välj dina vägar men sikta på ödet

Svenska uppgift: Presentation av mig själv.

Jag heter Natalie och är 17 år gammal. Jag bor tillsammans med min mamma, min bror och mina husdjur. Jag har också en syster men hon har flyttat hemifrån.

På min fritid brukar jag ta hand om mina husdjur, vara med kompisar och spendera tid med min pojkvän. Jag har många intressen som till exempel klippa och färga hår samt sätta in hårförlängningar. I övrigt gillar jag att studera och städa.

Jag som person har ett hastigt temprament och kan vända från jätte glad till irriterad och förbannad. Jag visar när jag är arg och jag har inga problem med att säga till personen jag är arg på. Mitt tålamod varierar väldigt mycket när det gäller olika saker. Om jag håller på med något som till exempel matematik, kan jag tappa tålamodet ganska snabbt.

Om andra skulle beskriva mig skulle de nog säga att jag är omtänksam, ärlig och målmedveten.

Min ambition är att bli tolk och jag satsar stort i språk. När jag har slutat i gymnasiet kommer jag studera vidare på högskola och jag kommer läsa olika språk som till exempel japanska eller kinesiska.

Min ambition av den här kursen är att bli bättre på att läsa högt och inför en större grupp av människor. Jag satsar på betyget C (VG) för att jag tycker det är roligt att sträva lite högre än vad jag gjort under grundskolan.

Jag tänker länka min egna blogg, för att den är viktigt för mig. I min blogg skriver jag allting från känslor till mode och fritid. Om man driver en egen blogg och kämpar för att den ska bli något bra, så är det svårt att inte tycka om den.

Min blogg är min dagbok, förutom att dagboken är öppen och publicerad över internet. När man driver en blogg måste man tänka på mycket annat än att bara skriva det man tycker och tänker. Man får till exempel inte publicera namn utan tillåtelse. Man får inte heller skriva förnedrande saker som kan uppfattas som rasistiska. Man kan nämligen inte bara tänka på sig själv, utan också tänka på att det man skriver inte uppfattas fel av fel personer.

http://lavendelmos.bubbleroom.se

 When the best falls u know its serious

Izor min älskling, inte skrämmas sådär ju..

Har nackspärr, är skit trött eller egetligen inte men aa.. Fryser som fan och skulle inte ranka livet som väldigt bra just nu..
Aja ska plugga

Remember me??I once meant everything to u.

Att sträcka på ryggen pch ta sig i kragen, att tänka frammot och klara dagen, att prata om saker. Inget går längre. De är som en stor stopskylt som ramlat över mig. Igår va droppen idag är jag begravd. De finns en, en person. Vart han är vet jag inte, jag vet ingenting förutom att jag behöver honom, bara se honom skulle få mig vilja. Att höra hans röst skulle göra mitt år om inte fler. Fuck ta mig tillbaka.. Jag ger upp, slänger in flaggan och låser in mig de här kommer sluta med ett helvete och jag bryr mig inte.

if i could.

Var ute och gick med Annah igår, de behövdes så jävla mycket så de va bra och jag sket i att de börja regna och storma fast jag bara gick i tunn kofta.

Vi började snacka om ett drömland typ, ett land som skulle bestå av troll/jättar. Trollen/Jättarna skulle vara hur omtänksamma som helst och landet skulle inte bestå av ngt förut goda tjänster. Man behövde inte pengar för att man alltid var så hjäpsam mot de som äger affären och de är de enda som behövt. Och tackvare att alla är så snälla så exiterar inte skitsnack eller dum heter, bara bus och roliga saker.

Sen började vi snacka om lite mer "specifika saker" som ingen av er behöver få veta men de va fina grejer iaf.

ärsh finns inget mer att skriva, men ja kan väl sluta med ett citat:

"Du vet inte vad du har förens du förlorat de"

Kul

När människor gör saker värre. Sparka på, gör de jag ligger redan ner.
Idag va bra tills den sög, suck.. Aja hejdp

du har hamnat i en svartgrop du kommer aldrig komma upp

Fast iofs varför ska jag skriva hur jag mår här när de är flera som egentligen skiter totalt i mig som läser min blogg? Dom som verkligen bryr sig vet, och har inte missat att jag mått såhär. Eller mår såhär..

