balsam och hårinpackningar, eftersom värme sliter på håret.

TÅLAMOD

Ja, det tar lång tid och nej, det kanske inte blir toppenbra första gången. Men, övning ger färdighet! Öva – och snart har du drömlockarna!

veckorevyn.

Piercing.nu

KimStore

Insperation - Riviera Maison


 

Modekungen

Rihanna - Only Girl (In The World)

KyssJohanna

Veckorevyn - Undersökning

Vi är snyggast på måndagar


En brittisk undersökning visar hur skönhetsvanorna förändras under veckan. 

Man skulle kunna tro att det är på fredagar som vi lägger mest tid på vårt utseende. Men enligt en brittisk undersökning, utförd på uppdrag av varuhuset Debenhams, så står vi längst tid framför spegeln på måndagar.

Det är den morgonen
vi lägger mest energi på hur vi ser ut – på måndagar tar det i genomsnitt 76 minuter för kvinnor att fixa håret och sminket innan jobbet. Nästan en tredjedel av den tiden läggs på frisyren, medan makeupen tar 18 minuter, outfiten tar 16 minuter och resten av tiden ägnas åt att duscha och tvätta sig.


På tisdagen har
tiden nästan halverats. Då tar kvinnor 40 minuter på sig att göra sig redo och det går sedan snabbare och snabbare för varje dag. På fredagar är vi nere på 19 minuter.


Samma tendens kan ses hos männen, även om de lägger betydligt mindre tid på sitt utseende. På måndagar tar det 28 minuter, på tisdagar 14 minuter och resten av veckan tar det männen 11 minuter att göra sig snygga inför jobbdagen.

We(Heart)It

ÄLSKA !!

CoolStuff,


Fakta om MoviePeg mobilhållare: • Material: Blandning mellan plast och gummi

 • Hållare anpassad för iPhone 3G, 3GS samt 4

 • Storlek på stativ: 57 x 35 x 11 mm

 • Storlek på hål: 12 mm bred, 17 mm djup

LookBooK


Nelly,

JFR

We(Heart)It

RutStore

Cocoo, 146 kr

Family Guy - The Original Chicken Fight

NordicFeel,

Modekungen - Tävling!

MQ

JFR

LoL

WHÄÄÄ

Alltså fett fruktansvärt! Spelade COD MW2 nyss och jag verkligen ägde alla fick 16 kills och 4 death dvs bäst i laget samt andra laget.. Och för att skryta ännu mer tänkte jag printscreena och såklart printscreenar jag inte ens poängen!! såå illa * synd om mig* Cry

Hah nej men jag blev faschinerad utav mig själv och för att ha ett bevis att skryta med till pojken och killpolarna kunde de ju varit kul att ha en bild men vad ska man göra? De kommer fler ggr hah kan jag iaf hoppas på!

vad ska ni göra ikväll?
jag ska kolla pengarna på bordet och sen ska jag gå värsta långa promenad och försöka uppnå 15000 steg vilket jag gjorde i förreigår!

RutStore, 399kr

Så fejkar du fram strålande hy,

 

Glöd på flera sätt
Highlighters finns i många former, bland annat flytande, som pressade skuggor och löst puder. Gemensamt för dem alla är att de ska ge huden en skimrande lyster och verka framhävande där du applicerar den, till exempel dina kindben eller ögonlock.

Skimmer, inte frost
Skimmer ska kännas skirt och lätt på huden, inte kakigt eller kletigt. En highlighter som är frostig och alltför täckande ska du därför akta dig för, eftersom det lätt bara ser onaturligt och översminkat ut. Har du ljus hy är en highlighter i en gyllene champagnefärg ett perfekt val, medan lite mörkare hy är finast i en djupare brons.

Varning för glitterchock
Överdosera inte glitter över hela dig, även om du ska på en glammig fest. Skimrande ansikte matchat med
glimrande naglar och glittrigt dekolletage plus glansig partyklänning blir för mycket. Lite highlighter på kindbenenen och ögonlocken är allt som behövs för att ge en fin glöd i ansiktet.

Rätt redskap
Applicera och sudda din highlighter med antingen en plattare pensel eller en liten borste. Vill du ha ett mer täckande resultat använder du en pensel som är lite bredare och något större än en ögonskugge-pensel. För en lättare effekt, applicera med en borste som är lite mindre än en rougeborste.

 

Såhär applicerar du highlighter
En highlighter applicerar du längs kindbenen upp mot tinningarna, längs med näsryggen och ovanför amorbågen. Vill du kan du också lägga highlighter som ögonskugga för att ge ögonen en fin glöd. En del highlighters fungerar också fint mot mörka ringar, eftersom de innehåller ljusreflekterande pigment. Tänk dock på att de ska vara en aning ljusare än din hudfärg, annars ser du bara ännu tröttare ut.

Förstärk ögonen
Du har väl inte missat att highlighter även fungerar fint på ögonlocken? Applicera en silver- eller guldskimrig highlighter i den inre ögonvrån. Dra sedan ut den glimrande färgen med
hjälp av en liten pensel mot och längs med den övre- och undre fransraden. Har du ingen lystergivande highlighter fungerar en skimrande ögonskugga såklart lika bra!

Less is more
Du har väl inte missat att det även finns lystergivande ansiktscremer, primers, ansiktspuder och foundations? Tänk dock på att inte bara använda lystergivande produkter hela vägen om du inte vill se ut som en glimrande discokula. En lystergivande produkt i din sminkrutin blir alldeles lagom. 

källa. veckorevyn

Hell Or Highwater - Gimme Love

Cocoo,

Hallo Frieends

Sitter och lyssnar på en bröllopsinbjudningen på engelska, sitter typ såhär 0.?

Är iaf hemma hos mathias just nu, dagen har gått åt till att sova så jag har bestämt mig att måndagar kommer bli mina vilodagar framöver! hur nice lixom?

KyssJohanna 'bjorg jewellery' NEWS

Modekungen

We(Heart)It

tv6 klockan 20.00I Waterwörld handlar mycket om smashar, krascher, magplask samt ren och skär smärta. Men det handlar också om kämpaglöd, mod och glada skratt. I varje avsnitt möts två kändislag i minst sagt svidande och svindlande vattentävlingar. Namnen på de olika grenarna säger allt; The Big Blob, Firehose Rodeo, Soaking Slam Dunk, Tubemania, Jump´n Splash och Lö Grand Finale. Waterwörld är det vildaste lekprogrammet som skådats och här finns det enbart hårt vatten. Hårt vatten och kamp. Programledare för Waterwörld är Eva Nazemson. Och de två muntra humoristerna som sköter kommentatorssysslan heter Måns Möller och Patrik Larsson.


Lyko, 29kr


Svärföräldrarna från Helvete @ tv5 klockan

I detta avsnitt: Bartendern Yamadu, 27, ska träffa flickvännen Lenas familj. Han möter mamma Karin som är frispråkig sexterapeut, styvpappa Björn som är en pårökt och flummig psykolog, lajvarbrorsan Fredrik och Gothsystern Camilla.I ett hus med 30 dolda kameror huserar familjen från helvetet. Här får intet ont anande pojk- och flickvänner träffa sina svärföräldrar - tror de. För allt är fejk. Står man ut tillräckligt länge får man en romantisk resa.

LookBooK

Visste du att :

... att islänningar står genetiskt närmare skottar än norrmän?

... att Åsa-Nisses skapare var nazist?

... att håret på huvudet växer omkring 1,3 centimeter på en månad?

... att vi krymper ungefär en centimeter varje dag? På kvällen har nämligen ryggen tryckts ihop. På natten när vi sover rätar den ut sig igen.

We(Heart)It

Wrangler Herr,

Accent, 249kr

CoolStuff, 159kr


Fakta om CutterKit Pepparkakshus • Enkel mall till ditt pepparkakshus, smidigare än att följa ritning

 • Du hakar lätt ihop delarna utan att tex behöva använda smält socker

 • Färdigt hus mäter ca 26 cm på längden och 14 cm på brädden

 • Mall tillverkad i plast

Gina Tricot,

Sorligt ju =(

Nelly,

VeraModaKanDee, 135 kr

Katy Perry - The One That Got Away

BIK BOK

LookBooK

Cubus NewArrivals,

FamilyGuy

Bubbleroom,

Lite av Nelly's rea,

7 akut lösningar för fett hår!

Känns håret som ett fett och platt monster på morgonen men du har varken tid eller ork att hoppa in i duschen? Lugn, det finns finfina knep att ta till för att få smutsigt hår att se fräscht ut igen. Spana in!

 

Nej, du behöver inte rusa in i duschen och paniklöddra om du försovit dig och håret känns smutsigare än dina skosulor. När håret börjar känns ofräscht, platt och fett och du inte har tid (eller lust) att tvätta håret, finns det faktiskt knep att ta till som inte stavas schampo.

BYT SIDA!

 

Gör som Megan Fox och kamma håret bakåt.

Om du brukar ha benan till höger, lägg den till vänster istället. På så sätt brukar renare hår, som gömts under din vanliga bena, att synas. Dessutom skapar den omvända benan en illusion av volym. Eller kamma in glansvax och kör på en riktig wet-look. Bakåtkammat hår med vax syntes flitigt på catwalken i höstas och trenden fungerar absolut i vår också.

ÄLSKA ACCESSOARER

 

Mischa Barton och Gwyneth Paltrow satsar på band och blommor i håret.

Se till att du har ett gäng fina sjalar, hårband eller andra håraccessoarer nära till hands. De kommer både att dölja det smutsiga håret och dra uppmärksamheten ifrån det. Ett superenkelt knep som faktiskt fungerar.

FLÄTA BORT PROBLEMET

 

Lauren Conrads signaturfrisyr är en räddare i nöden.

Om du har långt hår, ta en bit av framhåret på var sida av ansiktet och snurra eller fläta det bakåt. Ditt hår kommer att se lent och smidigt ut snarare än platt och trist.

TVÄTTA LITEGRANN

 

Nicole Richie och Christina Ricci har rentvättade luggar.

Om du har lugg, tvätta endast den ren och styla som vanligt. Den snabba tvätten kommer att få hela håret att se fräschare och renare ut.

INVESTERA I ETT BRA TORRSCHAMPO

 

Torrschampo gnuggas med fördel in i hårrötterna.

Om du ännu inte upptäckt en av världens bästa hårprodukter är det dags att göra det nu. Torrschampo finns i puder- och sprayform och gör ditt hår mindre fett och mer volumniöst på nolltid. Spraya i hårrötterna och gnugga bort fettet, och vips ser ditt hår betydligt renare ut!

INSE FAKTUM

 

Om Ashlee Simpson har fett hår får vi aldrig veta.

Om ingenting annat fungerar, inse att slaget är förlorat och tryck en hatt på huvudet så är du både praktisk och trendig på en och samma gång. Och se till att hoppa in i en dusch så fort som möjligt!

källa. veckorevyn

TwoShabbyChicks, 420kr

We(Heart)It

Hiss och Diss - Reklamer

HISS, så jävla bra gjord!DISS, du kan sitta på psykhus äckel.


JFR!

LookBooK

RutStore, 399kr

Trend4You

Veckans Horoskop

Oxen 21/4-21/5

Plötsligt handlar allt om framtiden och ingenting om nuet. Du planerar, ordnar och funderar medan dagarna bara rinner förbi. Du har dessutom ont om energi så du orkar inte riktigt sparka igång något just nu. Att dina vänner ber dig om hjälp med saker gör det inte lättare för dig.

Tvillingarna 22/5-21/6

Totalt kaos förvandlar din vardag till ett rörigt äventyr. Ingenting går som planerat och ibland är det riktigt irriterande. Andra gånger är det helt enkelt sanslöst roligt. Dessa två veckor bjuder på passion, oväntade förslag, nya projekt, slumpmässiga möten och överraskningar.

Kräftan 22/6-22/7

Två arbetsveckor väntar. Du har massor av småsaker att ta tag i och det gör att ingenting spännande händer. Vardag följer vardag och även kärlekslivet bli ljummet, du orkar inte knuffa igång det eftersom du egentligen har tankarna på annat. Ingen dramatik alls just nu.

Lejonet 23/7-23/8

Två spännande veckor väntar. Du har tur i många olika sammanhang och det kan du utnyttja för att förnya dig lite. På kärleksfronten blir det gott om erotik. Du är väldigt fysisk just nu så det passar dig bra. Du festar förmodligen en hel del också. Du vill gärna träffa nya människor.

Jungfrun 24/8-23/9

Du är hjälpsam av naturen och just nu ställer det till problem för dig. Du ägnar mer tid åt att hjälpa andra än åt att fundera över egna saker. Du hinner inte med kärleksliv, karriär, känslor, kropp. Allt det här hamnar åt sidan eftersom du verkligen vill reda ut andras bekymmer.

Vågen 24/9-23/10

Fest, glamour, sex och vinterkärlek i en enda salig blandning ger dig två härliga veckor. På jobbet går det också bra. Din charm löser många problem och att du dessutom är känd för att vara lätt att komma överens med hjälper också till. Glöm inte vitaminer, de behövs i det här tempot.

Skorpionen 24/10-22/11

Dags för praktiska beslut och praktiska förändringar. Det handlar om din bostad, dina besparingar, dina inbokade aktiviteter. Känslor, sex och kärlek får vänta till en annan gång. Just ju är det läge att vara riktigt jordnära och fokusera på allt som går att organisera och ordna.

Skytten 23/11-21/12

Fenomenala vinterveckor väntar. Nu passar nöjen, äventyr, sport, allt som ger omväxling och en känsla av nya vidder. Du har också en förmåga att göra ett starkt första intryck, något som lönar sig om du går på intervjuer eller söker efter nya vänner. Tur i kärlek sätter pricken över i.

Stenbocken 22/12-20/1

Slappna av och njut av att ingenting händer. Just nu regerar vardagen, det blir inga dramatiska förändringar eller utspel av något slag. Du ägnar dig åt rutinuppgifter och småsaker. Det kan vara lite enformigt men det ger dig tid att landa och känna efter hur du vill ha det framöver.

Vattumannen 21/1-18/2

Stress kan sabotera för dig, så glöm inte att koppla av och sänka tempot då och då. Det blir gott om nöjesliv, upplevelser av olika slag och romantiska möjligheter under dessa vinterveckor och då är det desto viktigare att du reserverar lite tid för dig själv också. Du behöver lugn.

Fiskarna 19/2-20/3

Ibland leder trassel till mer trassel. Du har ingen vind i seglen och ju mer du anstränger dig desto värre blir det förmodligen. Försök sänka tempot och ta en sak i taget, och be andra om goda råd om du kör fast. Det mesta går att lösa men det kommer att ta lite tid och tålamod.

Väduren 21/3-20/4

Satsa hårt. Ju mer energi du lägger ner desto större framgång kan du räkna med. Det gäller i kärlekslivet, på jobbet, bland vänner. Det är när du tar i allt du kan som det verkligen händer saker. För all del, en del människor kanske tycker att du kör över dem. Men de kommer över det.

källa. veckorevyn

Piercing.nu

godmorgon- redan en dålig dag..?

Ursh denna måndag Började så jäkla dåligt, spännande ! Nejmen de började inatt då jag skulle lägga mig och på ngt konstigt vänster sträcker mig wtf lixom, och sen är jag steloperarad hela natten och somnar inte förens 4-4.30. Sen Vaknade utav att mathias mobilringde och den personen på andra sidan linjen har kommit med dåliga beslut minst tre ggr nu så börjar tappa tålamod. Men imorgon kör vi igen !
välj dina vägar men sikta på ödet

KimStore

Visste du att :

... att vi firar Jesu födelse under vintern men att han egentligen föddes på våren?

... att genomsittet av alla människor inte överlever ett hopp från 3m till marken?

... att de romerska legionärernas svärd Gladius betyder penis?

... att Systembolaget säljer 1.3 miljoner liter Explorer Vodka varje år?

... att isbjörnens päls är genomskinlig men att dens skinn är svart?

Modekungen

We(Heart)It

NYA SOUTHPARK

Ni kommer ihåg att jag tips om nya southpark säsongerna? =)
Det är nu på Comedicentral!! Stackars stans föräldrar har skiljt sig!

Tacos..

Snabbinlägg!

Öh ja hej jag är hos mathias och jag ska göra tacos för tacos är gott och jag har ätit tacos tre ggr den här veckan. Varför tröttnar jag inte? Wink

Hah öh vrickat men tac o hej

vad tycker ni?

Läste nyss om att allsvenskan i södertälje ska förbjudas, vilket jag tycker är skit bra. Jag har ingen koll på självaste fotbollen men jag vet att syrianska suportrar ( inte alla ) beter sig som riktiga idioter och jag förstår att de blir jävligt dåligt spel om nu domarn är så jävla rädd för att bli drabbas utav idioters beteende. Men vad tycker ni? Tror ni de kommer bli bättre om allsvenskan förbjuds i tälje?
välj dina vägar men sikta på ödet

Sry

Att den här dagen blir så oinspierarande men ist för att ni sitter framför datorn så kan ni ju ta hand om er själv! Ni vet " ta hand om er själv"-dag = Söndag?

Gör en ansiktsmask, basta, lägg er i ett bad, ta en promenad. Kolla tv bara mys osv! Det är väl typ de jag kommer göra idag!

Imorgon kör vi all in och då blire kul Wink

GM

Guteeen morgen! Är sviin trött, hörs later

Trötter

Kom precis hem från promenad är helt slut hah bra de, önskade ju att man var såhär altiv varje dag haha ;) lär blir ganska segt med inlägg imorgon oxå, har ingen aning om vad som händer. Hoppas iaf att jag somnar och sover bra för en gångs skull! :) hörs iaf imorgon

Fylle inlägg?

Hah såg att jag stavat fel på istortsätt hela föregående inlägget haha nej men de va inte direkt något fylle inlägg!
Jag satt och spelade wordfeud framför brasan med bror och älskling, hade ganska kul så de fick bli ett slarvigt inlägg!

Nu har jag och älsk precis sluta spela playstation haha så jävla mysigt Sealed Dricka öl och dansa dansmatta Innocent

Nu ska vi ta en snabbdusch och sen blire ut på promenad Smile

Godnattttt

Kommer skirva jävligt lite ikväll, har full upp med att ha skiiit kul! Ciaasao

Nelly,

chachaa.. eller a

Sitter och äter just nu som sagt nachos är ju vardagslyx! Körde nyss alfabet med stress, me killarna. Ägde dom !! Haha stackarna :( vad ska ni göra denna lördag?:)
välj dina vägar men sikta på ödet

Modekungen

We(Heart)It

Hahahah stackarn,

Gina Tricot,


Blink-182 - All The Small Things

RutStore

JFR, 7kr


 

Veckorevyn!

Elektriskt och vintertrött hår? Glöm det! Glänsande hår är inte en omöjlighet i vinterrusket. VR vet hur du fixar glansen på egen hand.

 

Bara för att vädret utanför fönstret är en grådaskig historia behöver ju inte ditt hår kännas platt och livlöst. VR vet hur du förvandlar tråkigt vinterburr till en glänsande framgångssaga. Spana in!

6 TIPS SOM GER DIG BLANKT HÅR:

1. Ett blankt och glänsande hår börjar alltid med rätt hårvårdsprodukter. Välj därför alltid schampo och balsam efter din hårtyp.

2. Vill blanda till din egna glans-bomb för håret? Blanda en tesked honung med 500 ml varm vatten. Tvätta ditt hår som vanligt men istället för balsam, skölj håret med din honungsblandning. Styla sedan som vanligt – utan att skölja ur innan!

3. Balsam är ditt blänkande hårs bästa vän. För bästa effekt, kamma igenom produkten i ditt blöta hår, från topparna och uppåt. Låt verka i trettio sekunder och skölj sedan ur det med kallt vatten.

4. Glänsande hår börjar med välmående hårstrån. Se därför till att du använder hårinpackning åtminstone en gång i veckan.

5. Vad du äter påverkar också hur ditt hår mår och ser ut. För glänsande svall, ät mycket lax, makrill och anjovis eftersom de innehåller mycket olja. Oljan återfuktar varje hårstrå och får ditt hår att se friskt och välmående ut.

6. Nödlösningen stavas glansspray. Investera i en bra glansspray som du sprayar direkt på en välkammad, stylad frisyr. Voila!

Byz - Karatefylla

Visste du att:

... att världens största fjäril mäter 28 cm mellan vingspetsarna?

... att världens längsta orm, en Gallerpyton, var 10 meter lång?

... att Guiness rekordbok var från början ett marknadsföringsexperiment utfört av Guiness bryggerier?

... att världens äldsta människa blev 122 år gammal?

... att världens längsta man var 2,72 m?

Rea

Cocoo, 245kr

FamilyGuy

lookbook

CoolStuff,


Fakta • Över 10 000 Internetradiostationer

 • Ca 10 000 podcasts

 • FM-radio

 • Strömma musik från PC eller MAC till Internetradion

 • Färg: Svart

 • Storlek: 24,5 cm (bred) x 13 cm (djup) x 13 cm (höjd)

 • Högtalare: 5W x 1RMS

 • 4 fysiska förvalsknappar, obegränsat med förvalsinställningar i radion

 • Träkabinett

 • Alltid uppdaterad: Nya stationer läggs till automatiskt

 • Möjlighet att lägga till egna Internetradiostationer om det skulle fattas någon

 • Alarmklocka

 • Endast instruktionsbok på engelska, men kontakta gärna kundtjänst om du har frågor!

 • Kräver trådlös eller trådbunden bredbandsuppkoppling

 • Kompatibel med skyddade nätverk

 • Ingångar: LAN, line in (för att t.ex. koppla in MP3-spelare)

 • Utgång: Hörlursutgång

 • 2 års garanti

 • Modellbeteckning: VIR608

 • Klicka här för att gå till Voonis hemsida

We(Heart)It

YourNaileryStore


Unna dig en underbar näringsrik handinpackning som återfuktar dina torra händer. Smörj in händerna med inpackningen. Vira in händerna i plastfilm eller använd engångshandskar, vänta sedan i 20 minuter och avsluta med att massera händena varsamt. För extra bra resultat rekommenderar vi att du trär på ett par varma vantar ovanpå plasten.

HOOOME

Två timmars, jaa inte så dåligt va? Mamma har givit mig en stegräknare ( tror inte på sånt men man kan ju hoppas ) och den mäter att jag gått 11000 steg idag!

Är skita trött men ska ordna bloggen lite osv sen blire väl sängen Sealed

ÅÅÅÅÅH SAMHÄÄLL

Shiet vilken tur att man har kompisar som förstår sig på politik, vad skulle jag göra utan dom?!

Har iaf precis skickat in mitt andra Samhällsuppdrag, första fick jag F i så jag hoppas ju iaf på ett E den här gången..

Nu ska jag ta en promenad puss!

JFR, Idag och Imorgon så Passa på!

11 Saningar den 111111


 • Jag är grym på att såra folk - om jag vill.

 • När jag är arg spelar jag harpan

 • Om man ska imponera på mig ska man vara sig själv, annars är de ingen ide.

 • Jag klarar inte av när väckarklockan ringer eller någon väcker mig

 • Jag blir förbannad om någon frågar om jag är arg/sur/irriterad när dom vet anledningen till varför

 • Jag funderar på att skita totalt i min 18årdag

 • Jag har ångest inför Nyår för att några ska fixa fest och jag är typ 100 att de inte kommer bli ngn

 • Jag blir sårad när folk som står mig nära inte anstränger sig för att hjälpa mig

 • Jag avskyr när folk inte fattar att man ibland inte vill prata

 • Jag gillar dom här sanningarna för jag vet att många jag känner läser de och då får dom lära känna mig mera

 • Imorgon ska jag och mathias fira våran dag ännu mera

HAHAHA så gammal men så sköön 

NagelGiganten.se

HM

KanDee

We(Heart)It

Film @ tv5 klockan 19.00Zack and Miri Make a Porno


Zack och Miriam har varit vänner sedan lågstadiet men hamnar i trubbel. Inga pengar. Räkningarna inte betalda på månader och snart stängs både el och vatten av. Då kommer Zack på idén att de ska göra en porrfilm som de kan sälja.Skådespelare: Elisabeth Banks, Seth Rogen, Jennifer Schwalbach Smith, Craig Robinson. Regi: Kevin Smith. Amerikansk komedifilm från 2008. 


Just Nu

sitter hemma hos pojkvännen, första gången på länge känns de som hah nej men jag har faktsikt inte velat följa med på länge Frown Det är ju tråkigt när man känner så, men man ska inte gå emot sin vilja!

Det känns som världens tråkigaste fredag, känns som jag ska gå och lägga mig om en timme eller något liknande haha nej men resten av kvällen ska spenderas i plugg! Inte så kul sätt att spendera sin fredag på men men man kan inte alltid ha kul- Öh dubbelmoral klart som fan man kan!

Film @ tv3 klockan 22.00Wedding Daze


Den unge Anderson har gett upp hoppet om att finna den rätta sedan han förlorat sin flickvän under minst sagt dramatiska omständigheter. Efter att hans kompis utmanat honom att försöka hitta en ny kärlek friar han till första bästa tjej. Döm om hans förvåning när hon tackar ja!


Nelly, 349kr

Gina Tricot

Dryg Humor = Passar mig precis

We(Heart)It

CoolStuff, 249kr


Fakta om Darkfin Gloves • Fantastisk känsla, känns nästan som om du inte har några handskar på dig

 • För att sätta på dig simhandskarna använder du dig av lite talk

 • För att ta av dig simhandskarna vänder du dem ut och in. Dra inte i fingertopparna, det kan skada simhandsken

 • Små bubblor och ojämnheter i materialet uppkommer naturligt i tillverkningsprocessen och innebär inte att det är något fel

 • Passar perfekt till dykning, snorkling, surfing, simning och fallskärmshoppning

 • Skölj av simhandskarna efter användning, låt torka och förvara dem i medföljande UV-väska

 • Vill du hellre ha dem utan fingertoppar är det bara att klippa av topparna

 • Tillverkad av naturlatex-gummi för bättre fingerkänsla och flexibilitet

 • Simhandskarna är helt sömmlösa

Keri Hilson ft. Kanye West, Ne-Yo - Knock You Down

Cocoo, 195kr

LOOOL

TopStreetWare, Sugen på rea?

LookBooK

5 enkla steg till vackrar hud!

Fukt, fukt och mera fukt!

Din hy behöver fukt för att må bra. Utan fukt blir huden stram och irriterad och fina linjer uppstår fortare, eftersom huden faktiskt åldras om den inte återfukas. Extra viktigt är det att huden får sig en rejäl fuktboost när det är dags att sova. Investera i två cremer, en för dagen och en för natten. Din dagscreme bör innehålla lätt solskyddsfaktor medan din nattcreme ska vara fulladdad med återfuktande egenskaper.

Rätt rengöring!

Du glömmer väl inte bort att tvätta av sminkrester, smuts och döda bakterier på kvällen? För att huden ska må bra behöver den rengöras, annars kommer ofta akne och andra hudbesvär som ett brev på posten. Se till att du använder rengöringsprodukter som är anpassade efter just din hudtyp. Ett ansiktsvatten är ett bra komplement till din rengöringsrutin, eftersom det ser till att alla smutsrester försvinner.

Exfoliera mera!

Rätt rengöring i all ära, men du glömmer väl inte bort att städa bort smuts och bakterier på djupet? Döda hudceller bildar ett lager på din hy som gör att huden under inte kan utvecklas och må bra. Också talg och smuts har en tendens att samlas i dina porer och bilda pormaskar. Gör det därför till en god vana att skrubba huden med en mild ansiktsskrubb en kväll i veckan. Avsluta med din vanliga nattcreme, eller om du är riktigt torr, en skön fuktmask.

Ät rätt!

Skräpmat är varken bra för din hälsa eller din hy. Satsa istället på den klassiska tallriksmodellen och se till att du får i dig tillräckligt med bra fetter och vitaminer. Fet fisk, frukt, bär, grönsaker och nötter är världens bästa mat för din hy medan flottig mat och konstgjorda fetter hamnar i botten. Glöm inte heller de välgörande antioxidanterna som hjälper till att reparera din hud och gör den motståndskraftig mot yttre påfrestningar. Du hittar dem i extra koncentrerad form i bland annat granatäpple, pressad citron och spenat.

Sluta slarva!

Tyvärr räcker det inte hela vägen med att smörja in huden, peela regelbundet och trycka i sig antioxidanter. För om du äter onyttigt och är ute och slarvar ofta skadar du också huden på sikt. För mycket rökning, alkohol, salt och socker påverkar kollagenet och elastinet i din hy och gör att den hamnar i obalans. Och den obalansen kan uttrycka sig på en mängd olika och mindre trevliga sätt, som till exempel hänging och livlös hy, irritationer och svullna ögon. Försök att dra ner på dina slarviga och onyttiga vanor, du och din hud kommer att märka skillnaden.

källa. veckorevyn

jfr, 20 kr

Visste du att:

... att man kan ändra facebooks visningsalternativ för statusuppdateringar så man får se fler och oftare än i vanliga fall?