Kanske ska köra "kissie style" inte skriva om mitt privata liv, de skulle bli en utmaning för jag är så jävla djup. Men aja, plugg.

fufufufufufufufufu

Precis pluggat klart. Imorgon eller ja om 7,5 timme tror jag de blir ska jag inte göra ngt annat än att plugga och plugga hela dagen. För att plugg är ett måste, plugg får mig tänka på plugg, ja plugg ör allting just nu. Imorgon ska jag tillochmed få in ett blogginlägg där jag ska skriva hur äckligt illa jag mått den här helgen och de kommer bli kul för er som inte fattar eller tar mig på allvar. Omg jag hotade nyss well f- u om du tog åt dig och inte säger de till mig, ditt problem isf. De här inlägget är ett bevis på att jag mår dåligt fortfarande! Om m inte skulle varit med mig såhär fastklistrat så skulle jag inte öppnat ögonen på minst 4 dagar. Och pappa grattis i efterskott, jag saknar dig så de skaver i hjärtat, hoppet om att jag kommer få träffa dig igen börjar tyna bort.. Och jag lär komma tillbaka på tisdag för då får jag tända ljuset som jag ville, hoppas rosen dög och att inte ngn idiot tagit den. Fattar inte hur folk kan va så kallhjärtade, ursh.. Hoppas du inte har de allt fördåligt iaf. Älskar dig, igår, idag, imorgon- föralltid
TOO MANY FUCKING IDIOTS

Att bygga och se muren falla om och om igen.

Hejsan! Jag heter Natalie och håller på att bygga upp ett misslyckande!

Jag är för snäll.

Ska jag sluta me de? Kommer jag svika folk då? Antagligen, alla är ju så vana med att dom kan höra av sig till mig mitti natten, kuna utnyttja mig. Men ni vet nog svaret på vad som händer när de är jag som mår skit.. Kanske skulle sluta helt, inte svara på ngn annan än mamma, skulle de kännas sjukt bra eller skulle ni känna som mig, övergivna, ensama, utnyttjad, spottad på, fan allting? Nej jag vetefan för jag verkar inte lika viktig tillbaka som ni är viktiga för mig.

update

missinassen!

ja efter jag tagit hand om pöjkarna åt jag mat och drog till mathias och va där tills sent och sen ville mamma ha hämtning 01 så har inte kunnat bada som jag velat och nu håller jag på att dö för jag har suttit med plugg och mina ögon går i kors plus att jag är kissnödig.. Som om de skulle ha ngt med ögonen att göra men aa kanske..

Imorgon blir något iaf som jag vill för en gång skull.. kanske ska sluta leva så kanske jag blir nöjd?
Nej men att ta hand om kusinerna idag gjort faktsikt mycket, de kändes jätte skönt!

Nä nu ska jag sova eller ja tänker inte förvänta mig de!!!! eller jo.. nej. bye

min fisdutt i dålig kvalite

Pluggilipluggskolk..?

Just nu sitter jag och antagligen pluggar förfullt och just därför är de här ett tidinställt för att de är så grymt kul! plus att de alltid blir problem med de men aa förhoppningsvis kommer de upp!

Öh aa jag längtar till nyår! Fest moahahshoahsoahifodshkasjgjkdugfaofjldskfg inte till att festa men utan en annan sak som kommer hända och de kommer bli så jävla coolt mohahaha så jävla kul !

JUSTE! Klockan 15.00 ska jag ta hand om mina kusiner som jag typ sa igår men ja sen kommer jag kanske hem till halv sju eller ngt och då antar jag att jag kommer åka hem till mathias och öh jag tror inte jag sover där men man vet aldrig, men aja i morgon är de iaf släkt middag där jävlar vilken öppen bok ni har om mig nU!

min kärlek har blivit förstor R.I.P :(

Svar på "kritik"?

Som du såg på inlägget så hade jag skrivit " egna erfarenheter", och de är de enda "jag har att göra med" i inlägget. Där skriver jag hur jag själv tyckt metoden varit bra, dvs jag har aldrig gjort de själv i någon annans hår, isf skulle jag skrivit hur den person upplevt de!

Bilderna och texten är tagna från Tajmahal och jag är tyvärr medveten om att jag inte länkade sidan direkt i inlägget vilket jag i framtiden började göra. Men ja kul att du vågade höra av dig!

Ååh

När jag gick och la mig sa jag " jag ska bli smal igen!" haha nu sitter jag med godis påsen och godiset är skit gott ..?
TOO MANY FUCKING IDIOTS

jag söker fast jag vet att de är omöjligt, jag vet att jag glömmer de jag visste

fyfan vad jag tänker!

aja imorgon ska jag ta hand om killarna ! påtal om de har jag glömt messa moster fuck.. vänta!
så messade!

Aja ska messa annah medans jag håller på och nu blire promenad puss!

Godmorgon

Känner mig helt fucked up, har pluggat sen 10 hah!

Saknar mina älsklingar, har iaf träffat Annah idag och de kändes skönt att få lite avbrutit i plugget men jag måste verkligen ta en promenad ikväll en LÅNG jävel oxå!

Jaja hör av mig sen !