... att Elvis Presley är egentligen brunett?

... att amerikaner har svårt att acceptera att Pluto inte längre klassas som en planet. Anledningen: för de tror att den är döpt efter Disneys karaktär, hunden Pluto.

... att Kung Karl XII försökte tämja älgar(hardcore enligt mig!)

Cubus,

Sry!

Eller inte Innocent Somnade om efter killen hade varit här i morse, så de blev inte så fina uppdateringar haha så jag körde nödlösning och mobilbloggade medans jag gjorde mig iordning ist! haha är så fiffig Wink

Nej men senare idag blire bättre kan jag lova, och de är fredag?! Hur skönt är inte de? Jag såg att de skulle gå skit många filmer ikväll samt i morgon kväll, lägger nog upp lite senare om vad de är för filmer osv så hoppas jag ni hittar ngn ni gillar Sealed

SouthPark

Älska nya program, gör inte ni de?
välj dina vägar men sikta på ödet

Versace @ HM

Va med och tävla du med!
välj dina vägar men sikta på ödet

DinSko

Det låter bra, eller vad säger ni ?;)
välj dina vägar men sikta på ödet

Simons Cat

Modekungen

SOS Anti spots,


Geléformulan lägger sig på orenheten som en tunn, osynlig hinna för att maximera effekterna av de aktiva ingredienserna. Kombinationen av uttorkande och djuprengörande ämnen rengör porerna på djupet och torkar ut orenheterna. 


- Om du är som mig som kanske får en finne då ibland, så fungerar den här alldeles utmärkt. Jag har använt de skit många gånger och jag blir faktsikt fortf förvånad. Den är inte speciellt dyr och förpackningen ser jätte liten ut men jag har använt min minst 20 ggr och de är fortf hur mkt kvar som helst så luras inte av förpackningen. Den här är iaf skit bra och jag hoppas ni vågar lita på mig !

App Tips

We(Heart)It FriendShip

New In!

Vila,

1 Sanning


 • Jag ÄLSKAR och AVGUDAR vågat mode, allt sånt där som folk skulle säga fan va ful tröja eller hur fan kan man gå sådär? Jag tycker det är skiit coolt och jävligt starkt, framför allt insperarande!

RutStore

6 tips för starkare hår!


1. Ät rätt


Ett torrt, glaslst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår.


2. Packa in


Nej, ett kräset hårsvall kräver mer än bara schampoo och balsam. Investera därför i en inpackning som passar din hårtyp och packa in en gång i veckan.


3. Rätt ska vara rätt


När det är dags att köpa schampoo och balsam är det viktigt att köpa rätt produkter. Ett slitet och frissigt hår mår inte bättre av ett schampoo för fett hår, satsa istället på ett schampoo med reparerande egenskaper.


4. Klipp regelbundet


Eftersom de kluvna hårtopparna bara blir värre ju längre de slits gör du rätt i att bli av med dem regelbundet hos frisören.


5. Borsta in blött hår


Borstar du håret när det är blött bryter du lätt av hårstråna. Vänta tills håret har torkat – och kamma försiktigt med en bredtandad kam vid nödfall.


6. Skydda håret


Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.


källa. veckorevyn

KyssJohanna

Modekungen

Godmorgon på er,

Är trött som f*n meen nån snubbe skulle kolla värmepannan sä fick offra mig! Haha kollar på ngt trädprogram på history kanalen, "jag blev så jäkla uppspelt så jag körde över min egna husvagn" hah brist på iq eller ngt liknande :P

Aja ha en bra dag!

Chanti,

LookBooK

Så vad väntar du på?

GodNatt!

Har precis kollat klart på alla mina program, såg ni robinsson? Vad tyckte ni om att Mats vann? Smile Jag tyckte alla tre var värdiga vinnare!

Ska snart gå ut på promenad, har inte hunnit.. Äckel bortförklaring.. Men aa nu har plugget tyvärr varit prio ett och både min kropp plus bloggen har hamnat snett som ni kanske märkt, men som jag lovade er imorse:

Imorgon kör vi all in!

Wink

09-11-11

Godkväll på er!

Jag sitter och kollar på robinsson och senare ikväll blire Beauty and the Geek! Har ni sett de? Det sänds på TLC, typ min favorit kanal haha Sealed Jag missade premiären förra veckan så för mig blire premiär ikväll, de ska typ handla om några "skönheter" och några "töntar" som ska lära sig utav varandra. Tjejerna verkade så fina så varför inte ta insperation medan man kollar haha!

"Beauty & The Geek

Ädelmodiga skönheter och akademiska nördar tävlar mot varandra i utstrålning och kunskap och försöker övervinna sina olikheter för 100 000 dollar."

Och jag måste bara visa hur jävla mycket vi köpte i godisväg igår, hahah faail.. Jag är inte ens en godis typ så jag kanske får sända ut lite godis till er? Wink


 

GårdagsMys

New In!


När jag kom hem igår stod de här i hallen och jag såg direkt att de va paket från Fyrklovern.se därifrån mamma köpte mina tallrikar.


Vad tror ni, försöker hon få ut mig ur huset?Wink

LookBook

Ni har väl inte missat premiären av Breaking Dawn?


Jag ska såklart dit, men det fick bli dagen efter för jag pallar inte med "TWIDAY" som är dagen innan. En jävla bra deal för er som missat det dock!

CSN

God doesnt exist, or?

Call of Duty: Modern Warfare 3/PC , 389kr 'NY'


Call of Duty: Modern Warfare 3 - Utvecklat av Infinity Ward och Sledgehammer Games; Modern Warfare 3 utspelar sig i en värld på randen till undergång, där Makarov och hans terror-organisation sprider kaos och ödeläggelse över hela planeten. Spelaren tar sig an flera roller och spelar som medlemmar från olika specialstyrkor, alla utrustade med de mest avancerade vapen som finns. I samarbete med Delta-operatörer och välkända karaktärer ger sig spelaren ut på en livsfarlig, världsomspännande katt-och-råtta-lek för att stoppa en galning innan det är för sent. Modern Warfare 3 vidareutvecklar Modern Warfares välkända 60fps-teknologi för att leverera en adrenalinpumpande actionupplevelse i Single Player, Special Ops och Online Multiplayer.

StarWars @ tv11 klockan 21.55


Star Wars: Episod II - klonerna anfaller


Amerikansk science fiction från 2002. Jedikrigaren Obi-Wan Kenobi får tillsammans med sin lärjunge Anakin Skywalker i uppdrag att beskydda drottning Padmé Amidala som är nyutnämnd senator. Efter att hon utsatts för ett mordförsök ger sig Obi-Wan av för att söka efter förövarna. För att söka skydd reser Anakin och Padmé till hennes hemplanet, Naboo, där de inleder en kärleksrelation. Obi-Wan hamnar på planeten Kamino där han upptäcker en armé av kloner. Efter en strid som han nästan lyckas undkomma blir Obi-Wan tillfångatagen. Anakin och Padmé beger sig till Kamino för att rädda honom

DJ Antoine ft. The Beat Shakers - Ma Chérie

HM

Coolstuff,


Fakta om Klädvikaren • Storlek: 59 x 24 cm (ihopfälld)

 • Perfekta för att vika skjorta, tröja, t-shirt och blus

LookBooK

Visste Du Att ;

... att eskimåerna, är den enda etniska gruppen i världen som, saknar könshår?

... att om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe?

... att om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb?

Modekungen

Så slipper du frissigt hår

Mitt hår blir extra frissigt på hösten och vintern. Vad beror det på?
SVAR: Det är det kalla vädret utomhus och den extra torra luften inomhus som är boven i dramat. Ditt hår blir frissigt för att det är uttorkat och har svårt att ta åt sig och behålla fukt. Frissigt hår kan, tyvärr, också vara ditt hårs naturliga tillstånd eller så beror frisset på att du har utsatt det för för mycket slitage från stylingverktyg eller färgbehandlingar.

Hur tämjer jag mitt frissiga hår så att det blir mjukt och lent?
SVAR:
Det finns flera knep. Att klippa håret regelbundet är ett av dem, eftersom frissigt hår ofta är mer skört och lätt kan dela sig. Klorerat vatten kan också orsaka frissigt hår, så bär en mössa eller skölj håret noga med vanligt vatten när du är i simhallen. Att investera i produkter som ger ditt hår en fuktboost, och bekämpar frisset, är ett annat tips. En inpackning i veckan är med andra ord ett måste! Den snabbaste vägen till friss-fritt hår är dock att satsa på ett hårserum som tillför omedelbar glans och följsamhet i håret.

Vad är hårserum och hur fungerar det?

SVAR: Hårserum gör håret glänsande genom att lägga sig som ett tunt, skyddande lager på hårstråna. Det passar alla hårtyper men riktar sig särskilt till torrt och elektriskt hår, eftersom det tämjer frissiga hårstrån. Eftersom hårserum brukar vara väldigt drygt räcker det ofta med en liten klick, ungefär stor som en ärta. Värm serumet mellan dina händer och applicera det sen i håret.

Serumet får mitt hår att se fett och smutsigt ut!
SVAR:
Hårserum ska bara appliceras på hårlängderna, aldrig i hårbottnen. Har du tunt och fint hår kan tyvärr den feta effekten också vara ett faktum, eftersom det får de tunna hårstråna att klibba ihop. Applicera en liten mängd i dina hårtoppar först och öka sen mängden hårserum gradvis.

Hjälp, mitt hår frissar sig och jag har inga bra produkter hemma! Vad ska jag göra?

SVAR: Prova att applicera lite vanlig hudlotion i håret. Ta en liten klick, värm det i handflatorna och dra det sen försiktigt nedför hårlängderna. Undvik hårbotten, eftersom cremen troligen kommer få ditt hår att se fett ut. Har du ingen hudlotion hemma, prova att använda lite olivolja på samma sätt.

Jag har riktigt lockigt hår, är hårserum ändå någonting för mig?

SVAR: Absolut, hårserum passar alla hårtyper. Men har du riktigt lockigt hår är också risken extra stor att det frissar sig extra mycket. Knepet till att hålla frisset borta i lockigt hår är att röra och styla det så lite som möjligt. Krama försiktigt vattnet ur ditt blöta hår och skippa fönen helt och hållet. Den enda stylingprodukt du egentligen behöver är en som framhäver dina lockar, till exempel en stylingcreme eller ett mousse. När ditt hår har torkat kan du applicera hårserum på dina lockar för att binda ihop dem ännu mer.

källa. veckorevyn

 

Dagens vill ha!

Gårdagens Mys

We(Heart)It

RutStore,

New In!

Cubus,

Dj Antoine vs Timati feat. Kalenna - Welcome to St. Tropez

Gårdagen I bilder,


Antar att ni inte tycker de här är lyx mat men jag äter knappast något annat än tacos och sallad sååå nachotallrik är vardagslyx!

Bubbleroom,

Family Guy

TwoShabbyChicks, 285kr

WeHeartIt

Broken Door - Hey You

Accent

Ögonskugga,


Läcker ögonsminkning med trioskugga


Läcker ögonsminkning med trioskugga


Många ögonskuggor säljs i en kombination av tre nyanser: en ljus, en mellanmörk och en mörk nyans. Tanken är att du ska kombinera dessa färger för maximal effekt. improveme.se lär dig hur! 


Steg 1
Börja med att applicera en bas över ögonlocket: en foundation eller primer. Denna grund gör att ögonskuggan fäster bättre och sitter jämnare.

Steg 2

Applicera sedan den ljusaste av skuggorna lätt över hela ögonlocket, ända upp till brynbenet.

Steg 3
Lägg nu den mellanmörka nyansen av ögonskuggan längsmed ögonlocksvecket. Sudda ut konturerna.

Steg 4
Med hjälp av en smal, vinklad borste, applicera den mörkaste tonen av skuggan i en jämn linje intill ögonfranskanten, både över och under ögat.

Om du vill kan du avsluta med en highlighter längs brynbenet och i den inre ögonvrån. Detta ger lite extra shimmereffekt. Sedan är det bara mascaran kvar innan din ögonlook är komplett!

källa. improveme

STRESS med KARTELLEN - HAFFAD

Love LookBook

Cocoo, 145 kr

Modekungen

Rutstore, 157kr

FamilyGuy

Nelly, 499kr

BikBok NEWS

JFR,

Rose of Jericho - Midnight Eyes

we(L)it

nemän

Har sovit skit konstigt :S Men antar att jag somnade tidigt iaf och de har inte hänt på flera månader!

Jag kommer stressa ihjäl mig på plugget idag vilket tyvärr kommer drabba bloggen ganska rejält.. Hoppas ni endå har tålamod så kör vi all in imorgon ist? Sealed

Godnatt!

Jag ligger i sängen redan, de är fan coolt! Förhoppningsvis spmnar jag och vaknar tidigt i morgon så jag får bloggen rullandes :) berätta och visar bilder om idag, imorgon :)

LookBook

CoolStuff,


Fakta om Exklusiva Träpussel: • Trevligt knep och knåp för vuxna

 • 12 st. handgjorda träpussel

 • Levereras i en fin presentask

 • Lösning bifogas varje träpussel

 • Storlek på träpussel: 5 x 5 x 5 cm

 • Storlek på lådan: 19,5 x 13,5 x 12,5 cm

David Guetta & Avicii - Sunshine

Cocoo,

BikBok by JennySkavlan

weheartit


Mario Lopez klädde ut sin hund till en tacoingrediens på Halloween. Vad tycker du om skämtet? • haha roligt ju, själv skulle jag aldrig komma på något liknande.. Yell

10 tips för 'perfekt' hår

Hur blir jag av med jobbiga småhår som sticker upp överallt?
SVAR
: Ta en ren tandborste och spraya lite hårspray på den. Kamma sedan ner småhåren med hjälp av tandborsten.


Kan jag förbereda håret inför en viktig händelse?
SVAR:
Klipp eller färga aldrig håret en dag före en viktigt händelse, som en anställningsintervju eller grym födelsedagsfest. Gör det hellre en eller två veckor i förväg, så har du mer tid att få ordning på burret ifall någonting skulle gå fel.


Vad ska jag tänka på när håret är blött?
SVAR:
Att aldrig borsta det blöta håret, det kan få hårstråna att gå av. Investera i en bredkandad kam istället och kamma försiktigt igenom dina blöta längder.


Hur torkar jag håret på bästa sätt?
SVAR:
Rufsa inte blött hår torrt med en handduk, det sliter på håret. Krama istället vattnet ur håret i handduken.


Hur mycket stylingprodukter behöver jag egentligen?
SVAR:
Om du kan, försök att bara använda en stylingprodukt i taget. Mousse, värmeskyddande lotion och spray på detta kan göra att ditt hår ser torrare och plattare ut.


Hur maximerar jag hårinpackningens vårdande egenskaper?
SVAR:
Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk.


Vad ska jag göra åt mitt platta och blöta hår?
SVAR:
Prova att blöta fingrarna och gnugga dem i din hårbotten. Detta eftersom vatten lyfter hårrötterna.


Hur lyckas jag med håruppsättningen på festen?
SVAR:
Tvätta håret dagen innan festen, eftersom halvsmutsigt hår är enklare att styla än nytvättat.


Panik, mitt torrschampo är slut!
SVAR:
Prova att dutta barnpuder i hårbotten, det kommer att suga upp det överflödiga fettet.


Mitt hår känns alltid så platt och tråkigt efter en dag. Vad ska jag göra?
SVAR:
Fukta dina händera och kamma dem sedan igenom håret. De stylingprodukter som du använde i morse kommer att reaktiveras och ge ditt hår nytt liv.

källa. veckorevyn

The Eagles - Hotel California (with lyrics)


bara för jag vet att många ville lyssna på den efter min gulligahumor!


de ville iaf jag..Sealed

Massor av (gullig) humor!

Smoothie för alla,

 • Svårighetsgrad: Medel
 • Tillagningstid: Under 15 min
 • Portioner: 2 glas

Ingredienser

 • 1 banan
 • 2 dl frysta svarta vinbär
 • 2 dl frysta blåbär
 • 1 dl kesella lätt (1%)
 • 3 dl havredryck
 • 1 1/2 msk havrekli
 • 2 tsk krossade linfrön
 • 2 1/2 tsk honung
 • 1 1/2 krm malen kardemumma

Gör så här

 1. Skala och dela bananen i mindre bitar.
 2. Mixa alla ingredienser och häll upp i glas.

källa. ica.se

JFR tävling.

LookBook

The Lonely Island - Motherlover (feat. Justin Timberlake)

Loreal Revitalift, för och efter bild !

Älska,

KyssJohanna,

CoolStuff, 39kr


Fakta Svamparna: • Röd svamp smakar syrliga körsbär

 • Grön svamp smakar syrliga päron

 • Säljs osorterade, du får alltså antingen en röd eller en grön

 • Innehåller 28 g Nintendogodis


Fakta Stjärnan: • Gula små stjärnor

 • Smakar sött och friskt

 • Innehåller 17 g Nintendogodis


Fakta Kuben: • Gula små mynt

 • Smakar sura jordgubbar

 • Innehåller 34 g Nintendogodis

We(Heart)It

Bubblerooms BloggDuell

Så gör du för att vinna!

 1. Rösta genom att "Gilla" den outfit du gillar bäst
 2. Lämna en kommentar där du motiverar varför just du ska vinna och vilket land du röstade på
 3. Håll tummarna!

Varje vecka kommer en person från det vinnande laget att vinna ett presentkort på 2,000kr hos Bubbleroom!

NOTERA. NI MÅSTE TRYCKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN, DET ÄR INTE JAG SOM TAR HAND OM DEN!

Vera Moda, new in

Modekungen,

Trend4You

Cocoo,

9 Sanningar,

 1. Jag avgudar bruna ögon, man drunknar i vissas så jäkla lätt
 2. jag älskar när killar använder mössor eller kepsar
 3. rufsigt men ändå stylat hår på killar aretodiefor
 4. jag har totalt slutat bry mig om magmuskler, sålänge de inte är en ölmage!
 5. killar som luktar gott är en av de bästa sakerna som finns
 6. de borde finnas fler personer som man känner sig oerhört trygg hos
 7. Theodor har namnsdag idag
 8. jag älskar att vara bakfull för jag blir så jäkla känslokall och dryg
 9. Anledningen till att de blev 9 sanningar är för att den är den 9onde idag!


we(L)it

Acne @ Nelly

Att bygga muskler samt gå ner i vikt,

Amy Winehouse - Back To Black

We(Heart)It

Så får du perfekta ögonbryn!

VeckoRevyns miniguide:

Att plocka lagom kan vara svårt. För att lättare hitta den form du är ute efter, måla under ögonbrynen med en vit ögonskugga. Då ser du enkelt vilka strån som ska noppas och vilka som ska vara kvar.

För att tämja buskiga, långa hårstrån i början brynet, prova att borsta stråna rakt uppåt med hjälp av en liten kam eller en rengjord mascaraborste. Klipp sedan av stråna i höjd med den övre kanten av brynen med en liten sax. Klipp försiktigt och med måtta!

Vad ska jag tänka på när jag noppar mina ögonbryn?

SVAR: Att plocka med måtta! Att plocka för mycket gör att dina bryn ser både för tunna och onaturliga ut. Glöm inte heller att hålla ordning på formen. Plocka därför alltid underifrån, så att dina bryns naturliga form inte går förlorad. Undvik också att plocka i slutet av dina ögonbryn.  Ett bra knep är att gå till ett proffs första gången du ska noppa. Sen kan du på egen hand enkelt behålla formen på ögonbrynen.

Aj, det gör så ont när jag plockar!

SVAR: Prova att tillfälligt bedöva huden med en isbit inlindad i en frottéhandduk. Tryck isbiten mot området där du ska plocka i några sekunder och ta sen fram pincetten och börja plocka. Ett annat tips är att ta en mild värktablett cirka en halvtimme innan du tänkt börja noppa. Plocka alltid medhårs, så gör det lite mindre ont och du får med dig hela roten.

Jag har plockat för mycket, vad ska jag göra?

SVAR: Drabbas inte av panik och börja plocka ännu mer för att få brynen att se jämntjocka ut, risken är stor att du istället råkar plocka bort allting helt och hållet. Ser dina bryn jätteknasiga ut, gå till en expert som kan hjälpa dig att forma till dem. Till dess att stråna växt ut är en ögonbrynspenna eller ögonbrynsskugga att fylla i formen med din bästa vän. Ett annat alternativ är att tatuera in ögonbrynsfärgen hos en skönhetssalong, men det kostar en slant.

Jag har hört att man kan noppa ögonbrynen med tråd, hur fungerar det?

SVAR: Trådning är en metod där ögonbrynsstråna rycks upp med hjälp av en sytråd. Tråden formas till en liten ögla över hårstrået som ska bort, ungefär som ett litet lasso. Sen rycks hårstrået bort med rötterna. Metoden är vanligare utomlands men behandlingen erbjuds också på skönhetssalonger i Sverige.

Det känns så jobbigt att noppa med en pincett, finns det andra metoder för att plocka ögonbrynen?

SVAR: Du kan till exempel köpa små vaxstrips, särskilt anpassade för ögonbryn. Ett annat tips är att prova på så kallad trådning, se tidigare fråga.

Hur ska snyggt plockade ögonbryn se ut?

SVAR: Hur smala eller tjocka ögonbrynen ska vara är ofta en trendfråga men bryn som är tjockare i början och smalnar av mot tinningarna anses ofta klassiskt vackra. Men bryn i alla former är snygga, så länge de är välansade och välborstade.

Jag tycker att det är svårt att se alla små strån.

SVAR: Plocka alltid framför en stark lampa, som en skrivbordslampa. En förstorande spegel underlättar också ditt plockande. Glöm inte att noppa bort håret mellan ögonbrynen!

Passa på att handla Julklappar redan nu, nu när rean är som störst!

Vad jag tyckte om MTV EMA 2011

 • De finns bara en sak att säga. FYFAN va tråkigt att samma person vann allting? Eminem va undantaget men de va i rapp och resten av dom nominerade i den kategorin visste man inte om. 


 • Lady Gaga, Katy Perry och Justin Bieber. Grattis jag röstade inte på någon av er för jag visste att de inte behövdes! (  samt andra anledningar... kanske för ni älskar att irritera mina öron ? )

SmartPhowned.com

Onödiga Fakta,

"Visste du att Flodhästen dödar mer människor i afrika än vad alla djur i afrika gör tillsammans!"

"Det hundraåriga kriget varade i 116 år"

"Det är fler som dör av katter än av att en klocka ramlar ner från väggen."

"Världens vanligaste namn är Mohammed"

"Ola Salo heter Rolf i mellannamn."

"Stockholm, tillsammans med Reykjavik, har den renaste luften av alla huvudstäder i hela världen. "

"Visste du att Tiger Woods caddy tjänar mer än de flesta idrottstjärnorna."

"Bil märket SAAB står för "Svenska Aeroplan AB". Företaget bildades 1937."

"Världens största pumpapaj vägde 189,6 kg."

" Kanarieöarna har fått sitt namn efter sälen. Canaria betyder på latin 'sälarnas ö' (havshund)"

"År 1665 fanns det 23 läkare i Sverige."

Man vet ju aldrig om man någonsin får dessa frågor i någon frågesport?!

HoodieHoodie med inbyggda hörlurar!

"Weird Al" Yankovic - White & Nerdy

LookBook

Ett år sen,

För ett år sen var livet ganska krångligt. Men just idag för ett år sen fick jag en stor kärlek och min kärlek har inte dött för den saken ÄN!

Jag började i praktiska och fick min kamera, älskade nikon I MISS U!

Men ännu roligare, för 4 år sen, 4 åårrrr sen, så väntade Mathias på mig utanför skolan. Jag sprang runt som en jävla idiot efter idrotten för att föna håret osv men mitt hår är så tjock så ja de blev ju inte direkt av.. Men jag träffade Mathias iaf och vi gick hem till mig och kollade film. Jag har träffade Mathias 1½ gång allvarligt innan de. Så jag va ganska jävla nervös. Men de gick väl bra Wink Vi kollade iaf på filmen och myste, efter blev de tacos. Efter tacosen så gick vi in på rummet och låg i sängen och myste satan tills han skulle bli hämtad vid 1.

Och anledningen till att jag berätta er detta är för att IDAG har vi varit tillsammans i 4 ÅR!

Ett grattis är vi väl värda? Sealed

We(Heart)It

De finns ALLTID något att ge sin pappa i farsdags present,

Han kanske behöver lära sig mat, Pluras kanske inte är de optimalaste men ni fattar grejen!

Parfym är underskattat när de gäller till killar/män, varför ska bara vi tjejer lukta gott?

Tandborsten som bleker tänderna är inte bara för tjejer, killar har säkert lika gula tänder som tex mig!

Vad finns att säga om den här produkten? De är en vanlig present som jag tror alla män uppskattar ( dom slipper ju betala själv Wink )

Bara för att man inte är i tonåren betyder de ju inte att man inte ska ta hand om sin kropp!

 

Det bästa med farsdagpresenter är att de är tanken som räknas, och de ska de egentligen alltid vara. Så bara för att ni ger er far en parfym betyder de ju verkligen inte att ni tycker han luktar illa. Samma sak med hantlarna. Allting jag gav förslag på är något som får en person förbättras och kanske helt enkelt mår så mycket bättre till slut? Sealed

 

RutStore,

JFR,

TwoShabbyChicks, 695kr

BloggTips!

Gör din egna hårinpackning!

 

Höstens isiga vindar och fallande temperaturer kan lätt förvandla det blankaste hår till en torr och livlös historia. Vad ditt hår behöver just nu är en rejäl återfuktning på djupet. Räcker inte pengarna till? Du glömmer väl inte bort att ditt skafferi är fullt av fantastiska ingredienser som du kan använda till härliga skönhetskurer - som återfuktande hårinpackningar, till exempel! VR har recepten som ditt hår behöver.

Inpackning för fett hår

 • 1 msk vinäger
 • 2 dl kranvatten
 • En nypa salt


Blanda vinägern med kranvattnet och tillsätt saltet. Massera in blandningen i håret och hårrötterna och låt verka i en timme. Skölj sedan ur med kallt vatten. Blandningen renar och tonar hårbotten, samtidigt som den motverkar fett hår. Ger härlig glans som en extra bonus!

Inpackning för torrt hår

 • 2 msk olivolja
 • 1/2 avokado
 • 1 msk majonnäs


Värm olivoljan så att den blir ljummen och blanda med resten av ingredienserna. Massera in blandningen i handdukstorkat hår och täck med en plastpåse och en handduk. Låt verka i tjugo minuter, tvätta sedan ur blandningen med ditt vanliga schampo.

källa. veckorevyn

Modekungen NEWS


Vad är 'Torrschampo'?

Torrschampo

Torrschampo används när man inte vill, hinner eller orkar tvätta sitt hår. Torrschampot suger upp fettet, ger håret ett matt utseende och ger dig möjlighet att stajla och fräscha upp ditt hår mellan tvättarna.

Ett torrschampo kommer i form av ett puder eller spray som man masserar in i håret och sedan ruskar eller om man vill vara noggrann kammar ur när det har sugit upp fettet.
Eftersom man inte rekommenderar att tvätta sitt hår varje dag är torrschampot ett bra komplement mellan tvättarna eller när man bara vill fräscha upp det lite. Torrschampo i puderform ger ofta en extra volym och kallas också ibland volympuder, den mest populära är antagligen OSIS Dust-It som också ger en mycket god volymeffekt.

källa. torrschampo.nu

We(Heart)It

humor är mitt förnamn

Hah *dör*, jag kan inte somna förens mathias väckaklocka ringer, direkt när den ringer säger jag bra och somnar. Vaknade de nyss igen för att han inte gick upp och hans chef ringer och frågar vart han är. Jag känner mig otroligt lyckad som slocknar direkt när jag skulle vara snäll haha

stor dag..

Som jag eller om jag ska vara ärlig va de Mathias som skrev senaste Sanningsgrejsen. Men iaf så äre en stor dag idag. Berättar mer senare idag! Men jag kör min dagliga " jag kan inte somna förens 5" rutin så jag funderar på att sitta uppe och förstöra mig helt totalt bara för Mathias skull, hmm fett värt! Aa eller förhoppningsvis :)
välj dina vägar men sikta på ödet

sotrue,icantbeinlovewithu

Daliga dagliga daglia promenad

Blir en kort odaglig promenad för att min kille däckade för en timme sen.. hmm vad ska man göra?

Aja lär skriva sen för jag ska plugga idrott hela natteeeeeeeeeeeeen så jävla taggad!