OMG

HUuur patetiskt är de inte att dom skriver fel på schemat och nu när jag får planeringer så märker jag att jag slösat bort två dagar på att plugga fel?!

u'reperfecttome

Halo

Vaknade för en timme sen och bara dragit mig i sängen och tänkt på massa saker. Sitter och taggar mattelektion nu, de blir spännaned och se om de är värt eller om jag kan sova nästa torsdag x)

Jag mår fett dåligt, jag äter frukost och jag hatar hårstrån i maten de är lixom de värsta, och så sitter jag och tuggar i mörkret och känner att jag tuggar på ett hårstrå och måste spotta ut allting och håller på att spy av tanken urshfyfan.. Aja nog med för mycket information nu blire matte!

när du ser din stjärna fall de är då du vet

Alltså jag är dötrött men ändå inte. Har lust att bryta ihop och har ingen aning varför.. Kanske ställer jag upp för mycket? Kanske ger alla mer än vad dom borde få. Kanske gillar vissa mer än dom är värda. Jag vet inte men min mage säger stopp, hjärtat säger fortsätt, hjärnan säger let it go.

Du får mig inse att de finns bara en perfekt person.

Gav hon allt, allt jag kan ge.
Hon ville ha mer, det är sån hon är.
Ensam är stark, det är sån jag blev.
Litar inte på någon och allt är hennes fel.
Men ser det ut som om jag lackar? Nej.
Mer som om jag tackar dig.
För jag kommer aldrig mer behöva vara svag.


Jag saknar dig, jag hatar dig, jag saknar dig.

Har precis lagt ner plugget för en stund. Ska vänta på att älsklingen ska komma hem så ska jag dra ut honom på träning nu direkt. Har nämligen en uppgift på idrotten att utföra 60 aktiviter och skriva dom i en tränings bok för att klara av idrott och hälsa kursen!

Alltså distans känns så grymt lätt och så grymt skönt. Jag hoppas jag alltid kommer känna så för just nu känns de som att jag kommer bli klar så lång innan x) * bra självkänsla*

Aja ska såklart komma igång med de här oxå, men skolan är ju lugnt prioett och de har jag aldrig sagt förut!

En sötbild från Mathias student!

Godnatt

Fett trött ju, blev middag hos annah roligt folk och kort ofc! Nu ska jag sova har precis försökt ordna ÄNNU mer med internet har min första lektion imorgon haha så spännande... ? = aa = ekvation +$ = pengar!

Öh ja xD godnatt!

Den fjortiz bildet från 08tat mä annah sandra jåhan !

Goddag

har flugit och sväng runt hela dag och igår.

Drog ner till Kalmar för att gå på uppropet till Korrespondens, åkte 5 och kom hem 23 !!! Och jag sov inget på den natten så under en informationsgrej så höll jag seriöst på att somna, sjukt x)

Aja nu sitter jag och bli kompis med datorn igen och försöker få precis allting ordnat så jag kan börja plugga så tidigt som möjligt själv. Imorgon och på torsdag är de lektion genom internet!

Nu ska jag göra mig i ordning så jag kan dra hem till Annah som fyller år! Och fixa """""""""""fest"""""""""........... okej Middag haha aa men vi hörs! ;)

En oerhört gamal bild med min fluff tröja!!

omg cant stand the pain

?|£_!\?\•[=]^|>_!_,=)/@-?-" såå jäkla javetefan just nu, har damp och jag ska upp om två timmar. Jag är så jävla besviken på mig själv, så jävla arghhhh och jag saknar min tjej mer än ord kan beskriva. FuckmLife. Ååååhhh jag är helt störd i huvudet vad fan tänkte jag med ? - hjärtat yeah i love u fucking Love- not! Fan uppfanns du för ? Aah juste för att ge mig de värre ofc hah de är ju självklart! Sry glömde att du inte behöver mig mer- shut the F up? Jah saknar dig och dig och dig, ge mig något som får mig glömma ?! Åh fuckin emo. Låt mig bah somna? Omg jag kommer explodera av alla dessa känslor just nu och de mest jävla komiska är att jag inte är nervös. Inte NERVÖS börjar ju imorgon ? Av alla dessa känslor inte ett tecken, eller är de här ett tecken ? Fuck signs. Aja vafaaaan emo måste ge mig ngt, shit slå. Åh fan skrev jag de här för? - juste de är ju MIN blogg dont read it i dont care! Gör vafan ni vill men jag kmr bli f- bannad. FU GoodNight. God morgon.
TOO MANY FUCKING IDIOTS

The röst

Ska upp till the voice vid 17. Så ska äta mat nu. emh ja hade hoppas på att träffa min tjej oxå men de gick visst inte..

Ska försöka sluta tänka och bara köra på (Y)

Ursh..