..vah?

weheartit

One Republic - Apologize

KanDee

RutStore

namnlös

right now

Trend4You

CoolStuff, 119kr


Fakta om LED Skosnören: • Levereras komplett i tvåpack

 • Mycket enkel att använda. Byt bara ut dina befintliga skosnören mot LED Skosnören

 • Ändarna på "snörena" kopplas in i ljusenheten

 • Välj mellan tre ljuslägen. Sakta pulserande, snabb puls eller fast sken

 • Längd: 120 cm (går att klippa av varje skosnöre till önskad längd)

 • Vikt: 24 gram styck

 • Drivs av var sitt knappcellsbatteri (CR2032) som medföljer och räcker ca 70 timmar

We(Heart)It

Sant och Falsk om Botox

Myt 1. Botoxbehandlingar är farligt för kroppen
Botox är ett säkert läkemedel som testas noggrant och som är beprövat sedan 1987. 2,9 miljoner behandlingar ges per år och ändå har man inte funnit några allvarliga eller långvariga biverkningar. I en Botoxbehandling är koncentrationen och mängden som injiceras noga kontrollerat. Fördelen med en Botoxbehandling är dessutom att effekten begränsas till den behandlade delen av ansiktet. Botox migrerar inte till andra delar av ansiktet.

Myt 2. Botox stressar muskulaturen

Egentligen gör Botox det motsatta. Vi har starka muskler i ansiktet som efter år av användning skapar kvarstående linjer i huden. Dessutom är det många som spänner muskulaturen i ansiktet under stress vilket påskyndar processen. När muskeln behandlas med en liten dos av Botox får den möjlighet att slappna av och därmed får huden möjlighet att återhämta sig.

Myt 3. Botox ger ett onaturligt och stelt utseende
Personer som har ett konstlat eller stelt ansikte efter en Botoxbehandling har oftast behandlats av en okvalificerad behandlare. Hos en seriös och kunnig injicerare kan man med Botox få ett mer mjukt och ungdomligt utseende utan att de naturliga linjerna eller den naturliga mimiken försvinner.

Myt 4. Botox fyller ut rynkorna
Botox fyller inte ut rynkor och linjer som en kosmetisk filler gör (fillers som exempelvis Juvéderm Ultra). Botox minskar rynkorna genom att preparatet injiceras i de underliggande ansiktsmusklerna och hjälper dem att slappna av. Genom att ansiktsmuskulaturen inte spänns och dras samman lika hårt minskar även de synbara rynkorna.

Myt 5. Botox skall endast användas om man har rynkor

Rynkor som har uppstått kan vara mer eller mindre permanenta. Botox hjälper till att inte förvärra dem eller framhäva dem mer. När man utvecklar rynkor och linjer i ansiktet beror det på levnadsvanor och genetik. För att undvika förekomsten av rynkor bör man därför behandla med Botox, preventivt, innan de starka ansiktsmusklerna har skapat allt för djupa och permanenta linjer i ansiktet.

Myt 6. All botolinum toxin är Botox.

All Botox är inte Botox. Botox i sig är ett varumärke och det mest använda botolinum toxinet på marknaden. Var noga med att du får originalet och inte en kopia.

källa. improveme

OutCast - HeyYa!

Fem saker du antagligen visst om mig,


 1. Jag är väldigt kräsen när de gäller mina djur

 2. Jag vill helst aldrig äta mat

 3. Jag har förföljemani

 4. Jag drabbas av ångest över minsta lilla sak

 5. Jag hatar när folk inte vågar stå för de dom sagt en gång.

Visste du att:

... världens kallaste plats finns på sydpoolen, där det igenomsnitt är 58 minusgrader?

... ishotellet i lappländska jukkasjärvi byggs upp varje år eftersom det smälter varje vår?

... världens största snöflinga var 38 cm bred, 2 cm tjock och hittades i Fort Keogh, montana?

... ett ökat antal av spindlar under hösten tyder på att det kommer bli en kall vinter?

 

Milo Mot Mars

 

Från Disney och Oscar-belönade Robert Zemeckis (Bästa regi, Forrest Gump, 1994) kommer Milo mot mars - det galnaste äventyret på den här sidan galaxen! Gå ut med soporna, äta upp din broccoli - vad ska man egentligen med mammor till? Nioårige Milos (Seth Green) mamma (Joan Cusack) blir kidnappad och bortförd av marsianer för att de ska kunna utnyttja hennes utomordentliga förmåga att uppfostra barn. Först då inser Milo hur mycket hon betyder för honom och han gör allt för att rädda henne, vilket visar sig bli en tuff kamp mot klockan. Milo får hjälp från lite oväntat håll men frågan är om det räcker för att han ska lyckas med sin räddningsaktion. Komplett med ett utomjordiskt bonusmaterial är den här filmen verkligen en spännande och rolig resa!

Cubus

CoolStuff, 399kr


Fakta om Boogie Board • Storlek: 22 x 14 x 0,4 cm

 • Vikt: 112 gram

 • Boogie Board har en reflektiv (ej bakgrundsbelyst) Reflex™ LCD-display vars kontrast är proportionerlig mot omgivningens ljus. Ju ljusare det är desto högre kontrast blir det. Skärmen innehåller ej bly, kvicksilver eller andra tungmetaller som ofta finns i LCD-skärmar

 • Inbyggt batteri räcker till ca 50 000 rensningar av skärmen, vilket motsvarar en livslängd på 34 år om du rensar skärmen 4 gånger per dag (Boogie Board drar endast batteri när skärmen rensas)

 • Använd den medföljande pennan eller valfritt annat verktyg (som inte repar skärmen) för att skriva

 • Observera att det inte går att rensa en del av skärmen - det är allt eller inget som gäller

 • Medföljer i paket: Skärm, penna, rengöringsduk och instruktionsbok

 • För mer information, kolla in tillverkarens hemsida eller ladda ner instruktionsbok

Shoppa Hela Outfiten På Nelly.com!

Jason Derulo - It Girl


Cause I finally found the girl of... my dreams
Much more than a Grammy award
That's how much you mean to me

we(L)it

Dinsko, Dam vs Man

Cocoo,

Vila,

Stressaaad stressad streeesad - Tvilling bröderna i Sveriges värsta bilförare

Hah påtal om dom så är dom grymma, älskar deras iq nivå Wink

Har iaf precis gjort mig iordning, somnade vi 5 imorse vadäre för skit?! Hur ska man palla ta sig upp tidigare än 12 då ? Aja är upp nu iaf och har egentligen inte tid för något annat än plugget.. Hmm prioriteringar.. Och att de är världens bästa program ikväll göre inte bättre. påtal om program, märkte ni att Pengarna på bordet inte sändes igår tack vare fotbollbollen eller vad de hette? Arg jag blev då, första gången på länge jag iaf inte missat ngt program och då äre inte på tv, min tur som vanligt!

Ärsh vafan sitter jag här måste plugga, ciao!

Frisyr & Smink

LookBook.nu

we(L)it

Film @ tv4 klockan 15.50Mannen i mitt liv


Amerikansk komedi från 1996. George Hanson är på en middag när får han veta av Nina, en person han aldrig tidigare träffat, att hans pojkvän tänker dumpa honom. Nina erbjuder honom att flytta in hos henne och George accepterar erbjudandet. De två blir bästa vänner vilket Ninas kille irriterar sig på. När Nina blir gravid bestämmer hon sig för att uppfostra barnet tillsammans med George och inte med barnets far. Barntillåten.


KyssJohanna,

Horoskop V.45

Oxen 21/4-21/5

Nu är det dags för nöjen som lyser upp i mörkret! Du behöver festglitter och glada skratt, roliga människor och eleganta miljöer. En resa skulle kunna sätta fart på dina livsandar. På hemmaplan får du en extra härlig kick av alla saker som du arrangerar.

Tvillingarna 22/5-21/6

Allting kretsar kring ditt kärleksliv. Vissa dagar bli underbara, andra dagar önskar du att du aldrig hade klivit ur sängen. Dina känslor förändras hela tiden, du tror att du vet exakt vad du vill, men nästa dag kan läget vara ett helt annat. Spännande och riktigt jobbigt.

Kräftan 22/6-22/7

Du hamnar i valet och kvalet. Du kan antingen satsa på nöjen och härliga äventyr, eller så kan du låta förnuftet råda och ägna dig åt livets allvar i form av jobb eller studier. Att kombinera dessa två går inte, du blir tvungen att välja vad du skall hinna med och vad du skall strunta i.

Lejonet 23/7-23/8

Mest handlar det om kärlek. På den fronten har du tur, nästan vad som helst kan hända och det enda du behöver göra för att knuffa utvecklingen åt det håll du vill, är att själv ta första steget. Men du får två fina veckor även om du inte gör något alls. Gott om romantiska stunder.

Jungfrun 24/8-23/9

Du trivs när det är full fart och det ger dig framgång i yrkeslivet, respekt från dina vänner och två veckor fyllda med nöjen och upplevelser. Det kan dock skapa en hel del kärleksproblem och du går på lite väl hårt. Känslor kan vara ömtåliga. Ovanligt stor risk för konflikter.

Vågen 24/9-23/10

Du är lite väl populär, det är massor av människor som vill att du skall engagera dig i det ena eller det andra. Du blir irriterad och lite stressad. Men det finns också en del härliga ljuspunkter, framför allt bjuder ditt kärleksliv på sköna upplevelser och oväntad uppskattning.

Skorpionen 24/10-22/11

Ljummet på kärleksfronten men full fart på alla andra områden. Du är en total succé just nu och kan inte göra fel, oavsett om du planerar en fest eller tar tag i nya uppgifter på jobbet. Shoppar du gör du fynd, satsar du på affärer kan du räkna med fina vinster. Härliga veckor.

Skytten 23/11-21/12

Nu handlar det om kärlek, sex, passion och djupa känslor. Är du inte förälskad redan är det säkerligen dags nu. Kärleksgudinnan ler åt ditt håll och nästan vad som helst kan hända, du har tur helt enkelt och dessutom är du modig nog att ge dina känslor massor av spelrum.

Stenbocken 22/12-20/1

Omväxling och äventyr ger dig två suveräna veckor. Nu passar det fint med en resa, tävlingar, utmaningar av alla slag, djärva val och nya människor. Du vill fylla på ditt liv med nya intryck och kanske är det dags att satsa på en helt ny hobby. Allt gammalt och invant vill du undvika.

Vattumannen 21/1-18/2

Egentligen händer det inte särskilt mycket just nu. Mest är det vardag, småsaker, rutiner och pyssel. Men du har lite tur i kärlek, så vill du få lite mer fart på dessa novemberveckor är det den rätta vägen att gå. En liten flirt till exempel kan visa sig vara lönsam, trevlig och spännande.

Fiskarna 19/2-20/3

Stress ställer till elände för dig, framför allt saboterar det ditt kärleksliv. Du tappar helt enkelt lusten och dessutom får du kort stubin. Varva ner lite, unna dig några lugna kvällar och ta inte på dig att fixa saker åt andra, på så vis slipper du automatiskt en hel del problem. Sänk tempot rejält.

Väduren 21/3-20/4

Som en blixt från klar himmel drabbar passionen dig. Kanske är det ett förhållande du redan har som plötsligt blir glödhett, kanske handlar det om en helt ny flamma. Oavsett vilket så står flera av dina vänner helt handfallna, och du får mer kritik än stöd av dem när du följer ditt hjärta.

källa. veckorevyn

Så täcker du mörka ringar under ögonen,

Så hittar du rätt nyans

Att hitta den perfekta nyansen på en concealer kan, minst sagt, vara lättare sagt än gjort. En concealer ska, som du hör på det engelska namnet, användas för att dölja röda näsvingar, pigmentfläckar, mörka ringar, finnar eller annat som du själv upplever som små skavanker i huden. Välj en concealer som är ett par nyanser ljusare än din egen hudton. Har du extra cash i plånboken kan det vara en god idé att investera i ett par nyanser, eftersom många av oss behöver två till fyra olika färger för att hänga med i hudens nyansförändringar, som skiftar i takt med årstiderna, sömn och stress. Hitta din perfekta nyans genom att dutta lite concealer under örat där halsen börjar. Där är din hud en aning ljusare än i ditt ansikte.

Flytande, fast eller creme?

Concealers finns i flytande, fast och cremeform. Vilken sort du ska investera i beror dels på vad det är du vill kamouflera och din hudtyp. Har du torr hy är en rinnande och lätt concealer din bästa vän. Har du problem med finnar och blemmor är krämigare concealers i stick eller burk bättre, eftersom de har en tjockare och därmed mer döljande konsistens. Vill du prova hur pass döljande din concealer är? Applicera lite av produkten över blodvenerna på insidan av din handled.

Välj rätt concealer

Inte nog med att det finns hundratals nyanser att välja bland, det finns också en uppsjö av concealers med skräddarsydda syften. Och tur är det, för att applicera en concealer avsedd för mörka ringar över röda blemmor är ingen hit. Concealers ämnade för mörka ringar är ofta gula i färgen och innehåller nämligen ljusreflekterande pigment, som gör dem för ljusa att använda på akne och snarare framhäver finnarna än döljer dem. Concealers avsedda för plitor går ofta i gröna nyanser, vilket dämpar röda hudpartier. Många akne-concealers innehåller också bakteriedödande ingredienser, som bekämpar finnarna samtidigt som de hålls dolda för omvärlden.

Applicera rätt

Concealer appliceras efter hudcreme och eventuell foundation men före ansiktspuder. Dutta concealern på det önskade området och jämna sedan försiktigt ut färgen med hjälp av ringfingret. Du kan också applicera concealern med en sminkpensel. En dos puder förseglar concealern och ser till att den sitter bättre under dagen. Bär du med dig concealern och lite pressat puder i handväskan är det enkelt att bättra på med färg under dagen.

Bästa concealertipsen

Känns din concealer alldeles för ljus? Prova att försiktigt borsta över lite bronspuder för att ge huden en varmare ton. Känns din concealer tvärtom alldeles för mörk, testa att blanda ut den med lite ögoncreme. De är ofta vita i färgen och ger din concealer en lite ljusare färg. Problem med konsistensen? Känns din concealer för torr och kakig på huden har du troligen applicerat lite för mycket på en lite för torr hy. Torka bort concealern, mjuka upp huden med lite creme och applicera concealern igen. Bygg hellre på flera, tunna lager än ett enda tjockt. Smälter din concealer bort efter lunch? Prova att byta din ansiktscreme mot en mer mattande variant som bekämpar den feta t-zonen, och ha med dig concealern i väskan så kan du bättra på den under dagen.

källa. vecorevyn

BikBok by JennySkavlan

Piercing.nu

Om du letar efter nån.

Om du letar efter nån som möter din blick
under täcket en söndag i november
Om du letar efter nån som inte skäms för nåt
som är sig själv i vad som än händer

Om du letar efter nån som går att lita på
Om du letar efter nån som går att ändra på

Om du letar efter nån som är ärlig och rak
som inte erkänner allt i efterhand

Om du letar efter nån som ger mer än den tar
och nån som gör dig glad
mer ofta än ibland

Om du letar efter nån som följer med dig ut
en fredag kväll på stan
Om du letar efter nån som säger mitt på ljusa dan
"jag är lycklig med dig"

då ska du inte välja mig

Trend4You.se, 69kr

Visste du att :

... att 9 av 10 som läser det här försöker slicka sig på sin armbåge?

... att i filmen Pulp Fiction används ordet "Fuck" 257 gånger?

... att det är omöjligt att rapa i rymden?

... att hjärtat på en blåval är stort som en liten bil?

... att bowling uppfanns i Egypten 5000 f.Kr?

... att man tappar ungefär 75 hårstrån från huvudet varje dag?

... att en ko producerar i genomsnitt 4 ggr sin kroppsvikt i mjölk varje år?

... att Sverige är klassat som världens mest demokratiska land?

Rutstore,

Timbuktu - Resten Av Ditt Liv

NewYorker

Fett söta, *dör*

Cocoo, 345kr

Så räddar du slitet hår!

BÖRJA I DUSCHEN

Ditt strandslitna burr behöver fukt, massor av fukt. Därför är det en god idé att börja återfuktningen redan i duschen med hjälp av vårdgivande schampo och balsam. Passa på att ge hårbottnen en välförtjänt massage när du masserar in schampot, så kickar du i gång blodcirkulationen – vilket i sin tur får dina hårrötterna att må prima. Skölj igenom håret med ljummet vatten. Att duscha i skållhett vatten verkar uttorkande på både din hud och ditt hår, så sänk temperaturen.

ÅTERFUKTA MED BALSAM

När du schamponerar håret öppnar sig hårstråna för att släppa ut smuts och fettavlagringar. Därför är det jätteviktigt att du efter schamponeringen stänger dem igen med ett balsam som verkar återfuktande. Handdukstorka håret ordentligt. Massera in balsamet över hela håret, men var lätt på handen vid hårbottnen och slösa desto mer på hårtopparna. Kamma gärna igenom håret med en glestandad kam, så att balsamet fördelar sig jämnt över varenda litet hårstrå. Låt verka i ett par minuter och skölj sedan igenom håret med ljummet vatten.

STÄRKANDE HÅRMASK

Precis som din hud mår bra av återfuktande ansiktscremer och bodylotions får ditt hår en extra kick av en stärkande och återfuktande hårinpackning. Hårfrisörer brukar rekommendera en dos i veckan, har du riktigt slitet och torrt hår kan du till och med behöva två. Inpackningen ger inte bara ditt hår en välbehövlig fuktboost, den stärker också dina hårstrån och gör dem bättre rustade mot slitage i framtiden. Handdukstorka håret genom att krama ur vattnet och låt det gärna lufttorka en stund. Inpackningar fungerar nämligen bättre i hår som inte är plaskvåta.

MAXIMERA DIN INPACKNING

Inpackningar fungerar ännu bättre om de får verka tillsammans med värme. Samla upp allt hår i en torr och varm frottéhandduk och låt inpackningen verka så länge som förpackningen anger. Att låta en tio-minuters-inpackning sitta i dubbelt så länge ger, tvärtom vad du kanske tror, inte dubbel effekt. Står det tio minuter på förpackningen är det den tid som inpackningen behöver för att göra nytta. Frottéhandduken ger dock din inpackning maximal effekt, eftersom dess värme gör att de vårdande ämnena kickar igång. Skölj sedan ur inpackningen med ljummet vatten.

STYLA VARSAMT

Att låta håret självtorka är rena semestern för ditt hår. För det sista som ditt solstressade hår behöver är, faktiskt, varma och slitsamma stylingverktyg. Kan du ändå inte låta bli fönen, plattången eller locktången, se till att du först applicerar en värmeskyddande produkt över hela håret. På så sätt tar dina hårstrån mindre stryk.

källa. veckorevyn

Modekungen, 749kr

We(Heart)It

BeautyNet.se

HIss Diss!

Hiss • Husdjur, vad skulle man göra utan dom lixom?

Diss

 • När vattnet i vatten flaskan tar slut.. Man blir fett besviken ju..

Shiiet

Fett wierd hela världen snurrar. Känns som jag sitter snett och allting är fett snett, känns som att man ska svimma men ändå inte vågar :S

Kanske suttit uppe förlänge..? Hittade en skit rolig/bra osv blogg som speglar mig ganska bra, ska kolla med henne om jag kan tipsa om den. Isf kommer den upp imorgon run 18!

Tror jag ska lägga mig, haha världen är sne Sealed

dagliga uppdateringen

allt är dagligt nu förtiden!
Gick precis min dagliga promenad. Vet att jag inte kommer somna förens 5 så ska sitta uppe och plugga hela natten WIHOOO

nej men allvarligt, fett kul.

Saker du kanske inte visste om mig


 • Jag vill ha en Chihuahua

 • Jag är rädd för spindlar

 • Jag fyller 18 i Februari

 • Jag har kommit på falsk fakta om mat jag inte gillar för att jag inte ska äta de

 • Jag gillar inte "stora dagar" som julafton och födelsedagar

 • När jag var liten gjorde jag galna grejer och jag älskade det

CoolStuff, 329kr


Fakta om Stirr - Automatisk Såsvisp: • Tre hastigheter

 • Tål värme

 • Lämplig för alla typer av kärl med plan botten. Även non-stick grytor, ex. teflon

 • Benen är tillverkade av rostfritt stål och fötterna av silikon (Denna del kan diskas i maskin)

 • Storlek: 18 x 13 x 13 cm

 • Kräver 4 st. AA-batterier, vilka inte ingår men kan köpas här

Humor

we(L)it

NordicFeel

Frisyrer,

LookBook

Fem Snabba

Le / Skratta


Skidor / Snowboard


Converse / Uggs


Vatten / Läsk


Hemma kväll / Party kväll


 

Roligt liv

De är bara att erkänna att man har ett roligt liv när man ligger bak i en bil och gömmer sig right?

Cocoo, 195kr

Cubus,

Cocoo, 125kr

Shoppa Hela Outfiten På Nelly.com!

we(L)it

Visste du att :

... att svenska böcker är världens sjunde mest översatta?

... att för att stoppa myror inomhus kan man strö cayennepeppar på myrvägen?

... att i en normalstor myrstack bor 200000-500000 myror?

... över 470 000 personer i Sverige har betalningsanmärkningar?

Modekungen

Lady Gaga - Bad Romance

Cocoo, 95kr


Ja men en drickandes fågel är väl aldrig fel?

Lookbook

RapunzelOfSweden!

Älska! eller a inte händelsen

NagelTips

26. Längre naglar

Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.

27. Slipp missfärgat
Gör det till en god vana att alltid måla naglarna med ett ofärgat baslack innan du använder färgade  nyanser. Det förhindrar att dina naglar blir missfärgade. Ett lager ofärgat baslack ovanpå färgen ser dessutom till att dina naglar behåller färgen längre.

28. Olja för torrisar
Olja är dina torra naglars bästa vän! Har du ingen nagelolja hemma, prova istället att doppa fingrarna i en skål med varm olivolja.

29. Få nagellacket att torka snabbare
Prova att stoppa dina naglar i kallt vatten när du precis är lagt på nagellack, det hjälper lacket att torka fortare.

30. Inga mer gula naglar
Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt vitnar dina naglar.

källa. veckorevyn

RutStore

Carlings, 249kr

SmartPhowned.com

Cocoo, 145 kr

Gina Tricot

Häftiga korta frisyrer

We(Heart)It

9 magiska minskartips,

1. Skriv ner allt

Håll koll med en viktdagbok.

Skriv ner allt du äter och få en komplett överblick över ”fällorna” du går i och vilken typ av mat du behöver byta ut mot nyttigare alternativ.

2. Gör ett schema

Schemalägg träningen.

Om du väntar med att träna tills andan faller på kan det gå lång tid mellan tillfällena. Det är viktigt att du bokar in din träning samma tider varje vecka så att inget annat kommer i vägen.

3. Träna enkelt

Underlätta träningen.

Om varje träningstillfälle är ett projekt som kräver lång förberedelse kan det bli för jobbigt. Se till att hitta ett gym eller en träningslokal som ligger nära till hands, eller att du har cykeln, skidorna eller hantlarna lättillgängliga hemma.

4. Handla mat

Fyll på kylskåpet.

Om du alltid har tillräckligt med mat hemma för att laga till en måltid slipper du beställa pizza eller köpa hämtmat.

5. Skaffa måttband

Mät framgången.

Mät dig regelbundet och anteckna dina mått. Vågen kan nämligen vara missvisande. Om du minskat i fettmängd med fem kilo och ökat fem kilo i muskelmassa är din vikt samma som i utgångsläget men du har minskat i klädstorlek och fått fastare kropp.

6. Gör kul grejer

Hitta på något kul i stället för att småäta.

Öppnar du kylskåpet så fort du känner dig uttråkad eller lite deppig? Mat är näring, inte underhållning eller tröst – hitta på något kul att göra i stället.

7. Gå i trappor

Satsa på vardagsmotion.

Promenera, gå i trappor – rör på dig så mycket du kan, utöver de vanliga träningspassen.

8. Ladda med kickar

Ladda med nyttiga snacks.

Ta för vana att alltid ha en liten påse nötter, en banan eller en proteindryck i väskan.

9. Satsa på nyheter

Förnya dig regelbundet.

Allt som blir slentrian blir tråkigt. Gör något nytt! Boka in ett pass med en personlig tränare, läs en ny dietbok, skaffa en tränings-dvd.

källa. aftonbladet

Snabb tips!

 • Genom att vira in håret med en VARM handduk medans du har hårinpackningen i gör de så mycket mer effektivt då håret "öppnas" av värme och inpackningen kan våra på djupet. Men glöm inte att alltid avsluta med balsam då balsam "stänger håret"


Maskinen - Krossa Alla Fönster

KyssJohanna

BeautyPlanet.

Simons Cat

We(Heart)It

LookBook

NagelInsperaion

 


BeautyNet.se


 

CoolStuff,


Fakta USB-skivspelare ION Profile LP • Digitaliserar LP och vinyl till CD och MP3

 • Vikt: 2,5 kg

 • Plug & Play USB - inga drivrutiner krävs

 • Remdrift

 • Klarar 33 1/3 RPM och 45 RPM

 • Kan spela in 78 RPM genom medföljande programvara. Observera att du bör ha en speciell nål för 78-varvare. Klicka här för att köpa denna nål!

 • RCA Line Output

 • Kommer komplett med alla nödvändiga tillbehör som sladdar, nål, Audiacity mjukvara och instruktionsböcker

 • Endast instruktionsbok på engelska, men kontakta gärna kundtjänst om du har frågor!

 • Skivspelaren är kompatibel med all inspelningsmjukvara som har stöd för USB-audio

 • Extranål finns att köpa för 199 kr. Klicka här för mer info!

 • För mer info från tillverkaren inklusive elektroniska instruktionsböcker, frågor och svar mm, klicka här!

Visste du att;


 • ... att det finns ca 250 olika myggarter bara i Sverige?

 • ... att under graviditeten expanderar livmodern till 500 gånger sin normala storlek?

 • ... att det Hawaiianska alfabetet innehåller bara 12 bokstäver?

 • ... att du löper 50 gånger större risk att bli mördad eller våldtagen av någon du känner än av en främling?

 • ... att en tredjedel av alla sålda CD-skivor piratkopieras?

Hudtips,

19. För datornörden

Sitter du mycket framför den fuktslukande datorn? Placera en ansiktsspray på skrivbordet och återfukta ansiktet regelbundet. En härlig och snabb uppfräshning på en sekund!

20. Bastuskrubb
Passar du på att skrubba kropp och ansikte efter ett bastubad får du ett extra effektivt resultat. Använd en kroppskrubb till kroppen och som du sedan sköljer av i duschen. Ansiktet skrubbas försiktigt med en mjuk, fuktig handduk. Skölj av den gamla skrubbhuden och återfukta med ansiktskräm!

21. Babylen hud
Babyoljan är inte bara till för bäbisar, den gör under på din hud också! Smörj in kroppen efter duschen och du en mjuk och superlen hud är ett faktum.

22. Brun utan sol-ränder?
Applicera tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i cirka 10 minuter. Ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten att försiktigt skrubba blandningen på ränderna. Puts väck!

23. Bäst för känslig hy
Leta efter produkter som innehåller ros och lavendel, de har en naturligt lugnande effekt.

24. Avokado för torr hud
Ta en mogen avokado, gröp ut innehållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj och din hud är garanterat mjuk igen.

25. Inga mer påsar under ögonen
Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter.

källa. veckorevyn

SmartPhowned.com

BikBok, 599kr

Maktens Män

Detta är en berättelse om sex, ambitioner, lojalitet, svek och hämnd. I centrum står en ung presstalesman som faller offer för maktspelet som äger rum bakom kulisserna i det politiska livet, liksom för förrädiska manipulationer och lockelser.

 Regi: George Clooney
Genre: Drama
Skådespelare: George Clooney, Ryan Gosling, Marisa Tomei, Paul Giamatti
Speltid: 1h 41m

Modekungen,

Shakira - Loca

Arg på mig själv

Åh seriöst jag har precis missat MTV EMA. Vad äre för skit jag håller på med? Jag har sett framimot de hela veckan och så kommer man på de när de är slut.. Ibland kan man bara inte sluta överraskas utav sig själv eller hur?

Kom iaf precis hem från min daglia promenad, har jätte ont i huvudet och vet inte varför.. Jobbigt äre iaf!

Nu ska jag leta friggebodar och förhoppningsvis hitta något billigt så man kanske kan skaffa en sådan och flytta in i, måste ju använda mina tallrikar! Wink

We(Heart)It

KyssJohanna, 599kr

Tips till Uppkörningen

Att tänka på innan uppkörningen, tips och råd • Ta av dig jackan (bältet ska sitta nära kroppen).