Idag är ingen bra dag.. Gråter som fan och har världens mensvärk plus annat skit.. Kommer antagligen sova hos mathias så lär inte höra av mig sp bye

chillevippen

Var och hämtade en sötsak i hökaräng runt 20 så har inte varit så intresserad av annat. Idag har varit en cp dag, drömde mardrömmar i fulla rullar och vaknade av att jag slog somfan i sängen, dock inget ovanligt när de gäller mig och ilska. Men aa och nu har jag lagt mig i sängen för andra gången så jag ska väl låta tankarna flöda och göra de jag gör bäst! Imorgon ( idag) blire upp tidigt och dra till sjukhuset sen får vi se vad livet ger för uppnedmuntringar! Ciao bella!
TOO MANY FUCKING IDIOTS

Chhaalooo

pussisen!

Awwi :(

Gick in på aftonbladet och hittade en sida för omplacering av hundar, och där fanns en pomerainen såå söt, och jag gick in på hundstallet efter och hittade en jätte söt chihuahua! Älskar små hundar, älskar såklart izor osså han är gullplutt! Men jag vill ha en chihuhua för dom kan följa med överallt och den kan sova i sängen med mig så jag slipper va ensam på dagarna, hoppas veekligen alla hundar som kommer in till såna ställen får ett kärleksfullt hem ofc!

You are fucking bea-utiful in my eyes, my heart and thats the truth

Haft en enormt seg dag, datan segar satan och jag undar hur fan de ska gå att sitta vid den dag in dag ut sen.. Jaj allt löser sig som ngn lycklig jävel brukar säga(!!) . Imorgon slutar visst annah tidigt så jag tänker inte svika mig själv utan gå och gymma, och jag ska få träningsvärk och kanske till och me spy! Fett va jag längtar eller ja inte till att spy men att få träningsvärk och få svettas iaf.

Nu ska jag offra mig och lägga mig i sängen brevid en av mina älsklingar och kolla southpark sen blire väl musik till jag dör :)

Fin rea på JFR.se

http://www.jfr.se/

OMG

Jag sitter vid datorn och de är så jävla cooolt!!!!!!!!!!!!!!

Fan.

Så patetisk. Så irriterande. Så besviken. Så ledsen. Så arg. Så jobbig. Så förnedrad. So fucking dead.

hai

Va på femkamp med ekmans mor letzens, vi vann ofc ;) nej men hade den inställningen så man måste ju leva upp till den oså! Emh imorgon börjar Annah så jag kommer bli deprimerad antagligen för att jag kommer vara ensam men jaja sånt går ju över. Och när jag börjar den 22 så ska jag börja blogga igen påriktigt , de är ju de jag tycker är kul lixom så ja så fåre bli. Öh ja vafan sa jag de här för? Jag vill tillägna en tyst minut för söt Molly som gick bort igår. Enormt sorligt för alla och jag hoppas du vilar i frid för vi tänker på dig !<3
TOO MANY FUCKING IDIOTS

party til u die

Hade en skit bra kväll igår, är fortf på vifft och kommer hem ikväll (Y)
TOO MANY FUCKING IDIOTS

livet kommer svika dig fler gånger, blicka framot och bara gå.

Har fan försökt sova sen tio fuck. Jävla tankar som flyger runt och jag mår väl inte på topp heller. Imorgon eller ja idag kommer inte va den bästa dagen och jag tänker inte göra något åt de. * sov de är de enda du kan göra, bara sov*
TOO MANY FUCKING IDIOTS

du är fucking fantastisk, inse.

Känns som att jag står på en väg, en lång väg. Vägen framför mig går sönder och faller, allt runt om kring blir svart. Jag gör ingenting, bara står och glor när allt går i bitar, men just den biten jag står på håller upp mig och jag inser att jag inte kan låta dig gå. Du är biten jag behöver för att få vägen stå kvar. Jag älskar dig de vet du, jag tänker på dig varje dag. Varje gång jag gråter, är en stor anledning just att jag inte kan låta dig va.
TOO MANY FUCKING IDIOTS

everything is nothing when u'r standing before me.

Hej jag lever! Knappt.
TOO MANY FUCKING IDIOTS

when the retards are getting it right.

När allt bara flyter på de är då något går fel och allt ändras
TOO MANY FUCKING IDIOTS

GUTEN NACHT

har precis kommit hem från en lång promenad med Annah, va riktigt nyttigt kände jag så nu äter jag popcorn! Nej men blev sugen på de för första gången på länge :)

Ska kolla film med älskling nu oså, imorgon blire upp till stockholmo för att kolla på älsklingen Alexandra, sen ska hon förlja med mig Annah och älsk tillbaka och sova tsm (A) Som ni märker har jag skaffat många älsklingar seeen får ni tro och prata hur mkt ni vill!

forever u

Sitter på hockeyn och fick en barnglass haha ja är ett barn x) saknar alex :(
TOO MANY FUCKING IDIOTS

SEARCH THIS BLOG

LINKS

ForHair.se Frossle.com Gratisbio.se www.cocoo.se