 • Ha bra koll i backspeglarna.

 • Körställning och färdförberedelserna ska alltid utföras, även om personen du kör upp med säger att du ska göra en yttre kontroll.

 • Tänk inte på att det är uppkörning. Koncentrera dig istället på körningen.

 • Försök att inte titta eller tänka på personen du kör upp med mer än nödvändigt (men lyssna givetvis på instruktionerna).

 • Om du gör ett misstag, glöm det och gå vidare. Det är inte alls säkert att du kuggat. Ett eller två motorstopp leder normalt inte till kuggning.Lily Allen - Fuck you

weheartit

Cocoo, 495kr

Visste du att:


 • ... att i genomsnitt i livet sover varje människa i 26 år, sitter på toa på morgonen i 6 månader, ser på tv i 6 månader väntar på grönt ljus i 2 veckor och kysser någon i två veckor

 • ... att Pentagon har erkänt att de försökte utveckla en gaybomb som skulle få fiendera att attraheras av varandra?

 • .. att fler människor dödas av åsnor varje år att än som omkommer i flygolyckor?

 • ... att risken att dödas av en förlupen champagnekork är större än att mista livet av ett giftspindelbett


 

RutStore,

KimStore,

LookBooK

CoolStuff, 159kr


Fakta om Konfettibomb • Finns i två varianter:

  • Flaska: Säljs i 2-pack. Skjuthöjd på ca 5 meter. Kan användas inomhus om det finns gott om plats.

  • Rör: Säljs i 3-pack. Skjuthöjd på ca 20 meter. Innehåller lite mer konfetti än flaskan. Bör enbart användas utomhus. • Konfettin består av biologiskt nedbrytbart papper.

 • Åldersgräns: 15 år

 • Sikta inte mot människor eller djur. Röret drivs av tryckluft och kan orsaka skada om det inte används på ett korrekt och ansvarsfullt sätt. Skjut ej nära örat - risk för hörselskada.

BikBok WhitneyPort!

Cocoo, 125kr

GinaTricot,

Modekungen, 499kr

SMINKTIPS

 

8. Intensiv blick
Måla bara yttre halvan på övre ögonfransraden med din kajalpenna för en mer öppen och intensiv blick.

9. Rätt foundation...
Torrisar passar bäst i flytande och återfuktande varianter medan fet hy blänker mindre med i oljefria foundations. Har du akneproblem, prova en foundation som innehåller mineraler.

10. ...och rätt nyans
Applicera färgen på din käklinje, inte handen. Din hand och ditt ansikte har ofta inte alls samma färg, så varför ska du matcha din nya foundation med dina händer?

11. Slut på concealer?
Kolla locket på din foundation! Där finns det ofta foundation som har torkat och fått en tjockare konsistens. Den passar perfekt som krisconcealer!

12. Hållbar ögonskugga
Ögonskugga sitter mycket bättre om du grundar med en ögonskuggeprimer. Eller prova att dutta foundation på ögonlocken och försegla med puder.

13. Kajal först!
Applicera alltid kajal före mascara! Annars kan din hand komma emot dina fransar och göra att de kletar ihop sig som spindelben. Ögonskugga ska också på före mascara.

14. Nästan osminkad
Orkar du knappt sminka dig på morgonen? Satsa på ett klarrött läppstift eller ett rosa cremerouge. De klara färgerna kommer dra uppmärksamheten från ditt osminkade ansikte och göra att du ser pigg och fräsch ut i alla fall.

15. Inget kladd
Slicka snabbt kanten på glaset innan du dricker så slipper du läppstiftsmärken.

16. Fejka fylligare läppar
Måla munnen med ett rosa läppglans och applicera därefter ett naturligt, extra glansigt läppglans i mitten på din underläpp för ett intryck av fylligare läppar.

17. Intensiv blick
Måla bara yttre halvan på övre ögonfransraden med din kajalpenna för en mer öppen och intensiv blick.

18. Värm ögonfransböjaren
Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.

källa. veckorevyn

Enormt lång text, jag skriver ju nästan aldrig något ju!

- OM DIG/ ALLMÄNT -

Hur gammal är du? - 17

Hur lång är du? - 168

Har du några piercingar/tatueringar? - nej inte längre :(

Vilken skola går du på? - Korrespondens

Vad vill du bli när du blir äldre? - Tolk, pensionär, nöjd

Är du singel? - nope

Har du syskon? - ja

Vars bor du? - Södertälje/Nykvarn

Är du nöjd med dig själv? - nej tyvärr

Vad tror du andra får för intryck av dig? - från vad folk sagt och jag hört är jag en bitch

Din favoritmaträtt? - Tacos typ

Vilken maträtt kan du verkligen inte äta? - ärtsoppa typ?

Din naturliga hårfärg? - Råttfärgat (!)

- SENASTE -

Som ringde dig? - mamma

Som smsa dig? - Linn

Som du smsa? - Linn

Som du kramade? - Älsk

Som du kysste? - Älsk

Som du slog? - Älsk

Som du bråka med? - Älsk

Som massera dig? - Älsk

Som du dela dricka med? - Älsk

Missade samtalet? - Mamma

- KÄRLEK & SEX -

Har du pojkvän? - ja

Hur många har du haft sex med? - 4

Hur många gånger har du varit kär? - många

Har du blivit dumpad? - ja

Har du dumpat någon? - ja

Är du romantisk? - ibland

Kärlek vs sex? - kärlek

Har du haft ett kk-förhållande med någon? - nej

Vad faller du för hos killar? - när dom bryr sig och verkligen försöker ställa upp

Tror du att man kan hålla ihop föralltid? - aa

Har någon varit otrogen MED dig? - aa

Har någon varit otrogen MOT dig? - de kan man väl säga..

Hade du berättat för dina förälrar om du hade blivit gravid? - aa

Vad använder du för preventivmedel? - ppiller

Vid vilken ålder tycker du det är okej att bli sexuellt aktiv? - när man känner sig redo

Vad är det finaste en kille kan säga till sin flickvän? - ord är väl bara ord, de ska göra saker som visar deras känslor

- ANVÄNDER DU... -

Deodorant? - ja

Parfym? - ja men min är slut nu :(

Kjolar? - midjekjol

Klänningar? - Ibland

Hoodtröjor? - Jaou

Hårmousse? - Ibland

Hårspray? - Nja

Klackskor? - Ibland

Body spray? - Nej men vill börja använda!

Rouge? - ja

Foundation? - ja

Ringar? - ibland

Mössa? - ibland

Hårband? - nej

Nagellack? - aa

- SANNINGEN OM DIG/ DÅLIGHETER -

Har du snattat någon gång? - aa

Har du druckit alkohol? - aa

Röker du? - ibland

Snusar du? - ne

Har du druckit så mycket att du spytt? - aa

Har du slagit/kastat något mot en glasruta så att den krossats? - naj

Har du tagit droger? - ne

Har du druckit en alkoholdryck utan att veta vad det är för något? - aa

Har du strulat med en främling på fyllan? - nej

Ljuger du ofta för dina vänner? - så sällan som möjligt

Har du tagit en väns pojkvän? - aldrig, fittig stil skulle aldrig ens tänka tanken.

Har du varit otrogen? - aa

Umgås du i kretsar där folket brukar "röka på"? - nej

Har du hotat någon? - a

Har du mobbat någon? - m

- VEM/VILKA... -

Är din bästavän? - har många bra vänner

Saknar du? - Jocke, Frida - Dexter, Pappa, Moltas

Vill du träffa just nu? - Jocke

Umgås du mest med? - Mathias

Stör du dig på? - För många

Ringde du senast? - öh Mathias eller mamma

Skrev åt dig senast på facebookchatten? - ingen aning typ denise

Vem puffade dig senaste på facebook? - Mathias

Vem skrev du senaste med på msn? - Frida eller Annah

Vem kommer du träffa imorgon? - Mathias

Vem har du inte träffat på länge? - Jocke och Pappa

Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa just nu? - Me myself and I, nej men de skulle bli många

Festar mest av dina vänner? - Alexandra

I din klass umgås du mest med? - Ingen- Distansgymnasie

Är snyggast i klassen? - Ingen aning

Hamnade du senast i grupp med i klassen? - Migsjälv

Skulle du vilja se ut som? - Migsjälv för i bättre version

- JA/ NEJ FRÅGOR -

Är du helsvensk? - ja

Är du glad just nu? - nej

Har du en hund? - a

Har du en katt? - ja

Har du varit utomlands nångång? - ja

Har du svarat ärligt på alla frågor? - ja

Är du blyg? - ibland

Ska du ta körkort? - ja

Ska du tatuera dig/pierca dig? - kanske

Vill du ha barn? - ja

Hade du kunnat adoptera? - aa

Hade du kunnat adoptera bort? - tvekar på de..

Har du en egen dator? - ja

Går du i högstadiet? - nej

Går du på gymnasie? - aa

Är dina föräldrar skilda? - ja kindof

Mår du bra just nu? - .

We(Heart)It


 

Theory of a deadman - LowLife

Ni tänker väl inte missa MTV EMA 2011 ikväll klockan 21.00? Klicka in på bilden och rösta!

BikBok WhitneyPort!

söndag

Tråkiga söndagar, ursh hatar dom.. Gör inte ni de?

har precis krattat klart och har minst 3 blåsor på vardra hand, kul !

fett negativ, som ni märker är jag arg eller mer förbannad.. så ni får mer tips osv ikväll

ciao

LookBooK

7 hårtips!

 

 

1. Torka håret på rätt sätt
Är du en av de som rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.

2. Tandborstknepet
Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. Tada!

3. Snabbt volymfix
Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.

4.
Hållbar partyfrisyr

Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.

5. Maximera inpackningen
Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk.

6. Skydda ditt hår
Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.

7. Rätt kost - starkt hår
Ett torrt, glaslöst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår.

källa. veckorevyn

We(Heart)It

Rutstore, 29kr

Simons Cat

Weleda,


Vinnaren av Swedisch beauty & Cosmetics award 2009!


En kombinerad duschcreme och kroppsscrub som på ett milt sätt avlägsnar döda hudceller samtidigt som den skonsamt rengör och masserar huden. De unika vaxpärlorna av bivax och karnaubavax tillsammans med extrakt av björklöv och stickmyrten ger huden en lätt massage och fungerar stimulerande på huden. Inne-håller också mjukgörande och fuktighetsbevarande sesamolja liksom mjölksyra som återställer hudens naturliga pH-värde.

CoolStuff, 485kr


Fakta om EasyCAP • Överför VHS till DVD eller datorn

 • Stödjer följande format: Mpeg, DV, AVI, VCD, DVD, WMV

 • Fungerar med Windows 2000, XP, Vista och Windows 7

 • ShowBiz DVD 2 medföljer med vilket du spelar in och editerar dina filmer

 • Klicka här för faktablad med fullständiga tekniska specifikationer

 • Klicka här för att ladda ner manual

Vädret!

Unik prognos – för hela november

1: 7–13 november (v 45)

6–14 grader i södra och mellersta Sverige. 2–6 grader i norr. Några grader varmare än medeltemperaturen för månaden. Uppehållsväder men fuktigt med risk för dimma.

2: 14–20 november (v46)

4–12 grader i södra Sverige och 0-6 i norra Sverige. Mildare väder än normalt och inga förändringar i fråga om nederbörd från vecka 45.

3: 21–27 november (v 47)

Fortfarande inga minusgrader, 4–12 i södra och 0–6 plus i norra Sverige. Fortsatt milt och varmare än normalt.

4: 28 nov–4 dec (v 47)

28 november till 4 december: Kall luft drar in från norr och temperaturen sjunker drastiskt. Nederbörd faller som snö i mellersta och norra Sverige. Enligt Ingemar Vänerlövs statistik blir december kallare än normalt – vilket innebär minusgrader­ i hela landet.

källa. aftonbladet

Jason Derulo - Don't Wanna Go Home

Modekungen

Cocoo, 195kr

Badrums Insperation från Trend4you

Visste du att :

... att elefanter är det enda djur förutom människor som sörjer sina döda?


... att blont skägg växer snabbare än mörkare skägg?


... att dödsorsaken för en huvudlös kackerlacka är svält?


... att korallers färg försvinner innan de dör?


... att en ko bajsar ca 3 ton varje år?


... att antalet räfflor på en kork till en Kalles Kaviar-tub är 72.


Lookbook

Vårda huden innan de är försent,

Hudvård i 20-årsåldern
När du är 20-någonting är din hy fortfarande fräsch och fast. I den här åldern handlar det därför främst om att ta hand om huden för att förebygga problem senare. Sena nätter, dålig kost och många timmar i solen utan solskydd kanske inte verkar ha någon negativ inverkan på huden just nu, men de vanor du har nu kan sätta sina spår i framtiden. Tänk därför på att använda solskyddskrämer, sippa solarium och ge huden rengöring och fukt.


Hudvård i 30-årsåldern
Redan runt 30 börjar hudens kollagenproduktion att minska och du kan uppleva att hyn tappar fasthet och volym. Cellerna förnyar sig heller inte lika snabbt som när du var yngre. Här gäller det därför att ha en bra hudvårdsrutin som innehåller solskydd, rengöring, dagkräm, nattkräm och regelbunden peeling, för att hjälpa cellförnyelsen.


Hudvård i 40-årsåldern
Här börjar rynkor och fina linjer dyka upp och det är dags för antiage-produkter. Många upplever också att hudtonen blir mer ojämn och att pigmentfläckar kan uppstå, vilket antiage-hudvård också brukar behandla.

"Huden återhämtar sig inte lika snabbt och är efter till exempel finnar är svåra att bli av med", skriver Emma Wiklund i sin bok "Emmas skönhet".

Hudvård i 50-årsåldern
Efter 50 blir huden ännu mindre elastisk och rynkorna djupnar. Även om det inte går att ta bort rynkor helt med en antirynkkräm kan bra hudvårdsprodukter hjälpa dig till en fräschare hy. Fortsätt att peela huden regelbundet och använd antiageprodukter både i ansiktet och över hals samt dekolletage. Även här syns hudens ålderstecken. Många kvinnor upplever att huden blir torrare under klimakteriet, varför det är viktigt att använda bra, återfuktande dag- och nattkräm.

källa. improveme

Modekungen,

Shopping4net,


Den 13 november är det Fars Dag 2011 och då firas pappor runt om i hela Sverige. Du glömmer väl inte bort att fira din pappa på fars dag? På Shopping4net hittar du härliga och praktiska presenter till pappsen. Passa på att skäm bort din underbara pappa på fars dag! Pappa förtjänar alltid presenter och Shopping4net har plockat ut några bra tips på presenter som inte kostar skjortan och som är alldeles lagom för Fars Dag, men också som presenter till födelsedagen och som julklapp.


Om ni använder rabattkoden; Angel


Så får ni fraktfritt på skönhetsavdelningen

Bloggpaussseeen

Precis kommit hem och jag har en jobbig huvudvärk så jag skippar tyvärr att blogga ikväll. Men imorgon kör vi igen!

Lördag

Vaknade för typ en halvtimme sedan. Min hals (intressant ;) ) försöker fortf döda mig :( jag kan inte blogga ordentliget för alla datprer är ut kopplade så vi hörs när jag kommit hem!!

Over and out,

Min hals dödar mig. Tror jag "ger" vinsten till Dennis hahah generös jag är Wink Nej men jag tror att min kropp behöver sova, ryggen gör skita ont (!!), halsen dödar mig och huvudet har redan lagt av! Kaaanske inge bra att Lana när man redan har sömn problem, eller vad tror ni..?

Aja godmorgon overandout

omg..

Seriöst är skiiit trött haha fail, "uppdatering av kvällens otroliga händelser" typ Tongue out

Min brorsa gick och la sig och nu är han uppe och spelar och nu har jag lixom blivit fett dryg så jag hoppar ju till varje gång han slår och skriker, fett jobbigt ju Cry

Afterlife

I don't belong here, I gotta move on dear escape from this afterlife
’Cause this time I'm right to move on and on, far away from here
Got nothing against you and surely I'll miss you
This place full of peace and light, and I’d hope you might
take me back inside when the time is righthaha fail

Gick nog nyss med på världens sämsta deal - att vara vaken så länge som möjligt haha nog före inte vore några problem då jag underhåller mig själv med att sjunga och dansa runt haha roligt Sealed

Nej men Dennis som är här och jag tävlar typ om allt och vi är istortsätt alltid lika jämna så de är roligt haha! Och vi tävlar i de konstigaste sakerna som att dricka upp först, vi är skiit lika de går lixom inte att jämföra. Vissa gånger börjar någon att skratta andra gånger så kan de va att någon har ont i halsen men om båda är helt hundra så är vi skit lika och ingen av oss kan säga att vi är bättre än den ändra vilket oxå är skönt Sealed

Dennis är en skiit bra vän, värd allt han vill ha och lite mer!

Hes..?

Shiiet har skrikit som faan haha så jävla arg Wink De är fett skönt att få ut ilskan man har, ni måste pröva!

Ont i ryggen har jag osså ofc och spelet går skit !

Edwars Sharpe & The Magnetic Zeros,

PersonligAlmanacka.SeUppge Rabattkoden: M-NOCT-DDML


Så får du 10% på hela ditt köp, rabattkoden gäller endast till den 5 dec.

We(Heart)It

KanDee,

Godnatt..

Är så jävla trött, skiter i att lana ursh.. Är egentligen värsta nörden men jag vill verkligen inte, förstår ni?

Att jag är sarkastisk? Sealed Har precis pluggat lite, ska fixa ordning lite sen blire installera spel osv och sen börjar vii den långa natten!

Hoppas ni hare bra för de har jag!

Visste du Att:


 • ... att fyra av fem tjejer tycker att killen ska ta initiativet när det gäller raggning?

 • ... att om man utvann allt havssalt skulle det täcka all landyta med ett 150m tjockt lager?

 • ... att det finns i snitt 178 sesamfröm på en Big Mac?

 • ... att bävertänder är så vassa att indianerna brukade använda dem som rakblad?

 • ... att kameleontens tunga är dubbelt så lång som dess kropp?

 • ... att en formel 1 bil skulle i teorin kunna köra upp&ner?RutStore, 299kr

Trend4You.se, 59kr


Liten teburk i porslin med svart text SWEET HOME TEA

Höjd 18 cm Diameter botten 7 cm Diameter lock 7 cm

Färg Cremevit med svart text

The Calling - Wherever You Will Go

LookBook,


CoolStuff, 159kr ( hahaha )


Fakta om Uppblåsbar Julkrans • Världens enklaste julpimp: bara blås upp och häng på dörren!

 • Dörrkrans tillverkad i hållbar vinyl

 • Perfekt storlek för att hänga på en dörr, mäter ca 50 cm i diameter uppblåst

 • Lagningsbit medföljer om det skulle råka gå hål på kransen

 • Hänganordning medföljer

Hm,

Modekungen,

SmartPhowned.com

Fredag,

Fett trött.. Godmorgon!

Vet inte om jag ska tagga men det är Iaf Lan ikväll. Hoppas att de går igenom, nog för jag vet att jag kommer bli irriterad på vissa som kommer men de är förhoppningsvis värt de!

Nu ska jag iaf fixa bloggen sen måste jag träna. Har blivit en jävla slacker när de gäller träning och jag hatar de! Sen får vi se om vi kanske förbereder Lanet. Men vi ska iaf in till Nykvarn. Inget mer planerat over and out.

Godnaaaattttt

Jag fryser, är trött och halvt gråter av trötthet så synd om mig.. Fast nä :) hörs imorgon, de lär vara jäkligt slappt men aa ändå:P

Visste du att:;


 • ... att Lybien är det enda landet i världen vars flagga är helt enfärgad? Den är nämligen grön helt utan övriga motiv.

 • ... att de flesta läppstift innehåller fiskfjäll?

 • ... att det krävs att 1,2 miljoner myggor biter dig samtidigt för att tömma dig på allt ditt blod?

 • ... att det finns över 500 namngivna fobier? En av de mer sällsynta är dendrofobin där man är rädd för träd.

 • ... att elefanter har bäst minne i hela djurriket, inklusive människan.

We(Heart)It


Tävling, klicka på bannern för att komma vidare!


EasyTone bygger på en avancerad konstruktion med två inbyggda "balansbollar", Balance Ball™ med Moving Air Technology, under sulorna bak på hälen och under främre delen av skon. Balansbollarna är fyllda med luft för att få fram fördelarna med instabilieteten när du rör dig.

De två balansbollarna har en kanal som förbinder dem, vilket gör att luften kan transporteras mellan "bollarna" när du rör dig. När du går med EasyTone rör sig luften från den bakre balansbollen i hälen till den främre, vilket gör att luftmängden i skornas främre del ökar och därmed skapas en mjukhet och mikro-instabilitet i skorna.

Möt Robert Pattinson ( Edward Cullen ) i veckorevyns intervju!

Förra veckan var Twilight-stjärnan Robert Pattinson på Sverige-besök. VeckoRevyn var självklart på plats på den stora presskonferensen på Grand Hotel i Stockholm, för att få prata med hunken.

Robert Pattinson 25, har gjort megasuccé som Edward Cullen i Twilight-filmerna. Den 16 november har Breaking Dawn del 1 premiär. För den som sett trailern eller läst böckerna, vet ni att både bröllop och graviditet stundar. Och Bella (Kristen Stewart) och Edward (Robert Pattinson) ska ha sex för allra första gången.
– Den första sexscenen var svårast. Alla blev helt galna och det var runt 20 personer i rummet och någon sa: Nej, så skulle inte Edward ha stönat. Det var galet och studiochefen kom in och sa till mig: Får jag låna Kristen en stund, så ska jag visa hur det ska gå till, säger Robert och skrattar.
– Det var kaos. Alla blev nervösa och ville lägga sig i. Både jag och Kristen var så nervösa för att visa upp våra kroppar i sexscenerna. Det var lustigt, det blev väldigt laddat. Det var en sentimental scen.

Sexscenen är något som många fans har längtat efter, och Robert tycker att det är roligt att det är tjejen som vill mer än killen.
– I den här filmen är det jag som är som tjejer brukar framställas, alltså att vilja ta det lugnt med sex, medan Bella är mer på. Det kanske är bra att den sidan också visas upp, säger Robert.
Det är ingen hemlighet att Bella och Edward gifter sig i filmen, något som var väldigt speciellt att spela in, för hela filmteamet.
– Egentligen kan man säga att vi är gifta för allt som sades var som på ett riktigt bröllop och prästen spelades av en riktig präst, säger Robert.
På frågan om vem som skulle vara Edwards frikort i filmen, svarar Robert att det inte skulle delas ut något frikort. Det måste gå till Bella.
– Jag tror att även om han skulle använda ett frikort så skulle han känna en sådan skuld, Edward känner ju skuld för precis allting. Att bara tänka på att använda det skulle förmodligen ge honom dåligt samvete. Han skulle förmodligen ge det till Bella och säga ”Här älskling, du kan ha två”.

I filmen får Edward och Bella ett barn, vilket var en helt ny upplevelse för Robert Pattinson.
– Jag skulle vilja vara med i en film med bara massa bebisar. Det var fantastiskt att spela in scenerna med den lilla bebisen, säger Robert och ler.

källa. veckorevyn

LookBooks snyggningar!


Modekungen

HårTips av Jenniefer Lopez Frisör!

Vill du ett lika vackert, glansigt och friskt hårsvall som Jennifer Lopez? Ta då till dig av dessa råd från hennes frisör Oribe, som stylat otaliga Vogueomslag. Ha realistiska förväntningar
Om du har ett tunt, skandinaviskt, spikrakt hår så förvänta dig inte att plötsligt bli förvandlad till Rihanna. Utgå istället efter dina egna förutsättningar.


Kommunicera med frisören
Din hårstylist kan inte läsa dina tankar. Var inte rädd för att ta med bilder och förklara hur du vill ha din frisyr.


Var rädd om stråna
"Tänk på ditt hår som ett dyrbart sidentyg", säger Jennifer Lopez frisör Oribe till Allure. "Det är som att du stryker en vacker klänning varje dag. Du måste vara rädd om det."


Hitta rätt frisör
Du måste känna dig bekväm hos din frisör, och nöjd med dennes arbete. Fortsätt inte att gå till en viss frisör av ren vana, utan "gör slut" om det inte känns rätt.

Strunta i trender
Bara för att en viss hårlook är inne betyder det inte att den passar dig, eller att du gillar den. Du ska naturligtvis inte vara rädd för förändringar, men känn dig inte heller tvingad att testa en ny, het klippning eller hårfärg bara för att din frisör föreslår den.


källa. improveme

Modekungen Nyheter 35 nya skomodeller + unika fjäderörhängen,

Hårtabletter,

Så hemma igen, blev en snabbis. Är ju på stan hela tiden känns de som hah men fett värt Wink

Jag letade rund bland kläderna och hittade ganska mycket som vanligt, men jag har ju blivit smart när de gäller kläder hah. Ni kan ju gissa vad de innebärSealed

Köpte iaf hem hårtableterna Panto-3, jag har hört att dom är jätte bra så varför inte testa lixom? Dom kostar 152 kr på hälso&kost butiken i S-tälje. Jag får väl höra av mig om hur jag tkr dom fungerar!


Egentligen ska man inte behöva äta tabletter för att håret ska växa, vissa har en hårsväxt som stannar vid kanske axlarna och sen växer de bara inte längre. Och andras hår kan växa hur långt som helst. I mitt fall äre att jag inte får i mig de vitaminer som behövs, inte bara till håret utan i övrigt oxå.

Men om ni skulle vilja testa något som verkligen fungerar så rekomenderar jag Oleda Bakers hårvitaminer. Jag använde dom i sommras under lite mindre än tre månader och mitt hår växte över 10cm, sjuukt men helt sant. Dom hittar ni HÄR, dom kostar 330 kr ink frakt, och tabletterna räcker i 3 månader. Man ska ta en tablett per dag och jag tog dom precis innan middagsmaten Smile

Usher ft. Pitbull - DJ Got Us Fallin' In Love

RutStore, 299kr


färger finns även i röd och blå!

Hiss!

 • När man möter någon genom bloggen som har många gemensamma saker med en själv, när personen är hur omtänksam som helst och man själv blir jätte glad!

 

omg Staden..?

Nu jäklar händer de saker! Sealed Haha jag ska dra ner till stan nu, ikväll blire att vara hos mathias och mysa (+ träna ). Ska försöka få med mig lite saker som,

 • Parfym
 • Väsk/SkoHållare (hållare..?)
 • Något linne
 • Ev någon stickad tröja

Hoppas ni hare bra!

CoolStuff, 129kr


Fakta om Bungee Bird Fågelmat • Fågelmat att hänga ut på samma sätt som en klassisk talgboll

 • Passar året runt

 • Fullproppad med bra näringsämnen och vitaminer för fåglarna

 • Väger 185 g

 • Är 16 cm lång

Modekungen

Tjoo

Är grymt trött, ursh sov jätte dåligt inatt oxå Frown Har iaf pluggat än så länge. Skippar nog övningskörandet idag, drömde om att någon kärring körde in i mig och mina drömmar brukar slå in. Tyvärr drömmer jag istortsätt alltid mardrömmar så de är inget att vara avundsjuk på Innocent

Jag sitter typ bara och väntar på att något ska hända, går runt och kollar ut. Får väl se vart den här dagen leder till!

Ska ni göra något speciellt som kanske kan inspirera mig ? Sealed

We(Heart)It

Cocoo, 145kr

 

LookBook

Godmorgon!

Snabb uppdate om vad jag ska göra idag! Eller iaf försöka hinna med som vanligt Wink

 • Övningsköra
 • Plugga
 • Dra till stan?
 • Träna
 • Städa
 • Fixa naglar
 • Ta hand om håret!
 • Planera inför helgen,

De där är lite saker som jag kommer på just nu. Hoppas ni har ett bra lov!

haha en glad Natalie 2010 x)

hahahahahhahaha

Jag dör.. Har ni sett SouthPark avsnittet som handlar om NewJersy, kommer inte ihåg om de programmet heter så men med snooki the situation vinny osv? Haha southpark har gjort ett avsnitt av dom hah *dör*
välj dina vägar men sikta på ödet

Promeniix

Precis kommit hem från den dagliga promenaden. Är fett slut och lär gå å lägga mig snart!

we(L)it


CoolStuff, 185kr


Kedjevinstället passar de flesta vinflaskor och är ca 23 cm långt.

Chanti,

LookBook

Wierd Al Yankovic - Amish Paradise

UpperCut,

BikBok LookBook

Onsdag,

Onsdag vilken slappdag..? Just nu sitter jag och kollar på älsk när han jobbar, så duktig (L) när han är klar ska jag försöka dra ner honom på stan, måste leta efter lite saker som "väskhållare" samt "skohållare". Men vi får se hur mycket lust han har :P

MyTrendyPhone